ćušpajz Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 steve nash u narodu poznatiji kao barrettovo kumče, nas je nakantao 2iljadite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Da da, sećanje je krhko. Nešto sam istripovao da je to na istom turniru na kom nas je dobila Kina sa Yao Mingom, to je bilo 2004. Sećam se na toj utakmici čuvenog trokoraka Vuleta Avdalovića - do dana današnjeg najamaterskiji potez u reprezentaciji ikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Kanada je ovaj put nesto mi bolje rangirana jer djeluje da su malo ozbiljnije skapirali sve ovo oko SP. Prvo zbog Nursea koji ako nista zbog titule ce imati autoritet i drugo sto im pripreme konacno počinju ko i svima 4 avgusta, a ne 10 dana pred turnir malo trcanja i šutiranja i na SP. No Rich Paul sve ove pokupi svoje sa SP, Davisa, Simonsa, Tristana ne znam ko je sledeći, Lebrona svakako nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Ovaj sastav Kanade bi bio jako dobar: Murray / Joseph / Pangos Gilgeous-Alexander / Alexander-Walker Barrett / Brooks Lyles / Doornekamp Powell / Olynyk / Birch Ejim, Stauskas, Clarke, Boucher, Heslip, Wiltjer, Scrubb su svi takođe vrlo iskoristivi igrači za svoje uloge. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 ja bih murraya na sg a SGA na pg al to je to i svejedno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 I Harden izdao, ovaj, povukao se iz nacionalnog tima za svetsko prvenstvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Steta... sad kad ih dobijemo nece to biti to 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Ajde još Lilard i Mcalum. Šta ih ne pritisnu ovi iz Portlanda da je i njihova šansa naredne godine da uzmu Nba naslov. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Kanađani su nas očukali nulte i sećam se kroz maglu tog meča i Neša, imao sam 7g i tek krenuo u prvi razred. Tt je baš propao, ne treba on Kanadi a i nijednom NBA timu ovakav. Svakako Kanada sa ovim timom je 3. Favorit iza USA i Srbije. Biće jebeno i bez brade, obrve, ali imaju Ameri dovoljni igrača da izvrše masakr. Biće zanimljivo, loženje u Srbalja će biti veće i onda ladan tuš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Postoji šansa da ih neko izbaci pre nas. Mi smo u drugom delu žreba i ne možemo do njih pre polufinala. A tamo su sa njima Grci, Francuzi, Kanađani, Australci, Litvanija. Možda Grci, Atenkumpo ih uništi pod košem i Calates i Slukas sa trojkama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Eh da odigrah sa Delgadom na vreme... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Kalates trojkama 😐 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 47 minutes ago, Nugetlija said: Postoji šansa da ih neko izbaci pre nas. Mi smo u drugom delu žreba i ne možemo do njih pre polufinala. A tamo su sa njima Grci, Francuzi, Kanađani, Australci, Litvanija. Možda Grci, Atenkumpo ih uništi pod košem i Calates i Slukas sa trojkama. Calates ce pre asistencijama nego trojkama, ali da je moguce moguce je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Nikad slabiji Ameri u poslednje 10 godine. Niti su poslale mlade nade kao 2010 niti superstarove kao na OI. Gomila matorih role playera uz par all stara. Ovo oko Hardena je sok, o njemu svi pricaju da obozava kosarku i da zato ne pauzira nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Svi da se sagnu Durantu kad je reprezentacija u pitanju. A moze biti i Entoniju. To ce vec uini bolje da zna. Kakve kukavice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 I mislim da ce biti jos otkaza kod Amera: Lowry ce imati neku operaciju prsta. Videcemo da li ce Lilard i Haris da se cimaju posle duge sezone i 170m uzetih. Inace od vesti za naklon: Kapela se pridruzio Svajcarcima i igrace protiv svetskih sila Portugala i Islanda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Zaista mislim da moze da se igra sada protiv ovog sastava USA. Ovo je vec druga prica jer u timu nema dokazanih FIBA mamojeba poput Duranta i Davisa pre svega, pa i Hardena i Irvinga. U ovom timu je ostao samo Love od osvajaca prstena, sto ne mora nesto da znaci, ali dosta govori o ovom timu. Mislim i da Lowry nece igrati zbog neke povrede. Na rosteru su ostali 3, 4 istrosena veterana, uz nekoliko jos nedokazanih mladih igraca. Trebamo li da se plasimo od Lopeza, Drummonda, Milsapa, Tuckera, Turnera, Barnesa? Bez dileme glavna osovina ovog tima ce biti dvojac Blejzersa, a tu bih dodao i Beala i Walkera kao igrace koji mogu da se zapale i da daju 15 poena u nizu,sto je jako skromnije u odnosu na prethodna takmicenja? Unutrasnja linija bas skromno izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Ma nije prvi put da Ameri, tj. njihove glavne zvijezde otkazuju. Ali nikada nije bilo ovako. Uglavnom su znali dogovoriti sastav prije objavljivanja pa onda nije bilo problema. Ovo je krajnje neozbiljno i za reprezentacije mnogo manjeg renomea. Recimo, vjerujem da je ovo povlacenje noge od strane Hardena samo posljedica prethodnih otkaza. Nekako mi je Dejvis ispao najveca dojka, ne znam da li sam u pravu, ali kao da je ranije izjavljivao da ce igrati na prvenstvu, pa kada je pao trejd odjednom ne treba da igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Ma dobro zvezdama generalno puca za SP njima je OI bitna jos od Dream Team 92. Trebali su da posalju Mitchela, Tatuma Ziona itd itd ali dobro njihov spisak igrace debeli Gordon, Tucker i slicni. Naravno da su i dalje ubedljivo 1 favoriti ali vise nije potrebna ozbiljna mentalna gimnastika da bi se nasao nacin da izgube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Smeo bih da potpisem da dobijamo Amere ako dodje do duela u polufinalu. I onda gubimo u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Još Pop i Kerr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Jel bio neki spisak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Na slici izgledaju kao neka vrhunska reprezentacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 (edited) Nađoh nešto ... http://www.fiba.basketball/news/diogu-aminu-top-nigeria-s-preliminary-list-for-world-cup edit: a tu su i naši ... Edited July 19, 2019 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Najjadniji sastav USA u ovom veku sigurno. Bukvalno bez ijednog superstara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts