Devil In My Pants Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Skola im je ispod kosa najbolji igrac i to ubedljivo. Danas igraju sa Urugvajem prijateljski mec. Priprpemaju se oni prvo sa Panamericke igre u Kolumbiji-Lima. Dobar sastav Vidoza ,Kampaco ,Garino ,Dek ,Skola Delia, Brusino, Laprivolita. Najverovatnije i Bolmaro ce uci u brobu i ako ima neku povredu, to im je top talenat iz Barse B,. Pristojni su, verovatno ce biti teska borba sa Nigerijom i Rusijom za prolazak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 2 hours ago, Squabbit said: Jebena amerika, ne mogu da otvorim sajt meridiana.. smarachi Jel ce na kraju legalizuju kladionicu i poker? Potpuno mi neverovatno da zemlja slobodnih ne daje ljudima da gube svoju kintu na online poker i kocku. Tu je porez koliko sam ja ukapirao problem, da hocu da kontrolisu i ubace zakonske procedure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Pa pricali su da ce da dozvole. Postoji par aplikacija preko kojih moze covek da se kladi. Ja sam se lako odvikao, kad nema da se sedne i popuni tiket, popije kafa nema poente.. I meni cudno, Vegas je drugo, tamo sve ima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 7 hours ago, Squabbit said: Jebena amerika, ne mogu da otvorim sajt meridiana.. smarachi Nije samo u Americi. Izgleda da je blokiran svuda van Srbije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Zna se iz cije to kuhinje dolazi.. Mozzart radi proverio sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Pozvali Bama. Kakvu ce dominaciju Bam da napravi. Upgradeovani Udoh cuva sve od 1/5 odlican paser i zna da pogodi mid range mozda i fiba 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ne misliš valjda na Muharema Bambu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pozvali Bama. Kakvu ce dominaciju Bam da napravi. Upgradeovani Udoh cuva sve od 1/5 odlican paser i zna da pogodi mid range mozda i fiba 3. Dajte mu SUPERMAX he he 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ma kakav Bamba taj je jos uvek ozbiljan work in progress da bi postao legit starter. Lep izbor na C ce imati Ameri na kraju Turner/Brook/Drum/Bam/Plum Trebace im mesa za nasu fantasticnu 4 na C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 51 minutes ago, Beonegro said: Ne misliš valjda na Muharema Bambu? bam ajde bajo Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Isto je to, cannon fodder za debelog Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 (edited) 8 minutes ago, Beonegro said: Isto je to, cannon fodder za debelog neće on puno ni sretati na terenu somborsku fetu, on će da se bavi milutinovim, bobijem, ako uopšte stigne do 12. edit to su te neke nba averidžare. evo protiv druga bobana i 76ersa Edited July 27, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 19 hours ago, delgado said: Hvala na razumevanju. Deglisha kad ce tvoja kladionica da daje 50 meleona za maksimalni dobitak ? 19 hours ago, Green23 said: 1.1 na Laurija Steta sto nema kvote da ce da igra SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 15 hours ago, LayupFromTheMidget said: Jel ce na kraju legalizuju kladionicu i poker? Potpuno mi neverovatno da zemlja slobodnih ne daje ljudima da gube svoju kintu na online poker i kocku. Tu je porez koliko sam ja ukapirao problem, da hocu da kontrolisu i ubace zakonske procedure. Zar ne postoji ona lasvegas online usa kladionica ili tako nesto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ja sam mislio da je on Nigerijac lol Sta ce muceni Dramond pre njega na spisku i ostale misterije univerzuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Sta ce najbolji skakac NBA lige pre Adebaja ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Njegovo vreme je proslo. Vidi ga Bam kako je u punoj snazi, sav izvajan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 meče, prvo na večeru da ga izvedeš i ruže da mu doneseš 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Bam je MIP dogodine, to ste prvi put ovde procitali 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ako Amerikanci osvoje SP, to ce biti prvi put posle 1970.godine da imaju vise titula od nas. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Quote KOŠARKAŠ ZVEZDE BESAN - "Uvek sam davao 200 posto, da bi nam OVAKO VRATILI" Senegalski košarkaš javno je izrazio frustraciju povodom dešavanja u nacionalnom timu te zemlje koji će se takmičiti na Mundobasketu Kao jedan od iskusniji, Mohamed Faje je izneo razočaravajuće podatke o reprezentaciji Senegala koja još uvek nema selektora i nije počela pripreme za Svetsko prvenstvo. Faje kao neko ko se maksimalno zalagao i uvek se trudio da što bolji rezultat napravi u nacionalnom dresu, nije želeo da čeka skrštenih ruku na odluke u Košarkaškom savezu Senegala. Izašao je u javnost i poručio kako je stav o nacionalnom timu neprihvatljiv i neodgovoran u odnosu na sve druge reprezentacije koje se već duže vreme pripremaju za turnir u Kini. - Veliki timovi, favoriti na Svetskom prvenstvu, pripremaju se već nedeljama, a Senegal još nije ni počeo. Kao igrač zbog toga možete samo da budete frustrinani. Sve što je do sada urađeno svedeno je poništeno. Ne govorimo o premijama. Neću se zadržavati na tome, jer mi ovde ne dolazimo da igramo za novac. Već 15 godina sam u nacionalnom timu, tako da sam svestan realnosti. Došao sam da predstavljam svoju naciju i dajem sve od sebe. Međutim, ova situacija je frustrirajuća. U ovom trenutku trebalo bi da igramo pripremne mečeve, jer mi ne idemo na Mundobasket samo da bismo učestvovali, voleli bismo da budemo dobro priopremljeni i da napredujemo u odnosu na velike timove. Trenutno nemamo selektora, ne razumemo, u čemu je problem? Uvek smo se borili kako lavovi na svakom takmičenju, dajemo 200 posto od sebe i uzdignutog čela se vraćamo u zemlju. Ako stvari nastave da idu u ovom smeru, sve je izgubljeno, izjavio je krilni centar Zvezde. Svetsko prvenstvo u Kini igraće se od 31. avgusta do 15. septembra, a Senegal je u "grupi smrti" zajedno sa Kanadom, Litvanijom i Australijom. Mohamed Faje će se nakon Mundobasketa usmeriti klupskim obavezama u Crvenoj zvezdi pošto je nedavno produžio ugovor sa prvakom Jadrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Evo, bicu im ja selektor, trazim samo avionsku kartu, smestaj i karte za utakmice Srbije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Valjda se sa legitimacijom učesnika OI može za dž prisustvovati svim sporckim takičenjima 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Niko da prokomentariše da je i Milsap otkazao 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts