Sharp Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 20 minutes ago, Pero_Cameron said: Relevantni grcki medij TotalBasket isto objavio a ne vidim da su se pozvali na rtcg, tako da to bi bilo to. U članku na portalu su se baš referirali na rtcg, tako da samo prenose, nemaju svoj izvor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Čovke, ponudi im dobro poznati "porodični koncept" 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Uzimajuci u obzir dosadasnji tok karijere meni zvezdan deluje kao prihvatljivo resenje. Alimpijevic takodje. Solidno je vodio on bursu i prosle godine, napominjao sam to par puta, ali je proslo nezapazeno. A i ovo bi za njega bio sto se kaze "iskorak". Kapiram da bi covic najvise voleo ivanovica, a to bi verovatno bilo i najgore resenje. Ne znam od stranaca ko je slobodan. Schiller potpisao pre neki dan mada ne mislim da je on fit za nas, calles ne znam da li ima izlaznu EL klauzulu pa da letimo malo ispod radara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Kakav raspad za samo sedam dana Tuzno 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 4 hours ago, uini said: za 5milki 1 milion = zamena za kalinu (plata plus obeštećenje) 1ipo milion = 6 x igrača od 500k --- to je već 7 igrača. imamo još 2ipo miliona za stručni štab i 7 igrača, gde su 2-3 klinci, jer ti ne treba više od 10 za euroleague rotaciju po meni je to makar malo jači tim od ovosezonskog. Tako i Ostoyah računa 😂 3X7=28 i dva dinara kusura nema 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Vi niste ni svesni da imamo coveka na poziciji trener-igrac. Vreme je da Ficou preuzme tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 1 minute ago, srlepajce said: Kakav raspad za samo sedam dana Tuzno Kakav god tim imala Zvezda ja cu navijati za nju! Pa imali 0-34 u EL i bili predzadnji u ABA! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 3 minutes ago, Nate said: Uzimajuci u obzir dosadasnji tok karijere meni zvezdan deluje kao prihvatljivo resenje. Alimpijevic takodje. Solidno je vodio on bursu i prosle godine, napominjao sam to par puta, ali je proslo nezapazeno. A i ovo bi za njega bio sto se kaze "iskorak". Kapiram da bi covic najvise voleo ivanovica, a to bi verovatno bilo i najgore resenje. Ne znam od stranaca ko je slobodan. Schiller potpisao pre neki dan mada ne mislim da je on fit za nas, calles ne znam da li ima izlaznu EL klauzulu pa da letimo malo ispod radara. S obzirom da mu je Radonja kum mislim da je to tesko izvodivo. 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 1 minute ago, Nate said: Uzimajuci u obzir dosadasnji tok karijere meni zvezdan deluje kao prihvatljivo resenje. Alimpijevic takodje. Solidno je vodio on bursu i prosle godine, napominjao sam to par puta, ali je proslo nezapazeno. A i ovo bi za njega bio sto se kaze "iskorak". Kapiram da bi covic najvise voleo ivanovica, a to bi verovatno bilo i najgore resenje. Ne znam od stranaca ko je slobodan. Schiller potpisao pre neki dan mada ne mislim da je on fit za nas, calles ne znam da li ima izlaznu EL klauzulu pa da letimo malo ispod radara. Ivanović i Čović ne bi sastavili duže od sedam dana, Kales je prešao u Oldenburg, a ne bi ni mogao da radi kod nas zbog propisa KSS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 1 minute ago, Milos 3.14 said: Tako i Ostoyah računa 😂 3X7=28 i dva dinara kusura nema vec sam sposobniji od chove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Kalimera = Ioannis Sfairopoulos 💣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Kakav god tim imala Zvezda ja cu navijati za nju! Pa imali 0-34 u EL i bili predzadnji u ABA! Svi ćemo navijati, ali je ipak tužno ovo što se dešava 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Mislim da bi Covic najvise voleo Alimpijevica za trenera, jos ne moze da prezali sto nije proslo uspesno u prvom mandatu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 150. strana, mecite sljemove ciganiiiiiii 🔥🔥🔥🔥🔥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 2 minutes ago, uini said: vec sam sposobniji od chove Interesantno je kako javnost proguta i tvoju i Limarevu matematiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 36 minutes ago, uini said: u kom sam to modu, da nismo propali? jesam, trebace mi sastav rostera da bih tako nesto zakljucio a ne avansno kukanje, kao za sudije na svakoj tekmi. u modu da ne mozes da saberes i oduzmes 2 broja koliko si zapeo da teras kontru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Just now, Milos 3.14 said: Interesantno je kako javnost proguta i tvoju i Limarevu matematiku javnost voli da guta ali red zvezdinih templara ce to ovde raskrinkati. uglavnim, predlazem slavena rimca za HCa. da raskinemo sa delijama a vucic nas prepozna kao faktor mira u aba. plus mu dugujemo makar priliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 5 minutes ago, Vasa123 said: 150. strana, mecite sljemove ciganiiiiiii 🔥🔥🔥🔥🔥 Sad kad pukne neka granata u 00:00 Dejan Radonjic potpisao novi ugovor!!! A ovde ludnica na forumu 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Od Zvezdana nema nista,od DR kum,nema sile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: u modu da ne mozes da saberes i oduzmes 2 broja koliko si zapeo da teras kontru milionce gore dole je nebitno, samo vi templari nastavite da cmizdrite (gotovo je ovo, kako ti volis da kazes na svakom drugom liveu) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Samo što je Alimpijević pod važećim ugovorom sa Bursom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 3 minutes ago, uini said: milionce gore dole je nebitno, samo vi templari nastavite da cmizdrite (gotovo je ovo, kako ti volis da kazes na svakom drugom liveu) sad ces jos i da mi podmeces dzinks jbt:) bas si ono na svetom pohodu da otvoris oci ljudima ovde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: sad ces jos i da mi podmeces dzinks jbt:) bas si ono na svetom pohodu da otvoris oci ljudima ovde necu da otvaram nikome oci nego mi je malo muka od ovolikog narikanja cekaj da vidimo sta imamo, lako cemo da kukamo ako zatreba 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Zivo me zanima koga ce izabrati za novog trenera. Pouceni prethodnim iskustvom 2017. kada se lutalo do ponovnog povratka Radonje, videcemo koje ce sad poteze povuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 7 minutes ago, uini said: javnost voli da guta ali red zvezdinih templara ce to ovde raskrinkati. uglavnim, predlazem slavena rimca za HCa. da raskinemo sa delijama a vucic nas prepozna kao faktor mira u aba. plus mu dugujemo makar priliku. Ja sam predlagao Musu još prošle godine, ne znam da li je potpisao za Real, on bi bio idealan za raskid, taman da uzme Kalinino milionče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts