Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23

Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

• WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

- Što se tiče ostalih pojačanja, kontaktirali smo Tea, Bobija, Bjelicu i Raduljicu. Teodosic ima ugovor sa Virtusom,Bjelica se odlucioza Fener, Bobi još jednu godinu u NBA, a sa Raduljicom će biti još kontakata, trenutno je nedefinisana situacija - rekao je Čović

Ovo je pretpostavljam lista zelja VJ-a, koju je dostavio Covari?

• Ha-ha 11
  • Tuzno 1
  • WOW 1

Just now, Princeton said:

- Što se tiče ostalih pojačanja, kontaktirali smo Tea, Bobija, Bjelicu i Raduljicu. Teodosic ima ugovor sa Virtusom,Bjelica se odlucioza Fener, Bobi još jednu godinu u NBA, a sa Raduljicom će biti još kontakata, trenutno je nedefinisana situacija - rekao je Čović

Ovo je pretpostavljam lista zelja VJ-a, koju je dostavio Covari?

Sigurno da je tako, Vlada naspanovan dolazi u ozbiljan klub.

4 minutes ago, djordjem said:

Za mene je, u ovom trenutku, "

Puna podrska Jovanovicu" = " svaka čast Vučiću". 

Sad ne odgovaram tebi licno.

I posle ovi sto citaju dijagonalno kazu da svi daju podrsku Jovanovicu a kritikuju Covica. 

Jel vi odma izbacujete iz misli upise gde se osporava podrska Jovanovicu a pamtite samo komentare kritike Covicu pa prebacujete ''niko ovde ne osporava podrsku Jovanovica vec se samo kritikuje Covic''?

20 minutes ago, 1945 said:

Mucno je i citati da Jovanovica ne bi hteo klub iz Aba 2 lige.

Cv za 2022/23 mu je vec poceo angazovanjem U20 reprezentacije. Mora da ga je i Covic zvao u Kss (sa kojim je u ratu maltene) i da mu i tamo selektira igrace i da se preko njega implementirao u kss da bi srusio Danilovica.

Puna podrska Jovanovicu.

Svima repliciras i svima pravdas odluku kluba, tj Covica. 

Licno, mislim da je ova situacija jos veci rizik nego 2017 jer sa druge strane nije Bokan u uzdizanju rival nego najjaci Partizan u poslednjih x godina. Prosle godine nas je delilo jako malo da nas sruse sa sve nasim najboljim i najtrofenjijim trenerom u poslednjih 40 godina. Kad nakon toga dovedes nedokazanog trenera u uslovima gde ce biti jos teze odbraniti tron onda ne znam sta da kazem. 

Nadao sam se nekoj sredini, neki Lukic. Ovako, puna podrska treneru ali je ovo jako neozbiljno. 

Vidim da neki poistovecuju dolazak Radonje iz prvog mandata i sad, mislim stvarno..... Radonja trenirao Futuru dugo godina, pritom je dosao u KKCZ koji faktički za 40 godina imao par titula prvaka. Znaci i da je kiksnuo sa njim Covic bilo bi samo jos jedna u nizu kosih godina za nas klub. 

Sad smo klub koji manje vise iga El 10 godina i ne mozemo dovesti makar nekog trenera iz srednje kategorije... Bas se kockamo! 

9 minutes ago, Ridji said:

Kum u stručnom štabu, Raduljica da mu razvozi bebu tj da glumi trećeg centra… Kog još treba da mu angažujemo da ostane? :smiley33:

Zenu kao PR-a kluba, al da joj damo placeno porodiljsko 2 godine😎

• Ha-ha 1

13 minutes ago, Dl91 said:

Svima repliciras i svima pravdas odluku kluba, tj Covica. 

Ne nameci mi nesto sto ne radim. Niti odgovaram svima niti pravdam odluku Covica.

Sam mozes naci barem 15 mojih upisa gde kritikujem Covica.

Sam sam pisao koje su bolje opcije od Jovanovica.

Samo pruzam podrsku Jovanovicu.

Mogu se sloziti sa tobom da se kockamo i da se ni meni to ne svidja, ali to ne znaci da da ta kocka ne moze otici na dobitak i da ne treba verovati u nju i pruziti joj podrsku.

Eto, odo, do sledeceg pojacanja koje ce ubrzo.

Edited by 1945

@1945 Svi smo mi ovdje Zvezdasi, i normalno da je uspjeh VJ-a = uspjeh Zvezde, cemu mi svi tezimo. S toga, podrska treneru u tom smislu svakako postoji, i ne treba neko posebno otvaranje ociju.

Ono sto vecina ukazuje je toksicna sredina u koju je dosao, i gdje se sumnja da je u stanju da radi samostalno svoj posao. Prosli smo nedavno kroz identican scenario, i sada ponavljamo istu gresku, s toga je i normalno procitati negativne utiske poslije njegovog imenovanja za trenera EL tima.

Edited by Princeton
  • Like 27
  • Thanks 1

1 hour ago, Ridji said:

Ovo je već preterivanje, tek ga ne bih cenio kad ne bi smeo da prihvati takvu šansu karijere i pokuša sa velikim klubom i najjačim takmičenjem. Ne samo njega nego bilo kog trenera. 
Tako da je normalno da je čovek ugrabio priliku koja se nekima samo jednom pruža a mnogima ni toliko

Ima samo jedna stavka koja se ne uklapa u ovo što si napisao a to je da vlada jovanović nije košarkaški trener. Probao je Čović sa tako nekim početnicima kao što je lazic pa alimpije i uvek zasrao, tako će biti i ove sezone

• Like 1
  • Ha-ha 1

Ja se Jovanovica iz FMP-a secam kao lika kom je Stefan Pot, najbesmisleniji igrac ikad, bio bog i batina ekipe. Drugi je bio Filip, a treci skraceni i dezmekasti centar Cecko Djordjevic na koga je isao skoro svaki napad.

• Like 3

3 minutes ago, srlepajce said:

Zvali Pabla Lasa ali mu lekari nisu dozvolili dolazak u Bg

Drogira se garant :Hail: (Covic)

Gazda je ludji nego ikad, rekoh to vec.

Doslo njegovih 5min, ozbiljno ce izdominirati u prelaznom roku 😂

• Ha-ha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...