Cavani Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 I ja se nadam da nece biti Gist ili Sofo scenario, uglavnom ne dopada mi se ovo recikliranje isluzenih imena. Menjao bih jednog Pengosa za sva pojacanja do sad minus Ilic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 4 minutes ago, Mile1 said: Zoran Nikolic gotov done deal Na kraju samo White out od visokih igraca Pa i Kuzmic isto ako je zavrsen Zoki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Daj tog Shabazza pa onda mogu oba Nikolića i Petar Popović pride ako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 4 minutes ago, Mile1 said: Zoran Nikolic gotov done deal Na kraju samo White out od visokih igraca Cek,zar nije i Kuzmic out Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 hour ago, Veteran said: Nažalost Cornelie navodno odlazi u Real. moja tiha patnja vec par godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 35 minutes ago, Mile1 said: Singleton very very close 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 minute ago, Zvezdan said: Insajder obrisao ovo za Singltona Ko kaže da je za njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 5 minutes ago, Srki said: Uopšte mi se ne sviđa Singlton. Tačno sam znao da ćemo ga uzeti. Naš skauting je tako predvidiv. Stalno neki isluženi igrači sa evroligaškim iskustvom na zalasku karijere, koji se šlepaju na staru slavu.. Prvo šta mi se ne sviđa je to da sigurno nije jeftin. Drugo, evidentno je bilo tokom prošle sezone da je drastično opao njegov uticaj na igru Efesa. Uđe, odradi gomilu ničega i izađe. Deluje mi da su fizikalije popustile, imam utisak da stalno nešto kasni sa kretnjama. Videlo se da je počeo da smeta u Efesu. Da ne dužim, užasan potez. Ne mogu da skapiram da ne može da se nađe neki koledž igrač sa kudikamo boljim potencijalom Iskreno se slažem sa nekim delom ali toliko im je smetao da je protiv Olimpiakosa odigrao 23 minuta a u finalu sa Realom 29 minuta. Efes verovatno hoće malo sveže krvi, da razbiju monotoniju u ekipi jer su uzeli dve EL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 17 minutes ago, uini said: sad guglam, singleton ima 32 godine do novembra, pomislio sam da ima 35 kako je krenulo ovde U novembru uzima 34. Nešto kao Gost 2019. Skroz mi je antipatičan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 3 minutes ago, LevonKendal said: Ko kaže da je za njega? 11 minutes ago, stellarosa said: Rekao bih da je ovo Singlton - Single(1) ton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Cek,zar nije i Kuzmic out I Kuzmic da Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Posto dolazi Singlton, to znaci da je White out. Sama ta cinjenica izaziva srecu. Imamo dosta grindera u ekipi, bice krvavih kolena. Moramo da pogodimo sa plejem. Jednostavno moramo. Nadam se da nece biti Cobbs, kao sto se pominje u carsiji. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 minutes ago, pavijan2 said: U novembru uzima 34. Nešto kao Gost 2019. Skroz mi je antipatičan. 89 je valjda u Novembru puni 33? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 minutes ago, Mile1 said: I Kuzmic da neke vesti o sabazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Kako ce da pljuste BAT-ovi i kod nas i komsija iduce leto 😄 10 2 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Zar stvarno neko veruje da ce doci Cobbs na ovakvu ekipu I dosadasnja pojacanja?🤔😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 @Mile1 šta se dešava sa Shabazzom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Ako Cobs dodje pasce tu neko silbovanje a verovatno ce raditi tradicionalna doselekcija ima para !!!! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Singlton - Ilic Martin - Mitrovic - Nikolic. Nije uopste lose. Cak Singlton i Ilic mogu u nekim varijantama na 5. Izvanredno za visoke pozicije. 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Nesto se oteglo sa Sabazom, cim se cuti o tome.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 3 minutes ago, Maverick88 said: 89 je valjda u Novembru puni 33? puni 33, uzima 34, na kraju sezone prakticno vec u 5-oj deceniji zivota 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 3 minutes ago, Maverick88 said: 89 je valjda u Novembru puni 33? da punih 33 i ulazi u 34. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, Zvezdan said: Nesto se oteglo sa Sabazom, cim se cuti o tome.. Ne mora da znaci da se oteglo to sto ne objavljuju odmah. Bitan je i tajming. Mozda je done deal ali polako. 😄 Samo strpljenje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: puni 33, uzima 34, na kraju sezone prakticno vec u 5-oj deceniji zivota A jbg brt gde ti ode sad malo ga pretera.Pa sta je Holand onda vec u petoj decenij?A Pefi u sestoj? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 minute ago, Predragdjape said: Singlton - Ilic Martin - Mitrovic - Nikolic. Nije uopste lose. Cak Singlton i Ilic mogu u nekim varijantama na 5. Izvanredno za visoke pozicije. 😄 Slažem se. Puno mogućnosti imamo sa ovom linijom. Jedina mana je size, ali imamo duge ruke i fajterski mentalitet, dovoljno za skok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts