Jump to content

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

• WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, Dl91 said:

Jasta, koliko komentara sam procitao u poslednjih par dana, kao dok Pao ne objavi Radonju verujem da moze ostati. Daleko od rrealnosti, covek je trazen od Barse, iskoristio opciju izlaska iz ugovora i sad se ceka zapetljancija sa Valensijom kako bi potpisao za Barsu, Zvezda nije vise u jednacini. 

Iskoristio je opciju za izlazak jer da nije do danas , automatski bi se aktivirao ugovor za sledeću sezonu. Bilo je i očekivano tako nešto.

Edit: ne kažem da će potpisati za nas , nego da u tom slučaju nije nemoguće kao sad što mislim.

Edited by StiviKivi
Posted

Samo dovođenje u vezu nekog stranog trenera sa našim klubom je pozitivna stvar. Ne znam da li će doći Sferopulos, ali dobro je ako tražimo novog trenera i među strancima. Jako je skroman izbor domaćih trenera koji imaju kvalitet za EL, tako da se nadam da ćemo konačno imati stranca za trenera.

• Like 12
Posted

Marfijev zakon u slučaju Zvezde

Kada Telesport niotkuda objavi vest o Radonji u PAO-u, ispostavi se kao tačna

Kada Butasport niotkuda objavi vest o Sferopulosu u Zvezdi, ispostavi se kao netačna

• Like 2
  • Ha-ha 15
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Ridji said:

A šta je sa Kalinićem? Je l definitivno otišao pošto evo 30.06. ističe još malo?

Valjda je ovo rečeno za Radonju, ne sjećam se da je bilo i za Kalinu.

Posted
33 minutes ago, Zvezdinho said:

Grk ne trazi garancije da ce budzet biti obezbedjen, tako da moze da potpise za koju hoce sumu, sad dal ce da mu bude isplacena i kad to je drugo pitanje.

Problem ce ipak biti lekar (Gluscevic se bese zove). Nepremostivo ce da to bidne.

Posted
5 minutes ago, MagiaMiZet said:

Valjda je ovo rečeno za Radonju, ne sjećam se da je bilo i za Kalinu.

Bila je priča da Kalinić ima izlaz iz ugovora do 30.06, a ne rok da se odluči. Nakon 30.06. da se aktivira +1 iz ugovora

• Like 2
Posted
9 minutes ago, Ridji said:

A šta je sa Kalinićem? Je l definitivno otišao pošto evo 30.06. ističe još malo?

Raskinuo je ugovor upravo zbog toga što bi nakon juna morao da ostane i postojalo bi obeštećenje. Sad je slobodan ali još nije nigde otišao.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Nate said:

Jerian grant oteran u milanu. Uzeo bih ga bez razmisljanja

Zna se ko uzima iz Armanija.

Mi uzimamo iz GSW.

Posted (edited)

Navuci  ga nesto na brzaka ... kinta se ionako sad ne isplacuje, nego obecava.

Sta cemo posle ?  Nista, nemamo za porez ... boli nas ...

Edited by Plant
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...