Shunsuke Nakamura Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Zoran Nikolić je živio praktično kvart do mene dok nije otišao u Španiju, a kasnije u PG. Pristojan je momak, porodica mu je fina, kulturni i obrazovani ljudi u svakom smislu. Što se tiče igračkih kvaliteta, mislim da nema neki kvalitet za EL, uloga trećeg centra mu je maksimum. Ima visinu i snagu klasičnog centra, atletski je solidan, ali fali znanja i osjećaja za nešto više. Edited July 12, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 sta ima da se pazari za 1,5m koliko smo zaradili odlaskom kaline? posto pangos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Tezak je ovo kriminal,i svodjenje na ikebana style kao onomad komsije,s tim sto smo mi u EL pa malo vadi stvari,Nikolic!? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 hour ago, Pero_Cameron said: Hahah samo se nadam da on nije to Z Zaporozac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Pit bul protiv CSKA, bio saigrac sa Voltersom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, Everlook said: Pit bul protiv CSKA, bio saigrac sa Voltersom. na ovom klipu mi deluje nesto bolje sa loptom od holinsa mada je ostin imao bas neke cudne amplitude tu...od ne ume da spusti loptu na parket do ankle breaker + roling pa na drugi obruc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Hvala Bogu da je Barsa konacno potvrdila Kalinicev dolazak na drustvenim mrezama. Oprastamo se vec 130 strana. Vreme je da se ide dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 zoran fakin nikolic. nemojte ljudi ko boga vas molim. lepo neko rece, pa plus na to na cetvorci vajt i ilic. pakao. a vujcin rece tek se zagrevamo, a ono zoran fakin nikolic. ni fmp-u ga ne bi pozeleo, jedino komsijama. kuz je za njega igracina u svim mogucim aspektima igre. a to da ce da bude treci centar i da igra 5 min sumnjam, jer luka ce imati problema sa teskim peticama i tad nece moci hasan koji je i sam undersized petica da pokrije. i onda na scenu stupa on. nemoj vesna, stopiraj kako znas i umes. ta petorka na 4-5 je ec nivo. cuj ilic i nikolic, koji el nisu igrali nikada, pa na njih dve undersized petice i pokojni vajt. kuma bilo sramota da kaze dobar dan. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: na ovom klipu mi deluje nesto bolje sa loptom od holinsa mada je ostin imao bas neke cudne amplitude tu...od ne ume da spusti loptu na parket do ankle breaker + roling pa na drugi obruc na skromnom uzorku gledanja 2-3 tekme, rekao bih da holland nije tako defanzivno versatile kao hollins ali da je daleko bolji spotup šuter za 3, pa mi to okej izgleda u teoriji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Vajt-Ilic Martin-Mitrovic-Nikolic. Mozda je moglo i bolje ali svakako smo jaci nego sezone za nama. Ocigledno da se malo stedelo na visokim pozicijama da bi se doveo odlican plej i bek. Ps, ne bih da podsecam forumase koliko su prozivali sirotog Kuzmica, istog onog za kim sada kukaju zato sto ide u Spaniju. 😄 Edited July 12, 2022 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 🙄🙄🙄 3 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 umesto White, Simonovic Kuzmic, Luka, Cirbes imamo White, Ilic Martin, Luka, Nikolic Po meni smo mnogo jaci ove sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 2 minutes ago, uini said: na skromnom uzorku gledanja 2-3 tekme, rekao bih da holland nije tako defanzivno versatile kao hollins ali da je daleko bolji spotup šuter za 3, pa mi to okej izgleda u teoriji. nemam vise lajkova, ali da, slazem se sa obe stavke ne znam koji su dalji planovi pored pleja ako ima prostora za jos jednog igraca, ja bih tu trazio neku 3/4 da ima neki upside/missmatch potencijal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 3 minutes ago, mind. said: 🙄🙄🙄 Znaju se iz en be a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Inače Nikolić je stvarno bio veliki prospekt, znam provereno da Budućnost nije bila blizu da izjednači ponudu Cedevite za njega, on je njima rekao da čeka njihovu ponudu prvo i da će pristati za manje da ostane kod njih ali da ne bude velika razlika u ponudama. Kad sam već off topic Noris Kol se vraća u Budućnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Opa, sad se motri i ko koga prati na Instagramu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) 5 minutes ago, kokodakalo said: umesto White, Simonovic Kuzmic, Luka, Cirbes imamo White, Ilic Martin, Luka, Nikolic Po meni smo mnogo jaci ove sezone. Nije baš tako. Zaboravio si (ili selektivno izostavio) Kalinu i Davidovca koji su krpili na 4, s tim što je u small-ball varijantama Deda igrao i na 5 i to prilično uspešno. Martin je bukvalno jedini razlog zbog kojeg se gleda kroz prste ovakva centarska linija. Edited July 12, 2022 by Gavran 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Ko li ce to da uzme Kuzmu...Još i klub iz Španije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 3 minutes ago, berti said: Ko li ce to da uzme Kuzmu...Još i klub iz Španije... Ne pise koja liga 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Au glupost neviđena bi bila da dovedemo Nikolica i onog Brauna. A tek Napier je po meni los izbor. On je stvarno ofanzivno ubica ali ne treba nam takav profil igraca pored Nedovica i Ivanovica. Ako se vec ne mozemo osloboditi Vajta onda su ostale visoke skroz sve pogresno poslozili. Uz Vajta i Ilica na 4 i Mitrovica na 5 smo totalno promasili i Martina i Nikolica. Mitrovic je jedva za drugog centra za El, da ima sut za 3 mogao bi proci. Ovako imamo 2 skracene petice bez suta i i jedno klasicno drvo. Znaci na ovaj sastav: Ivanovic,Markovic, Nedovic,Holand Dobric,Lazic,Lazarevic White,Ilic, Martin,Mitrovic Samo da su doveli pleja sa odbranom i asistencijom i centra koji ima domet za 3 poena to bi vec bilo bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 sreća te gazda čita forum, pa će videti da smo nezadovoljni i neće dozvoliti da se uđe u sezonu sa ovih 5 planiranih igrača na pf i c ajde nebojša, možeš ti to i jače 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Kakvu je povredu doživio Napier prošle sezone? On praktično nije ni odigrao jednu zvaničnu utakmicu tamo. Edited July 12, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 ligamenti skocnog zgloba koliko se secam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 3 minutes ago, Dropkick Murphys said: sreća te gazda čita forum, pa će videti da smo nezadovoljni i neće dozvoliti da se uđe u sezonu sa ovih 5 planiranih igrača na pf i c ajde nebojša, možeš ti to i jače Nebojsa urazumi se dok citas ovo👀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Dobar dan https://twitter.com/karamouza_vas/status/1546762488242397190?t=cjkO3NkG-QyazCp7WgAwvQ&s=19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts