Predragdjape Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, daba said: Marcoss i Mile 1 su vam jos u prosli cetvrtak ovde napisali ko je novi trener. Vi kao da ne citate upise???? Nije da ne citaju vec ne mogu da prihvate, najverovatnije tu vest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markioli Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 3 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Радуљица је кум оног нашег некаквог директора, Васиљевић или како већ, у шареним оделима. Raduljica i Keselj su kumovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
daba Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 A i Copper vam je na tati juce napisao al ste ga odmah napusili 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, daba said: Marcoss i Mile 1 su vam jos u prosli cetvrtak ovde napisali ko je novi trener. Vi kao da ne citate upise???? klasik covic, ulupace 4-5 miliona u roster po svojoj zelji i dati potrcku da to vodi kad krene po zlu(a tesko da moze drugacije) bice kukanje na sudbu kletu, i kari/sakota da gase pozar vec vidjeno, ali covek prosto ne ume drugacije nego da se samoubije 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 6 minutes ago, Predragdjape said: Ako je uslov Raduljica kao treci centar za ostanak Kalinica, moze. Skuplja se ekipa Zvezdasa koja ce da stane na put Zeljku i masineriji. 💪 Zar nam vec niste stali na put, ne razumem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Vec vidjeno, Covic sklapa ekipu, trener fikus. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 51 minutes ago, Ridji said: Kako se meni čini jedino gde bi se (s)vratio je Kopaonik i pivnice, pošto sam ga na istim često sretao poslednjih godina Hahahahua dadaaa, i ja ga gore videh par puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) 2 minutes ago, Nelson Bighetti said: Zar nam vec niste stali na put, ne razumem Sto ne znaci da necemo i naredne sezone... Edited July 7, 2022 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Moguće da je Vlada odavno dogovoren ali se čekao odgovor Nedovića da gasi požar. Šteta što je gazda glup ko kurac pa za tolike godine u košarci nije naučio čemu služi trener. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 4 minutes ago, Markioli said: Raduljica i Keselj su kumovi A Kalina i Luka su drugovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stellarosa Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Kad smo već kod kumova, Pefi i Beli su kumovi😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 A Guduric je takodje vrlo dobar sa Dobricem... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 hours ago, Crni said: Ako bude jos jedna BoNba danas nestace reakcija, moderacijo reaguj! niko nece da ti lajkuje post, svi stede ^^ kad ono vj ^^ (pupu valjda nije istina) znaci ceo unutrsnji problem i sukob je bio to sto radonja nece nedovica a tetka vesna zapela za kuma. i onda na scenu stupa supermen misko i resava situaciju tako sto radonju seli u pao da proba 1 iskorak, a nama daje nedovica i tetka vesna je opet srecna i obe strane su namirene. jebote jel ima klub na planeti zemlji da misko nema igraca/trenera? covek je ziva legenda, bez premca najjaci agent u evropi. plus ima dvostrukog mvp-ja nba lige. negde sam video da ima ubedljivo najvise igraca u el, tipa 25% su njegovi ove sezone, mvp nba, mvp el, mvp endese. i u spaniji ima isto ogroman broj igraca. ali pre svega veliki zaljubljenik u kosarku, onaj istinski i to je ono sto najvise cenim kod njega. ako tetka vesna mozda nekad pomisli da ode, ako dodje ta sezona kad ce konacno rascistiti sam sa sobom ^^ misko je vise nego dostojna zamena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Filip Čović je Nedovićev kum, ne čačkajte dalje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke Kornet Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Markioli said: Raduljica i Keselj su kumovi 11 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Радуљица је кум оног нашег некаквог директора, Васиљевић или како већ, у шареним оделима. I was wathching some Serbian movie where one actor said: ''Paja i ja smo drugovi a oni su kumovi...'' This reminds me on that. Guys, what should i smart tell you now after everything you wrote... About your new coach and new players, i didn't translated everything, but you guys really believe in everything you read? What should i can say then... Cheers. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 3 minutes ago, Predragdjape said: Sto ne znaci da necemo i naredne sezone... Ne sumnjam u stvari, deluje da je pitanje zivota i smrti, pocev od Covketa, sve do sledbenstva, nista gore se ne bi dogodilo no da "nam ne stanete na put" Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Luke Kornet said: I was wathching some Serbian movie where one actor said: ''Paja i ja smo drugovi a oni su kumovi...'' This reminds me on that. Guys, what should i smart tell you now after everything you wrote... About your new coach and new players, i didn't translated everything, but you guys really believe in everything you read? What should i can say then... Cheers. Kam to Red Star bro!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 5 minutes ago, Nelson Bighetti said: Ne sumnjam u stvari, deluje da je pitanje zivota i smrti, pocev od Covketa, sve do sledbenstva, nista gore se ne bi dogodilo no da "nam ne stanete na put" Nije pitanja zivota i smrti, daleko bilo. Pitanje je uspeha, jer Covic sigurno ne zeli da prepusti titulu tako lako(kao ni jedan predsednik kluba). Ako budete bolji na terenu svaka cast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nece valjda postaviti poslusnika u najbitnijoj sezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 20 minutes ago, daba said: Marcoss i Mile 1 su vam jos u prosli cetvrtak ovde napisali ko je novi trener. Vi kao da ne citate upise???? Pa napisa Marcoss danas/jutros da više nije sigurno za Jovanovića Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 A da taj jovanovic mozda nije centar, bivsi nas igrac, vidjen u finalu aba par puta ove godine? Daj onda ipak tog trenera jovanovica.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Jovanovic trener ,pa to ni neprijatelj ne bi uradio svom klubu ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 To ni komsijama ne bi pozelio...😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) Edited July 7, 2022 by Valensija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts