fradler Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Popravili smo se posle uvodne grozote sa Lazicem. Po stoti put ponavljam - sve je neuporedivo lepse i lakse bez Lazica. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Dobra naša sekvenca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 2 minutes ago, Stefi88 said: Hahahha sada se na Dobrica okomoli... Dodjite protiv mtz pa iskazite nezadovoljstvo...nece biti mnogo ljudi, lako ce te se videti a i cuti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Jel Oli kompletan ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 3 minutes ago, Stefi88 said: Hahahha sada se na Dobrica okomoli... Dodjite protiv mtz pa iskazite nezadovoljstvo...nece biti mnogo ljudi, lako ce te se videti a i cuti.... Drustvene mreze samo ce da reze je li tako? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 5 minutes ago, Čvarkov said: Tako je, Dobrić je ovde glavni problem. Naravno da nije glavni problem ali pokusava se nesto sa njim sto prosto ne moze on da izvede,nema kontrolu lopte i jednostavno to je to,njegova uloga je najbolja kao ona za sta je doveden Holand,da bocne neku trojku i kraj,volim i ja Kobru i sam i realan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 2 minutes ago, Nini3112 said: Naravno da nije glavni problem ali pokusava se nesto sa njim sto prosto ne moze on da izvede,nema kontrolu lopte i jednostavno to je to,njegova uloga je najbolja kao ona za sta je doveden Holand,da bocne neku trojku i kraj,volim i ja Kobru i sam i realan. nije dobric kriv sto nemamo nikakvu igru pa se od njega ocekuje da bude jordan loyd 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) Igrali smo mi bez Deje i kad je Tomic bio trener i kad je Obradovic bio trener i kad je Alimpije bio trener, ali nikada nismo delovali ovako pogubljeno, bezidejno i jadno na terenu. Izbor stranac je pod znakom pitanja. Zaradice Covic dosta , od mogucih silbovanja, bice tada valjda love za nekog kasvetnog playa. Adams zalutao, onaj Trent Frejzer iz FMPa je Kris Pol glavom i bradom za njega. Uzasna selekcija, Covic je pristao da bude ikebana i statista u ovom ruznom filmu Povratak Robije, pristao je da mu vezu ruke i noge i da ga kecaju. On mozda jeste, ali navijaci nisu. Edited September 24, 2022 by Ljubitelj baklave 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Svaki minut koji Lazić provede na parketu je ubistvo rezultata i cele ekipe. Gledao sam poslednje 3 il 4 utakmice gde je svaka jebena sekvenca sa njim na terenu donosila nama minus.Nepogrešivi minus. Ali na žalost taj ce da guli svaku tekmu po 15-ak minuta minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Kako ude Laza mi rezultatski padnemo. Martin nula zasad a kod Adamsa od indijanštine se nismo još pomakli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Just now, Nini3112 said: Naravno da nije glavni problem ali pokusava se nesto sa njim sto prosto ne moze on da izvede,nema kontrolu lopte i jednostavno to je to,njegova uloga je najbolja kao ona za sta je doveden Holand,da bocne neku trojku i kraj,volim i ja Kobru i sam i realan. Trener dodeljuje igraču ulogu. Da bi imao adekvatnu ulogu, trener mora selektovati tim u skladu sa mogućnostima svojih igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Znam ali zar to vec nekoliko godina to neko ne vidi? Svako ko razuke bar malo kosarku vidi da takve stvari nisu za njega,mislim cak da bi ucenkovitiji na tom mestu bio Holand 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Da je pametan da gradi tim i ekipu oko Laze. Koliko je majstor štetan po ekipu da ne veruje čovek.Kad je on na terenu ovih ostalih četvorica kao da zaborave koji sport igraju.Laza oh omađija valjda netalentom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Lud završetak poluvremena. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Стеф Кари Марковић 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Koja luckasta zavrsnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) Al dobro je netko prmetio jučer , čini mi se, da je Laza zločin koji traje. Edited September 24, 2022 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 15 minutes ago, jaka blazic said: evo malo i mi njih pustamo, da se laranzakisu podugne samopozdanje idemo zajedno! ljudi ekipa je manje vise potpuno nova i neuigrana, bez najboljeg igraca i sa novim trenerom. ovo su pripremne, jos se trazimo, neuigrani smo, igraci se ne razumeju na terenu itd... ja im dajem fore pola godine, tek tad cu moci da sudim sta, ko i kako. do tad, samo podrska. Mali problem je što mi nemamo pola godine. Sezona počinje za nedelju dana. Za mesec, dva možeš da sjebeš sezonu tako da ti uigrana ekipa za šest meseci ne treba. Milivoje Lazić, Tomić za par nedelja, Gargamel par meseci ali je Radonja nekim čudom izvukao Aba. Da se razumemo puna podrška Vladi Jovanoviću, jedini krivac ovde je Čović. Od osvajanja Aba, kad smo imali sve na svojoj strani, za mesec dana je uspeo da razjebe sve da ne ostane kamen na kamenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Једно од лошијих полувремена, једино када је Митровић у игри имамо неку идеју и добро се лопта креће. На минус 10 смо после хаотичне игре што је и ок како је могло да буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Dobra sekvenca na kraju, ali opet smo nestali s parketa povratkom raspalog Lazica i Adamsa, ciji govor tela ne obecava, svi su skakali sa klupe na ona Lukina kucanja sem njega. Dosta iritira Bentilovo iracionalno samopouzdanje, ima potencijala za odlicno pomocno osoblje, ali nazalost tripuje neki skill i protagonizam. Sto pre ukapira da je bezglavo june bez trunke talenta, bice bolje i po njega i po nas... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 napadacki malo bolja 2. cetvrtina(malo je i oli spustio gas) ali odbrana i dalje vrlo problematicna Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) oly kao i uvek f4 ekipa. vezenkov navikao da trpa na ep i sad samo nastavlja, bice opasan ove sezone. mi. mi smo ekipa u nastajanju, jos tu ima da se radi i iskristalise sta i kako. pola godine fore, do tad samo rad i da rastemo iz meca u mec. kako to mozes da sjebes sezonu za mesec-dva? koliko ja znam trofeji se dele u aprilu/maju i u plej ofu. ni u el ni u aba nemozemo izgubiti bilo kakve sanse ni zasrati toliko da nemamo sanse za po. ekipa je nova, ne znam sta ocekujete. ljudi se ne razumeju, ne razumeju kretnje jedni drugih u odbrani i napadu, jednostavno neuigrani smo, trener ekperimentise, isprobava petorke. plus najvece pojacanje nam se totalno jos nije ukploio, a najbolji igrac jos nije ni zaigrao. tako da, polako, utakmicu po utakmicu, bitno je da u aba izvlacimo pobede, a u el je manje vise uvek bilo sta se uradi uradi. braniti domaci teren, pokusati doci na 15+ pobeda... polako! mada vec prvo kolo u aba ce biti zajebano, mtz se vraca i bice 101% napaljeni da nas dobiju. Edited September 24, 2022 by jaka blazic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Што ли смо доводили Илића ако не може ни минут да добије а стално је у 12. Са Мартином на центру доста би Илић значио за скок. Доста губимо на скоку када је Мартин центар а Лазаревић се спусти на 4 када нема Бентила и онда после сваког офанзивног скока наравно иде њихова тројка. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Oli je stvarno perverzija od ekipe... Nisam siguran da bi ijedan nas mucenik kod njih imao mesta u 12. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts