Zvezdinho Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 (edited) 4 hours ago, SunZero said: Ladno debitovao cuveni Mihajlo sto se javlja kod Tegija Ja vidim nesto mi poznat glas. Edited August 26, 2019 by Zvezdinho 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ladno on, ne gledam već dugo Tegija, ali Mihailo se pamti zauvek 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Zajeban lik, potpuno sam ga drugacije zamisljao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 (edited) SAS gostovao kod Simonsa Ozbiljna prica ovaj put. Edited August 27, 2019 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Da li bese za Grusanovica ide ona anegdota kada je Muta bio trener Partizana sredinom 90-ih, gde je na tajmautu rekao igracima nesto u fazonu kako vas nije sramota sta vam ovaj radi, danju kolje svinje, a uvece vas jebe.Znam da je neko to pisao na b92 forumu, ali ne mogu da se setim koji je igrac bio u pitanju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Ptemotao sinoc prvu epizodu zlatnih momaka. Bas dobar posao i lep projekat, svaka cast autorima 🙂 Zeravica mi je bas bio simpatican ovde, vidi mu se u ocima radost i posle toliko godina 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Super su zlatni momci, baš. Deo kulturne baštine u najavi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 druga epizoda je još vrhovnija. treba razmisliti o verziji sa english subs, verujem da je ovo dovoljno kvalitetno da bi basket fanovi gledali kojekude. a i ne verujem da mladi slovenci baš razumeju srpsko-hrvatski 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 (edited) 20 minutes ago, Mairosu said: Super su zlatni momci, baš. Deo kulturne baštine u najavi. Nego sta nego je istorija. Sublimirati na jednom mjestu Kicu, Moku, Praju i ostale, zajedno sa pricom o trenerskim legendama kao sto su Profesor i Zeravica je neprocjenjivo. Steta sto ovo nije ranije uradjeno ili bar neko ranije nije sa Cosom, Mirzom, Profom ranije obradio ovu tematiku, ali i ovo je velika stvar. Kako malo treba da se zaboravi, ali i da opet obasja svjetlo stare uspjehe. Jbt, ova generacija tri zlata sa EP, OI i SP zlata, pa OI srebro i EP bronza. Nenadjebivo iz danasnje perspektive. Druga mi je osjetno bolja od prve. Mozda i zato sto mi ovi igraci blizi i medijski eksponiraniji. Zaboravih da dodam. Obavezno uraditi ovo sto Uini kaze. Steta sto su nase sportske velicine sve gledale da budu priznate samo u nasoj zemlji, a tek poneko preko. Ustvari mozda jedino Divac da je poceo prvi, a tek Nole ima to kao jednu od kljucnih agendi. Edited August 28, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 22 hours ago, Dingospo90 said: Da li bese za Grusanovica ide ona anegdota kada je Muta bio trener Partizana sredinom 90-ih, gde je na tajmautu rekao igracima nesto u fazonu kako vas nije sramota sta vam ovaj radi, danju kolje svinje, a uvece vas jebe. Znam da je neko to pisao na b92 forumu, ali ne mogu da se setim koji je igrac bio u pitanju. Meni Mića Berić pričao da ih je Žeravica '95 postrojio posle poraza protiv Ive u Šapcu u svlačionici i rekao "a mislili ste da ću da vam kažem kako se čuva Mikan Grušanović?" (pauza) (ćutanje) (još ćutanja) "e baš neću." 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Glede Mute, kad je bio trener Partizana, on je na svakoj polusezoni zvao Mikana. Mikanov odgovor je bio "znam ja zašto on mene zove, sećam se kako sam njemu lupao banane dok je bio igrač". Nerealan lik, neverovatan. Ali stvarno domaćin, mnogo ljudi ti na rastanku kaže "svratite kad ste tu" iz kurtoazije al' kad mi je ovaj to rekao imao sam osećaj da je vrlo ozbiljan u nameri bio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Gledam Ćosića...Jokić sa fizikalijama.Fantazija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 (edited) 1 hour ago, Mairosu said: Super su zlatni momci, baš. Deo kulturne baštine u najavi. Odlicna druga epizoda. Imao sam sumnje zbog 250 stepenika cija je ideja dobra al produkcijski je slabo to odradjeno. Ovde je to dosta podignuto na visi nivo, jedina zamerka odjavna spica koja se ne uklapa i sto nije bilo na primer barem 30-60s znacajnih segmenata iz glavnih utakmica uz nekog naratora . To govorim pod utiskom 30 for 30 Celtics/Lakers: Best of Enemies trilogije gde prva epizoda sat i 40 minuta, druga 50 minuta ali samo posvecena finalu 84 i treca sat i cetrdeset minuta. Edited August 28, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 3 hours ago, Zvezdinho said: Imao sam sumnje zbog 250 stepenika cija je ideja dobra al produkcijski je slabo to odradjeno. Budžet 250 stepenika je bio taman da sagovornicima kupe po kiselu vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Posle druge epizode zlatnih momaka sam potpuno spreman da se pobijem sa svakime ko mi kaže da mi nismo osvojili pet svetskih zlata. Pa pogledajte te reakcije, ta lica... 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 oho kakvo iznenadjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Konacno nesto sto traje skoro 2 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 14 minutes ago, Zvezdinho said: Konacno nesto sto traje skoro 2 sata Bilo je materijala... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 To je bila pohvala, a ne pokuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Bravo, baš dobra epizoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 dosta heavy treća epizoda zlatnih momaka, počne tako kako počne, a onda posl. 20 minuta baš i nisu lako svarljivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Teška vremena, đavo ih odneo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts