Problem sa licnim greskama Posted Monday at 10:08 PM Posted Monday at 10:08 PM Sjajan kos Okoboa za pobedu. Bosna B skupo prodala kozu. Svaka cast.
MikiMilane Posted Monday at 10:13 PM Posted Monday at 10:13 PM Kakva bi tek bila Bosna da su Garza i Zečić sredili BiH pasoše pre 16 rođendana. Ovako prvi se vodi kao naturalizovan a drugi kao običan Amerikanac. A najgore jeste da je Garzina majka Šejla i tada radila za BiH ambasadu u BiH.
Beonegro Posted yesterday at 08:51 AM Posted yesterday at 08:51 AM 10 hours ago, MikiMilane said: Kakva bi tek bila Bosna da su Garza i Zečić sredili BiH pasoše pre 16 rođendana. Ovako prvi se vodi kao naturalizovan a drugi kao običan Amerikanac. A najgore jeste da je Garzina majka Šejla i tada radila za BiH ambasadu u BiH. Biberović djeluje kao mnogo veći propust. Takođe je krajnje čudno zašto je BiH savez dao saglasnost KS Hrvatske da Matković pređe da igra za njih, ne znam da li su dobili neke pare ili igrača za to. Castaneda, Musa, Biberović, Matković i Jusuf unutra (da se ljuCki spremi za prvenstvo), to bi već bila ekipa da se na jednu tekmu pošiba sa bilo kim u Evropi uključujući i nas. 1
MikiMilane Posted yesterday at 11:38 AM Posted yesterday at 11:38 AM 2 hours ago, Beonegro said: Biberović djeluje kao mnogo veći propust. Takođe je krajnje čudno zašto je BiH savez dao saglasnost KS Hrvatske da Matković pređe da igra za njih, ne znam da li su dobili neke pare ili igrača za to. Castaneda, Musa, Biberović, Matković i Jusuf unutra (da se ljuCki spremi za prvenstvo), to bi već bila ekipa da se na jednu tekmu pošiba sa bilo kim u Evropi uključujući i nas. Hrvati su platili za Matković, ima i intrevju Radje gde to pominje nakon sto je Matković iskulirao représentativne obaveze da igra letnju ligu. Biberovićev otac Izudin je inace drzavljanin Srbije. 1
Ludi za Poli Posted yesterday at 11:43 AM Posted yesterday at 11:43 AM 2 hours ago, Beonegro said: Biberović djeluje kao mnogo veći propust. Takođe je krajnje čudno zašto je BiH savez dao saglasnost KS Hrvatske da Matković pređe da igra za njih, ne znam da li su dobili neke pare ili igrača za to. Castaneda, Musa, Biberović, Matković i Jusuf unutra (da se ljuCki spremi za prvenstvo), to bi već bila ekipa da se na jednu tekmu pošiba sa bilo kim u Evropi uključujući i nas. Nije Tarik propust. On je igrao za nase under reprezentacije, U16 samo cini mi se i onda je po odlasku u Fener odlucio igrati za Tursku. Tacnije otac je za njega odlucio. Porijeklom su iz Sandzaka tako da me ta odluka nastupanja za Tursku nimalo ne cudi.
Marvin Posted yesterday at 12:18 PM Posted yesterday at 12:18 PM Ali zasto je BIH savez pristao na to? 2
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 12:41 PM Posted yesterday at 12:41 PM Turci se još uvek bore da nastupa Tarik van naturalizacije iako je FIBA prvi zahtev odbila.
Dzo23 Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM Pitanje je koliko su mogli nešto u tom slučaju. Igrač kad izrazi želju da igra za Tursku, a on je kao vrlo mlad otišao tamo, vezane su ti ruke. Bila je situacija sa Preldzićem, pričao je Edin u ovom poslednjem podkastu. On je prihvatio da igra za Sloveniju ali uz pravilnik da ako bude mjenjao reprezentaciju može samo za BiH nakon određene pauze jer je tu rodjen. Medjutim tu uleću Turci da igra ipak za njih, a Fiba naravno prihvata pod izgovorom da je šatro falio neki papir. Mislim uvijek je bilo i biće da veći, moćniji savezi imaju protekciju i privilegije i tu si manje više nemoćan.
Chaos Is Me Posted yesterday at 01:34 PM Posted yesterday at 01:34 PM Bekrinjo je pisao ovde da je neki Turčin zapravo glavno mudo u Fibi, tako da 2+2=4. 2
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 01:36 PM Posted yesterday at 01:36 PM Sve stoji da veci savezi imaju veci uticaj, tako na zalost sport funkcionise. Isto je i sa klubovima. Ali ovo sto radi Turska je vec sabotaza pravilnika i kriminal, narocito ako prodje nastup Tarika Biberovica kao domaceg igraca.
MikiMilane Posted yesterday at 02:25 PM Posted yesterday at 02:25 PM 2 hours ago, Marvin said: Ali zasto je BIH savez pristao na to? Tadašnji Gensek KSBiH je pristao, što je dobio zauzvrat...pogodi sam. 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Turci se još uvek bore da nastupa Tarik van naturalizacije iako je FIBA prvi zahtev odbila. FIBA je isto odbila nekoliko zahteva KSBIH da Alibegović se ne vodi kao naturalizovan i uspeli su iako je Amar dobio BiH pasoš nakon 18. Čak se tada vodio kao naturalizovan kad je igrao za U20 reprezentaciju BIH poput Amerikance Enoch (Jermenija) ili Davis (Azerbajdžan) 1
MikiMilane Posted yesterday at 02:30 PM Posted yesterday at 02:30 PM 53 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Sve stoji da veci savezi imaju veci uticaj, tako na zalost sport funkcionise. Isto je i sa klubovima. Ali ovo sto radi Turska je vec sabotaza pravilnika i kriminal, narocito ako prodje nastup Tarika Biberovica kao domaceg igraca. Ako je prošlo za Alibegović može i njima.
Problem sa licnim greskama Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pa ti si uvek tvrdio da je nemoguce, nisam ja. Ja sam ubedjen da ce proci. 🙂
MikiMilane Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 12 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Pa ti si uvek tvrdio da je nemoguce, nisam ja. Ja sam ubedjen da ce proci. 🙂 Teško dok je Grk Gensek FIBA.
Ludi za Poli Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 hours ago, Marvin said: Ali zasto je BIH savez pristao na to? Ko da ne znamo kakvi ljudi sjede u nasem savezu lol
Marvin Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja sam se samo nadovezao na to što je Beo rekao, da je fejl saveza. Ok, ne možeš igrača naterati da igra za tebe, ali što bi učestvovao u toj pizdariji sa Turcima (retoričko pitanje :))
Pero_Cameron Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 hours ago, MikiMilane said: Tadašnji Gensek KSBiH je pristao, što je dobio zauzvrat...pogodi sam. Šta?
MikiMilane Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Naturalizovan plej 🇧🇦 Castaneda završio sezonu nakon povrede protiv 🇫🇷. Biće van stroja najmanje 3 meseca.
Recommended Posts