Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 NZ je utrpao Hrvatskoj za 15-16 min jedno 50p uz sut za 3, 10-15. tako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 3 Share Posted July 3 13 minutes ago, Don Dusko said: NZ je utrpao Hrvatskoj za 15-16 min jedno 50p uz sut za 3, 10-15. tako nesto. 18-5 serija kroasana potom. Hvala MekDuško. Spoiler Šalu na stranu bojim se da će biti neizvjesno do samoga kraja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 9 minutes ago, neko me sabotira said: 18-5 serija kroasana potom. Hvala MekDuško. Hide contents Šalu na stranu bojim se da će biti neizvjesno do samoga kraja Oni odmorni a vi umorni posle duela sa Slovenijom. Odradicete ih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted July 3 Share Posted July 3 Koliko je samo Zubac dominantan. Ajd' danas su mu konkurencija Vetzel i Dilejni, ali juče je igrao protiv Niba i baš fino izurnisao Slovence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Hrvati ono njihovo. Razmontiraju Sloveniju a onda mucenje sa NZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 Al su se usrali Hrvati. Sad Webster 2 otvorene trojke masi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Uhh 2 otvorene trojke za Webstera, sreca za komsije. 9-0 serija NZ u zadnja 2 minuta jujujj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 @neko me sabotira budi blag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Hrvati 3 minuta bez poena, vodili 86-80, sada 86-90. Strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 Hezonja kad je bitno ne pogadja al zato kad je opusteno u stanju je neke cirkuske suteve da ubaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 3 Share Posted July 3 Just now, Don Dusko said: Hezonja kad je bitno ne pogadja al zato kad je opusteno u stanju je neke cirkuske suteve da ubaci... Bas htedoh da napisem iako sam fan Hezonje da bih poludeo da kljuceve ekipe jesu u rukama igraca poput njega. To je kao da nas predvode Micic ili Nedovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 Hezonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 3 Share Posted July 3 Hrvati legende 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 3 Share Posted July 3 (edited) Hrvati svakako prolaze dalje, a ako žele na OI nije neka razlika da li će na Grke u polufinalu ili finalu. Slovenci će sad morati da jure i koš razliku pored pobede, a određena će im omogućiti i da izađu kao prvi. Edit: U ostalim vestima, napred braćo moja Filipinci! Edited July 3 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 Jebote imas 86-80 imas Zubca kojem ne mogu nista a ti se odlucis da sutiras trojke. I onda protivnik uspe da pridje i preokrene i onda Hezonji muda propadnu i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 3 Share Posted July 3 Slovenija mora dobiti +21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted July 3 Share Posted July 3 Sramotno drugo poluvreme Hrvatske. Stoji i to da su igrali sinoc, ali... 19+7 poena u drugom poluvremenu je uzasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 3 Share Posted July 3 Spori su nekako i tromi Hrvati, ubiše ih ovi novozelandski bekovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted July 3 Share Posted July 3 Samo da pozdravim Fibu i mozgove u istoj koji su složili ovaj raspored. Ajde što igraš dan za danom, ali onda barem prvi dan nek utakmica bude u ranijem terminu, a drugi u kasnijem, a ne ovo kao što su nama napravili. Da cirkus bude veći još je utakmica sinoć puno duže potrajala radi onog problema sa semaforom, maltene smo imali malo više od 12h razlike između utakmica. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 3 Share Posted July 3 Kod Hrvata 6 igraca bez poena. Nepostojeca klupa dolazi do naplate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 3 Share Posted July 3 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Slovenija mora dobiti +21. +10 im treba da bi bili drugi, +26 ili tako nešto da bi bili prvi, da ne računam sad tačno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 3 Share Posted July 3 (edited) Slovenija -16 NZ +4 Hrvatska +12 (finalno) Znaci da Slovenija pobedom od +10 ima -6 a NZ takodje -6, u pravu si, znaci definitivno prolaze sa +11 u toj utakmici. Za prvo mesto im treba +29. Edited July 3 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 3 Share Posted July 3 (edited) 21 minutes ago, Don Dusko said: @neko me sabotira budi blag. Ma ja sam se samo tješio vašim ohrabrujućim prognozama (ko je rekao @Pero_Cameron). Nisam gledao zadnjih 15 min ali sam bio uvjeren da bi mogli izgubiti. Ne znam zašto je tolika kvota bila na NZ (čak i preko 20!). Slabo pratim košarku ali njihov adut bi trebala biti fizička sprema a mi smo igrali nekih 17 sati nakon što smo se fizički a možda i mentalno potrošili protiv Slovenaca. Još jednom - sramota za organizatore da su tako postavili raspored. Slovenci da budu prvi u grupi trebaju dobiti NZ 29 razlike a NZ da bude prvi u grupi treba bilo kakvu pobjedu. “Problem” iz HR vizure je da ovaj naš poraz ponajprije ne odgovara Slovencima* a oni prije mogu iznenadit Grke u polufinalu negoli NZ. Još jednom ću ponoviti; kako je mogla biti tolika kvota na NZ, pa oni su i Amere i Grke na SP vodili većim dijelovima susreta… Edit:* osim ako dobiju 29+ razlike Edited July 3 by neko me sabotira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 3 Share Posted July 3 Gilas Pilipinas vode +13 protiv Letonaca u Rigi ❤️ 4 minutes ago, neko me sabotira said: Ma ja sam se samo tješio vašim ohrabrujućim prognozama (ko je rekao @Pero_Cameron). Nisam gledao zadnjih 15 min ali sam bio uvjeren da bi mogli izgubiti. Ne znam zašto je tolika kvota bila na NZ (čak i preko 20!). Slabo pratim košarku ali njihov adut bi trebala biti fizička sprema a mi smo igrali nekih 17 sati nakon što smo se fizički a možda i mentalno potrošili protiv Slovenaca. Još jednom - sramota za organizatore da su tako postavili raspored. Slovenci da budu prvi u grupi trebaju dobiti NZ 21 razlike a NZ da bude prvi u grupi treba bilo kakvu pobjedu. “Problem” iz HR vizure je da ovaj naš poraz ponajprije ne odgovara Slovencima* a oni prije mogu iznenadit Grke u polufinalu negoli NZ. Još jednom ću ponoviti; kako je mogla biti tolika kvota na NZ, pa oni su i Amere i Grke na SP vodili većim dijelovima susreta… Edit:* osim ako dobiju 21+ razlike Slovenci sa +21 imaju +5. Vi ste na +12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 3 Share Posted July 3 4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Gilas Pilipinas vode +13 protiv Letonaca u Rigi ❤️ Slovenci sa +21 imaju +5. Vi ste na +12. Ma vidio sam tvoju poruku pa editora sa 29 na 21, valjda je onda 29 točno, ne da mi se sad mozgat koliko god da je lako 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts