Abizolirni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 2 minutes ago, kokodakalo said: Shabazz, Ivanovic, Markovic Nedovic, Holand, Dobric, Lazic Lazarevic Singlton, White, Ilic Mitrovic Martin, Petrusev Ja koliko vidim Pefi i Lazarevic bi mogli nazad na "kaljenje" u FMP. Valjda Kuzmicu dosadno bez njih. Edited July 19, 2022 by Abizolirni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Napier / Ivanović / Marković Nedović / Lazić Holland / Dobrić / Lazarević Singleton / Ilić Martin / Petrušev / Mitrović +White u ulozi Zirbesa ako ne pronađe klub Jel to to? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Dobrodoslice Petrusevu uz 2 zapazanja: - jednogodisnji ugovor dto mi se ne svidja - opet nam jebe majku ABA liga sa pocetkom sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Pa sad, bolje Petrušev nego Nikolić ili Raduljica. 16 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 6 minutes ago, Kooineeperk said: Znaci doveli smo 2 igraca F4 ekipa... Petrusev i Martin. I finalistu EC - Holland. Znamo kako se to zavrsilo u komsiluku. Singlton,osvajac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Vasa123 said: Dobrodoslice Petrusevu uz 2 zapazanja: - jednogodisnji ugovor dto mi se ne svidja - opet nam jebe majku ABA liga sa pocetkom sezone 1+1 je ugovor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Ne svidja mi se duzina ugovora,nadao sam se 2+1,ali ajde.Sto kaze Laki,bolje nego Raduljica ili Nikolic. Edited July 19, 2022 by NikeAir Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Laki21 said: Pa sad, bolje Petrušev nego Nikolić ili Raduljica. Vidiš kako lako Čović upravlja očekivanjima 🙂 9 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 9 minutes ago, Kooineeperk said: Znaci doveli smo 2 igraca F4 ekipa... Petrusev i Martin. I finalistu EC - Holland. Znamo kako se to zavrsilo u komsiluku. Party breaker 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Taj +1 ne znaci apsolutno nista ako je player option, sta vise dodje mu kao nekakva omca oko vrata, ako se ne snadjem za bolje eto me i dogodine, a ako se snadjem cao drugari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Jakim stranim igracima uvek odgovorimo nasim mladim nadama,do sada smo valjda nesto i naucili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, kokodakalo said: Taj +1 ne znaci apsolutno nista ako je player option, sta vise dodje mu kao nekakva omca oko vrata, ako se ne snadjem za bolje eto me i dogodine, a ako se snadjem cao drugari. Team option 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) U EL prvih sedam utakmica 5 gostovanja,ABA drugo kolo Buducnost kod kuce, trece COL tamo.Odlicno,odlucujemo sezonu na startu a imamo mladog trenera+novi motor ekipe.Derbi osmo kolo u ABA kod nas. Edited July 19, 2022 by UDresuKvinsiMilera Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Za one koji vole da čitaju između redova... Quote Petrušev je peto pojačanje Crvene zvezde nakon Nedovića, Martina, Holanda i Ilića. O daljim aktivnostima u prelaznom roku KK Crvena zvezda mts obaveštavaće javnost isključivo na svojim ZZvaničnim nalozima i platformama. KK Crvena zvezda mts 4 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 23 minutes ago, srlepajce said: Vujičin imitira Miška 👎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Nema godišnji za admina kkcz. Da objavljuje jednog novog igrača dnevno, ima posla do početka nove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 4 minutes ago, Боги said: Za one koji vole da čitaju između redova... Quote Petrušev je peto pojačanje Crvene zvezde nakon Nedovića, Martina, Holanda i Ilića. O daljim aktivnostima u prelaznom roku KK Crvena zvezda mts obaveštavaće javnost isključivo na svojim ZZvaničnim nalozima i platformama. KK Crvena zvezda mt 🤔 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Edited July 19, 2022 by Laki21 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedneNociUMaju Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) https://youtube.com/clip/UgkxyU4XR43aReKNu5BKNBEsgccsDbg2Fq9N Shabazz jms Edited July 19, 2022 by JedneNociUMaju 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Napier / Ivanović / Marković Nedović / Lazić Holland / Dobrić / Lazarević Singleton / Ilić Martin / Petrušev / Mitrović +White u ulozi Zirbesa ako ne pronađe klub Jel to to? Nije skroz. Gudura ili Teo kao jos jedan bek bi trebalo. 16 minutes ago, Kooineeperk said: Znaci doveli smo 2 igraca F4 ekipa... Petrusev i Martin. I finalistu EC - Holland. Znamo kako se to zavrsilo u komsiluku. Partizanova 2 igraca su prva petorka bili, Petrusev f4 nije ni ni igrao a Martin nije bio startni centar. U svakom slucaju komsije nisu imale dobru domacu osnovu za razliku od nas prosle sezone, a nece je imati ni ove, neka ishod bude isti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 samo da ne promenimo ime u CSKA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Mogo bi Daba da se javi da podeli impresija vezane za burni danasnji dan 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Daj Tita da pukne grafiku pa ga banujte opet. 5 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ništa ja ne verujem tome +1 u ugovoru. Lično, kolektivno iskustvo je pokazalo da iz toga uvek izvučemo deblji kraj, na našu štetu. Bilo da igrača želimo da produžimo usled dobrih partija ili ne. (deo toga je i našom "krivicom" čitaj White). Dolaskom Petruševa i nadam se kompletiranjem unutrašnjih pozicija, utisak mi je da ćemo u skoku dobrano zavisiti od pozicije 4 i inspiracije Singltona i mlađanog Ilića. Biće tu potrebna ispomoć i sa spoljnih pozicija, što komplikuje izvođenje potencijalnih kontri/polukontri. Nisam mislio da ću ovo reći, ali nedostajaće Kuzmić. Dobrodošlica Petruševu, iznenađen sam poprilično i slagao bih ako bih rekao da mi ovaj dolazak nije izmamio osmeh. Naše dete, što neko reče imaćemo sa kime da se identifikujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 https://www.instagram.com/p/Cf92NcQJD8p/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts