bosMan_jr Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Ne vidim razlog za cekanje, odigrana je prva priprema utakmica sto je sasvim dovoljno da se pretpostavi konacan poredak na SP! pogresno naravno, ali nmvz 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Doncara je bas zapeo da se stese pa su mu teske i ruke i noge, ostatak tima je nula bodova svakako. A Grci bar imaju potrosna tijela za njega. I nisu valjda toliko ludi da vode Morgana umesto Tobija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Kad smo vec kod hot tejkova, Nemacka ce u finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Sto bi to bio hot tejk, Nemci su drugi favoriti turnira lagano, ako Kanadjani ne budu kompletni. Tim im je beton, imaju po tri vrh opcije na svim pozicijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Jel istina ta priča da za Slovence mogu da igraju i Tobey i Morgan (jer je Morgan dobio državljanstvo legitimnijim putem jer je oženjen Slovenkom, dok je Tobey klasična kupovina stranca koji nema veze sa državom)? Nije neki lud igrač Morgan ali svakako bi im značio na ovu ekipu. Tobey je nesumnjivo drugi najbolji igrač tu, posebno sa Čančarom u lošoj formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Ma jok, samo jedan od njih dvojice moze da igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Na kom SK je Grcka - Slovenija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Mogli bi svi selektori da se ugledaju na Svetislava Pešića i da sve utakmice do početka Svetskog prvenstva budu zatvorene za javnost 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 nece biti sve zatvorene, zapravo je to cesce slucaj kod nase repke jos od onomad, da prvih par budu treninzi, nema tu sta da se gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 18 minutes ago, uini said: nece biti sve zatvorene, zapravo je to cesce slucaj kod nase repke jos od onomad, da prvih par budu treninzi, nema tu sta da se gleda Loše sam se izrazio izvini molim te Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 3 minutes ago, Bobby Shurda said: Loše sam se izrazio izvini molim te nema problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Italija - Turska http://streamgoto.lc/24_1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Au šta dadoše Turci i šta učini Spisu Okačiće već neko, retko se viđa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Колико сам разумео Карија прошле године када смо против Црне Горе играли затворену утакмицу да су то баш тренинг утакмице где се игра све по договору 2 селектора кад се игра зона кад ово кад оно па и нема онда неког значаја за нас обичне навијаче. Од следеће свакако биће преноса и статистика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 3 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 13 minutes ago, Grunf said: Koji lik je nama presudio na EP.Samo da je drzao loptu do kraja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Držao bi do kraja da je zvanična utakmica, ovako rešio da šutne jer je rizik od onoga što je usledilo za 3 sekunde bio manji od 1 promila 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Slovenija ova 2 meca je odigrala tacno 0 odbrane, Doncic ce morati neke 30-40p triple doubleove da redja da ih odrzava u utakmicama, imace on dobre statse i igrace maltene 1 na 5 jer ostatak mu nece ucinjet nikakve usluge, ali ne moze se tako napravit nikakav rezultat. Slovenija svakako nije imala neke velike sanse za medalju uprkos Doncicu, al su im u ova 2 meca Grci jebali oca i prebili ih ko macke. Samo nocas u 20 minuta, razbise glavu Prepelicu, Doncic izadje zbog neke sitne povrede i Cancara sa terena iznesose. Treba generalno izbjegavat bilo kakvu vrstu "trening" "prijateljskih" i "pripremnih" meceva sa njima jer ti ljudi ne znaju da igraju takve meceve no se ide all out svaki posjed ka da je finale. A meni veli drug iz Slovenije da ga strah da ih mi ne sjebemo u pripremnom mecu a ne znam ni oce li ga odigrati sad jer nece imat ko da igra 😄 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Finska dobila Litvaniju 81:79 u prepunoj Nokia Areni (oboren rekord po gledanosti). Markkanen na 79:79 dobio loptu da resava, on pokusao nesto iz okreta, promasio, ali je Jantunen uhvatio ofanzivni skoko i poentirao uz zvuk sirene. Najbolji kod domacina su bili Lauri Markkanen sa 24 poena, a pratili su ga jos novi kapiten Sasu Salin, pomenuti Mikael Jantunen, Edon Maxhuni... Uz Eliasa Valtonena to ce i biti prva petorka Finske, a na klupi svoju sansu cekaju Miro Little, Federiko Federiko, Alexander Madsen... U Litvaniji je najbolji bio Rokas Jokubaitis sa 13 poena, a uz njega u prvoj petorci igrali su i Ignas Brazdeikis, Tomas Dimsa, Tadas Sederkeskis, naravno i Jonas Valanciunas koji je uvek tu. Klupa je siromasna, bez Ulanovasa, Giedraitisa, Sabonisa, Lekaviciusa, Butkeviciusa i Gudaitisa ni ne moze da se sastavi neki jak sastav. Tu su bek Normantas, rezervni centar je dobro poznati Motiejunas, na 4 je tu vecno mladi Kuzminskas, a od nama poznatih igraca tu su Karinauskas ( ex Igokea) i jedini Litvanac koji ne ume da sutira, Tarolis (ex Buducnost) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 1 hour ago, Grunf said: Ovo me podseti na još jednog Talijana: 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Nas odron je mali za ono u cemu se nalaze mnoge druge evropske ekipe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 1 hour ago, Darko said: Ovo me podseti na još jednog Talijana: Joj, užasan je oduvek bio, a povrh svega tu je ta blentava faca da upotpuni utisak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 2 3 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kejsi Dzons Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 https://twitter.com/usabasketball/status/1687549227982012416?s=20 Verovatno je neko već pominjao, ja sam propustio, kakav stručni štab Amerikanaca. 👏👏👏 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 52 minutes ago, Kejsi Dzons said: https://twitter.com/usabasketball/status/1687549227982012416?s=20 Verovatno je neko već pominjao, ja sam propustio, kakav stručni štab Amerikanaca. 👏👏👏 Eh kad dodju na megdan nasem strucnom stabu pa im prodamo foritzze😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts