Predragdjape Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, daba said: Bentil je prvi košarkaš iz Gane u crveno belom dresu. Ja mogu samo da mu poželim dobrodoslicu a kakav će biti videćemo na terenu dotle ne komentarišem. Takodje, Nedovic, Bentli i Vajt su igrali zajedno u PAO sezona 2020/2021. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) 12 minutes ago, Laki21 said: Meni nekako u glavi da je Radonja i dalje trener, ja sam na Kubler-Rosovom modelu očito još uvek u fazi 1 (poricanje), evo sad si me dodatno ubedačio činjenicom da će ovog da trenira Jovanović. Vlada ima aduta u rukavu-u...ako preplaćenici ne iskažu zadovoljavajući stepen obidijensa najmladjem EL treneru i jednom od trojice debitanata na klupi EL tima...Čoki im obećo da Alimpie kada dodje za zimskog Sv.Nikolu, da ima da im polupa čkepi ko komšiama... Edited July 20, 2022 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) On 7/19/2022 at 7:19 PM, Боги said: Stvar je dinamike kad će biti i Singlton i Nejpir.. Da li prvo ovaj ili onaj, to je gotovo Dobrodošlica Filipu I tako, ukupno 50 lajkova + srca + zahvalnica ispostavilo se - ni za sta. Premalo trojki sutira ovaj Bentil. Vise mi lici na centra nego na cetvorku, ali tu je Petrusev da pripaljuje spolja. Edited July 20, 2022 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 @medobrundo Došao je kao zamena za Melija koji se povredio, i odradio je OK posao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Imam utisak da će da dovedemo još jednog igrača na poziciji 2-3 osim tog organizatora. Ne kažem da se slažem sa tim , ali mi nešto govori da će se to desiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) 57 minutes ago, Marokanac said: Obzirom da veze nemam ko je ovaj (kao ni 99% drugih koje pominjete), na osnovu procitanih upisa, sticem utisak da lik ne zna loptu voditi. Je l' bas toliko los, u pm? . Edited July 20, 2022 by Gilmour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 3 minutes ago, Predragdjape said: Takodje, Nedovic, Bentli i Vajt su igrali zajedno u PAO sezona 2020/2021. Ko im je igrao pleja 🤔...? Daj ime pa da zapalimo tvitere i portale... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 6 minutes ago, Predragdjape said: Takodje, Nedovic, Bentli i Vajt su igrali zajedno u PAO sezona 2020/2021. A taj Pao je zavrsio na super mestu te sezone, cak 16-ti. Iza njih samo mi i raspali Khimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 4 minutes ago, Predragdjape said: Takodje, Nedovic, Bentli i Vajt su igrali zajedno u PAO sezona 2020/2021. Jos Kaselakis i pali se masina 💪🏻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 25 minutes ago, Laki21 said: Bentil u teoriji ima doslovno sve što jednom PF-u treba - snagu, brzinu, skočnost, eksplozivnost, čak i skill. Ali, nedostaje ono najbitnije, košarkaška inteligencija. Biće tu trojki, sjajnih zakucavanja... No, u praksi ćemo se svi hvatati za glavu od njegovog decision makinga i nemogućnosti da pohvata ofanzivne akcije i defanzivne kretnje npr. Decision making mu je na nivou Johnny O'Bryant-a. Jebali smo jeza u ledja. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 3 minutes ago, Azazelkg said: Ko im je igrao pleja 🤔...? Daj ime pa da zapalimo tvitere i portale... Šelvin Mek ... i mali Sajks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) 1 hour ago, goldberg said: Vise mi lici na centra nego na cetvorku, ali tu je Petrusev da pripaljuje spolja. pripaljivaćemo svi spolja...a Hasan će da vata. bar zasigurno ne bude dosadno i da oće... kako u tri dana kalirati od ''davićemo ih zubima''...do ''eee, nema s'pesnice''. Edited July 20, 2022 by Wingwalker 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Petorka Nejpir, Nedovic, Dobric, Bentil, Petrusev, pa kad krenemo da sipamo trojke. Bice rezultati tipa 125:122 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Decision making mu je na nivou Johnny O'Bryant-a. Jebali smo jeza u ledja. Bravo, savršeno poređenje, potisnuo sam ga iz svesti potpuno. Moj trenutni nivo entuzijazma u vezi KKCZ; 8 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 3 minutes ago, Kankkunen said: Šelvin Mek ... i mali Sajks Sledeća scena: iz dobro obaveštenih izvora naš xy portal je došao do informacije da je kk Crvena Zvezda blizu dogovora sa nekadašnjim plejmejkerom Panatinaikosa Šelvinom Mekom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 29 minutes ago, Laki21 said: Bentil u teoriji ima doslovno sve što jednom PF-u treba - snagu, brzinu, skočnost, eksplozivnost, čak i skill. Ali, nedostaje ono najbitnije, košarkaška inteligencija. Biće tu trojki, sjajnih zakucavanja... No, u praksi ćemo se svi hvatati za glavu od njegovog decision makinga i nemogućnosti da pohvata ofanzivne akcije i defanzivne kretnje npr. I to moze da se zamaskira u dobrom sistemu kao sto je Milano pod Mesinom. Nazalost to verovatno nece biti slucaj kod nas, pa cemo cesce gledati njegove slabosti u igri... Bentil iz PAO i Bentil iz Milana su nebo i zemlja. Dosta je napredovao, pogotovo u sutu, ali i sistem je igrao ogrooonu ulogu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) 17 minutes ago, Everlook said: Petorka Nejpir, Nedovic, Dobric, Bentil, Petrusev, pa kad krenemo da sipamo trojke. Bice rezultati tipa 125:122 koji smo mi ludaci ima tako i da bude... Čoki ovom navalom menja standarde: nema više uterivanja stojadina...to je za sirotinju sada parkiramo stodvajsosmicu čim neko spusti gaće od EL boranije a ima ih par mustri...do tri. Edited July 20, 2022 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 3 minutes ago, Everlook said: Petorka Kobs, Nedovic, Dobric, Bentil, Petrusev, pa kad krenemo da sipamo trojke. Bice rezultati tipa 125:122 Popravio sam ti ovo😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Ne sumnjam da će se uvek prst upirati u nekoga drugog, ali doktor robotike iz Železnika ovog puta zaista nema takav manevarski prostor koji mu dozvoljava da, u slučaju neuspeha, upre prst u nekoga, jer će tada ispasti običan senilni mentol. Jer, on je rekao, a ne neko drugi, da se Radonjić čeka za produžetak ugovora, čime je navijačima dao nadu iako je znao kakav će biti ishod... I on je saopštio, a ne neko drugi, da je Zvezda dala istu, a možda čak i bolju ponudu od Barselonine za Kalenića, kako bi fingirao da se na tom planu sve pokušalo. I njegovi čauši pričaju insajderima da su Šabaz i Singlton done deal, jer im je on to tako rekao a ne neko drugi, i to do mere da najglasniji njegov čauš, koji po internetu vezuje konja gde mu gazda kaže, objavljuje Singltona, a sad kao mastif slini po toj objavi, objašnjavajući kako je to učinjeno zbog - portala?! A da neko tamo ima kičmu, što čauši svakako nemaju jer im je Čović odavno impregnirao kralježnicu, upitao bi ga jednostavno kako to da se od Singltona na kraju dođe do Bentila? Kako se to od Bjelice i Marjanovića, koje je Čović dovodio u Zvezdu, a ne insajderi koji su treća ruka informacija, stiže do priča o Raduljici? I kako se od Radonjića i Lasa stiže do - Jovanovića??!? Pa još ako ne dovede Šabaza, za koga je u vlastitom okruženju lupetao da je završen, trebaće mu svo doktorsko znanje da nam objasni kako se to od Nejpira stiže do, recimo, Kobsa. I ko mu je sad kriv, da mi je samo znati... Edited July 20, 2022 by Nek grmi jako 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 8 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Decision making mu je na nivou Johnny O'Bryant-a. Jebali smo jeza u ledja. Zar nije dogovor da se njegovo ime pise kao :Onaj-cije-se-ime-ne-spominje? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, Casaubon said: Zar nije dogovor da se njegovo ime pise kao :O'naj-cije-se-ime-ne-spominje? 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 6 minutes ago, Benito said: Popravio sam ti ovo😁 On je sve samo ne trojkas 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Ako je i Saban patka onda da se vice od starta gromoglasno Covicu odlazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 3 1 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, Darko Pancev said: Ako je i Saban patka onda da se vice od starta gromoglasno Covicu odlazi! Najmanje zbog toga treba da se vice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts