СтелаРоса Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 U Tomicevoj drugoj sezoni smo isto igrali sa Olimpijakosom prijateljsku, u njihovoj hali, i pobedili smo ih Gistovim poenima nakon akcije koja je nacrtana na tajmautu. Kada je pocela sezona vec posle par utakmica je Tomic odustao i dao otkaz jer nije znao sta radi. Ne kazem da ce sigurno biti dobro kada pocne sezona, ali je tesko tvrditi bilo sta u ovom momentu jer malo ko ovde zna sta se stvarno u ovom periodu radi na treninzima, kako se igraci osecaju fizicki, a tu je i cuveno potrebno vreme da se tim uigra s obzirom da smo imali dosta promena u rosteru. Veliki broj izgubljenih lopti na gotovo svakoj utakmici sigurno nije posledica toga sto nam je trener neiskusan ili igraci nekvalitetni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ono što sigurno ne vidim, a to je ko će u 12. Previše igrača, bez neke ideje, ne vidim ni ko bi mogao da bude vodja tima… Znam da je još rano, ali brzo prolazi vreme, sezona je na pragu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 ako crmo iskreno, mi uvek pred pocetak sezone delujemo bas tanko za el, pa uvek tu plivamo nekako... ova ekipa ima jak defanzivni potencijal, sto je uvek dobra osnova da bi se nesto nadogradilo na to... jedino mi smetaju izgubljene lopte na bazicnim stvarima...mogu da se setim 2-3 izgubljene na urucenju, adams lenj pas i 2 cini mi se u spustanju na post...to ozbiljnim timova ne sme precesto da se deaava, jer su neke bazicne stvari.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 2 hours ago, Arsenije Pesic said: Tegi i ja vam pravimo porodično stablo, ko je od koga nastao, u koga se pretvorio i tako to. 10 GB fajl, mislim da smo sve pokrili. Ima li neki piratski link da se može fraj skinuti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 5 minutes ago, hakeem said: ako crmo iskreno, mi uvek pred pocetak sezone delujemo bas tanko za el, pa uvek tu plivamo nekako... ova ekipa ima jak defanzivni potencijal, sto je uvek dobra osnova da bi se nesto nadogradilo na to... jedino mi smetaju izgubljene lopte na bazicnim stvarima...mogu da se setim 2-3 izgubljene na urucenju, adams lenj pas i 2 cini mi se u spustanju na post...to ozbiljnim timova ne sme precesto da se deaava, jer su neke bazicne stvari.... Ako cemo iskreno mi smo skoro celu proslu sezonu delovali tanko za EL. Juce odgledao deo poslednje cetvrtine. Broj minuta koje sam gledao bio je manji od broja izgubljenih lopti 😧, link poceo da secka i odustao. Videcemo nakon MZT-a gde smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) 34 minutes ago, hakeem said: ova ekipa ima jak defanzivni potencijal, sto je uvek dobra osnova da bi se nesto nadogradilo na to... hm, da vidimo...od plus defanzivaca spolja imamo...lazarevica eventualno? lazic...za koga je maltene konsenzus da treba da igra sto manje? pefi...u 36-oj? unutra, ajde da kazemo bentil...nije vrhunski ali moze biti ok u sistemu hasan...koji ima hendikep u visini i def. skoku ilic...na koga se izgleda slabo racuna kuz...koji je 4. centar ukupno...2 ipo defanzivca? meni to lici na nedovoljno da se igra neka ozbiljnija EL odbrana naravno, moze opet da se napravi i neka dobra timska odbrana koja ce da pokrije individualne nedostatke ali gde se to tacno coach vlada pokazao sa nekim svojim defanzivnim sistemom? edit: posto ce opet biti prozivka za mracenje...hajde neka napise neko konkretno cemu se to nadamo? koji su to pozitivni momenti u ovom trenutku koji ukazuju da mi imamo sjajan defanzivni potencijal jedino sto ja vidim jeste mozda neka ideja da se u odbrani switchuje non stop, i trci u ledja u svaku cenu ali hajde da imamo neku diskusiju na temu, a ne sta mracite, meni ovo je odlicno Edited September 24, 2022 by NikadProtivKaline 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Za sve je potrebno vreme, čak i najboljim trenerima u Evropi ... videlo se mnogo puta. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ajmo malo manje drame malo više vere u naše momke. I lani smo bili puni skepse pa smo se opet radovali na kraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) 40 minutes ago, bodo said: Ajmo malo manje drame malo više vere u naše momke. I lani smo bili puni skepse pa smo se opet radovali na kraju. Taj argument je besmislen na vise nivoa. Osim sto dve odvojene sezone nemaju veze jedna sa drugom, moze se i rasclaniti i reci: - nisu svi mracili prosle godine iako neki jesu - Partizan je bio za klasu slabiji (+ neuigraniji i sa novim trenerom) i to je cinjenica - u EL je sezona bila prilicno bedna, tako da je jedino cemu smo se radovali pobeda nad tim Partizanom za koji sam vec naveo kakve promene je doziveo - na sve to mi smo sada ti koji su da novim trenerom i neuigranom ekipom (na stranu sta ja mislim o nasim igracim pojedinacno, to je tek druga tema) Tako da prosto reci: i ranije se mracilo, pa kako se zavrsilo? nije neki argument Edited September 24, 2022 by bosMan_jr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 3 minutes ago, bosMan_jr said: Taj argument je besmislen na vise nivoa. Osim sto dve odvojene sezone nemaju veze jedna sa drugom, moze se i rasclaniti i reci: - nisu svi mracili prosle godine iako neki jesu - Partizan je bio za klasu slabiji (+ neuigraniji i sa novim trenerom) i to je cinjenica - u EL je sezona bila prilicno bedna, tako da je jedino cemu smo se radovali pobeda nad tim Partizanom za koji sam vec naveo kakve promene je doziveo - na sve to mi smo sada ti koji su da novim trenerom i neuigranom ekipom (na stranu sta ja mislim o nasim igracim pojedinacno, to je tek druga tema) Tako da prosto reci: i ranije se mracilo, pa kako se zavrsilo? nije neki argument Besmislen za tebe ,smislen za mene. To je stvar percepcije. Ne postoje dva ista iskustva iste stvari . Ja sam pozvao na samo malo više poverenja u naše.nista više ništa manje. A ti meni šta pokušavaš artikulirati , govoriš o besmislenosti mojeg posta a ja sam samo skrenuo pažnju na lekciju od prošle takmičarske sezone. iskreno briga me ako ćeš mraciti ove godine ili ne . i da mi navedes stotine argumenata ja ću reći ok. tvoje pravo ali ja sam biram svoje misli ,stavove i uverenja . E jbg sad šta su drugacija od tvojih šta da radim sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Protiv Olimpijakosa opet bez Petruševa. Da li je u pitanju povreda ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Moze neki link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 kuzu treba vecnost da se podigne sa parketa ideja u napadu nam je izgleda da dobric glumi loyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Pa mi smo cirkus kolorado🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) Ocajno sklopljena ekipa. Koja je svrha Branka Lazica u ekipi ?????? Momka su pregazile godine, ima dete, vise nije posvecen kosarci kao pre... Lazarevic mora da pocinje.. Trener... Gde su ga nasli. Edited September 24, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Lelee kakvi kamenjari Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 meni je ovo odlicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) Oči mi krvare.. Nema smislenih napada.. Samo šut i to air ball, cigla, pa opet.. Ali zato nema ni odbrane.. Edited September 24, 2022 by mister-no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Lazic i Kuzmic u kosarci isto kao Gobeljic i Srnic u fudbalu, AUT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Гоооооооол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) Je l' ima neko potok? Našaohttps://www.youtube.com/watch?v=9v-vG4UmeCY Edited September 24, 2022 by Grunf 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Dobric, Kuzmic i Lazic na parketu zajedno ne prolazi ni protiv Krke, a mi opet nesto pokusavamo sa tim... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 2 poena za 8 min.. ahahahahahahahahahaa )))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 https://youtu.be/9v-vG4UmeCY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Odlicno igramo.Nema razloga za brigu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts