Hernangomez Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Ali nas novi plej koji u krcatoj Areni slavi trojku Dorsija za produzetak, kakav cemo mi cirkus od ekipe biti ove sezone 🙈 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 2 minutes ago, Benito said: Ali nas novi plej koji u krcatoj Areni slavi trojku Dorsija za produzetak, kakav cemo mi cirkus od ekipe biti ove sezone 🙈 a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: a? Udji na Adamsov stori na instagramu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 4 minutes ago, Benito said: Udji na Adamsov stori na instagramu Pa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) Pa sta ako slavi jbt.Njegova stvar. Edited August 25, 2022 by Don Radonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Koliko smo toksicni jebote. Svaku glupost smo u stanju da zvacemo do iznemoglosti. Slavio Dorsijevu trojku, bicemo cirkus. Zivote, limunova koro. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Posrbićemo ga, polako, ima vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Dorsey i Adams su valjda bili zajedno na rosteru Hawksa svojevremeno, pretpostavljam da su dobri ortaci. Ništa strašno. Baš zabavna utakmica za sve neutralne posmatrače. Inače sam gledao u Hrvatskoj, lokalni komentator sa SK do daske navijao za nas. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 hour ago, Benito said: Ali nas novi plej koji u krcatoj Areni slavi trojku Dorsija za produzetak, kakav cemo mi cirkus od ekipe biti ove sezone 🙈 Proci ce i on kao i njegovi drugari veceras Oh wait 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 13 hours ago, Benito said: Ali nas novi plej koji u krcatoj Areni slavi trojku Dorsija za produzetak, kakav cemo mi cirkus od ekipe biti ove sezone 🙈 Mnogo jaka i bitna stvar. Strašan reper I pokazatelj kakav će karakter Imati ovosezonska ekipa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Sta je to cudno, hteo Adams da sto duze gleda utakmicu gde jedan protiv drugog igraju 2 NBA MVP-ja u zadnjih 3-4 sezone pa se radovao sto utakmica ide u produzetak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 14 hours ago, Benito said: Ali nas novi plej koji u krcatoj Areni slavi trojku Dorsija za produzetak, kakav cemo mi cirkus od ekipe biti ove sezone 🙈 I ja sam navijala da bude kos, da gledam produzetke, bila sam ubedjena da dobijamo. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 https://kkcrvenazvezda.rs/2022/08/26/kosarkasi-crvene-zvezde-mts-zvanicno-poceli-pripreme-za-novu-sezonu/ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 lukoil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: lukoil? mts ispod grba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Lukoil je prepoznao čistu sportsku priču i odlučio da podrži klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 I, da, bolje po, kljakavog Djenke, no: Bicu jednom saNpion, samo da me se povrede mane... PS. Nece! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Sad je bar jasno otkud nam onolike pare za plaćanje poreza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Ovaj soccer bode oci bas. Em zelena boja, em fudbalska lopta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 em bratele preširoke, dekolte ko portikla...nema ovde rokenrola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 (edited) 2 hours ago, Kankkunen said: https://kkcrvenazvezda.rs/2022/08/26/kosarkasi-crvene-zvezde-mts-zvanicno-poceli-pripreme-za-novu-sezonu/ 20 igrača u sastavu. Teško da bilo koji od juniora dobije ikakvu minutažu. 🇺🇸 Adams 🇲🇪 Ivanović 🇷🇸 Marković 🇷🇸 Topić 2005 🇷🇸 Nedović 🇺🇸 Holland 🇷🇸 Lazić (kap.) 🇷🇸 Dobrić 🇷🇸 Lazarević 🇷🇸 Radaković 2004 🇷🇸 Mitrović 🇷🇸 Ilić 🇺🇸 Martin 🇺🇸 Vajt 🇷🇸 Popović 🇷🇸 Đoković 2004 🇷🇸 Gačić 2005 🇷🇸 Petrušev 🇬🇭 Bentil 🇷🇸 Kuzmić Edited August 26, 2022 by MikiMilane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 16 hours ago, Chaos Is Me said: Dorsey i Adams su valjda bili zajedno na rosteru Hawksa svojevremeno, pretpostavljam da su dobri ortaci. Ništa strašno. Baš zabavna utakmica za sve neutralne posmatrače. Inače sam gledao u Hrvatskoj, lokalni komentator sa SK do daske navijao za nas. Ja gledao na izraelskom, likovi se uzbudili na max, svaka cast, a na poluvremenu natologijska spica na njihovom tv kako Pavkov matira Borjana, uz njohovog komentatora, coveceda ti ne bude zao sto su prosli kako se raduju iskreno od srca. 25 minutes ago, MikiMilane said: 20 igrača u sastavu. Teško da bilo koji od juniora dobije ikakvu minutažu. 🇷🇸 Adams 🇲🇪 Ivanović 🇷🇸 Marković 🇷🇸 Topić 2005 🇷🇸 Nedović 🇺🇸 Holland 🇷🇸 Lazić (kap.) 🇷🇸 Dobrić 🇷🇸 Lazarević 🇷🇸 Radaković 2004 🇷🇸 Mitrović 🇷🇸 Ilić 🇺🇸 Martin 🇺🇸 Vajt 🇷🇸 Popović 🇷🇸 Đoković 2004 🇷🇸 Gačić 2005 🇷🇸 Petrušev 🇬🇭 Bentil 🇷🇸 Kuzmić Adams je rodom iz Hercegovine, od Adamovica, da ne bude iacudjavanja, zasto srpska zastava kraj njegovog imena. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 (edited) 2 hours ago, Wingwalker said: em bratele preširoke, dekolte ko portikla...nema ovde rokenrola... Ovo je trening dres. Edited August 26, 2022 by pavijan2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 3 minutes ago, pavijan2 said: Ovo je trening dres. ma teram šegu na kuknjavu oko sponzora i Adamsovog ridžojsa na trojku Dorsija...team spirit u kanalu, biće skoro propas... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 1 hour ago, Crni said: Ja gledao na izraelskom, likovi se uzbudili na max, svaka cast, a na poluvremenu natologijska spica na njihovom tv kako Pavkov matira Borjana, uz njohovog komentatora, coveceda ti ne bude zao sto su prosli kako se raduju iskreno od srca. Adams je rodom iz Hercegovine, od Adamovica, da ne bude iacudjavanja, zasto srpska zastava kraj njegovog imena. Zato je i navijao za Grke sinoc, sujetni hercegovac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts