Hernangomez Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Nadam se da Teo nece doci, Shabazz je mozda i najveci potpis na ovim prostorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Dovedemo lepo jos jednu defanzivnu bombu koja igra 1-2. Krecu Sabaz i Nedovic i igraju punim tempom i daju sve od sebe u odbrani, onda izlazi Nedovic i ulazi defanzivna bomba na 2, posle izlazi Sabaz, defanzivna bomba se pomera na pleja, a Teo ulazi na 2. Posle se vracaju svezi Sabaz i Nedovic i kidaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Jel makar Sabaz završen, nisam ja pogađač, sinoć pišu završen je ali ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Mora se uzeti u obzir i uvijek važna stvar a to je da li Teo ima kuma i ko je? Od njega puno zavisi. Inace, sve mi se cini da smo od sledece sezone KK Crvena Zveda HEBA (ili kako se vec zvala ona voda 2011. god). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Babaduka said: Jel makar Sabaz završen, nisam ja pogađač, sinoć pišu završen je ali ko? Napisao je Markos malopre da jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, Issey said: Znači od krvavih kolena i granitne odbrane, dođosmo na run&gun max motion... pravi "iskorak"... dobijaćemo ekipe koje ne peglaju odbranu, neke ćemo i nakantati, ali kad udarimo na tvrdo ili ne budemo imali šuterski dan, biće baš neprijatno... lm, nema veze, gledaće se, navijati, pa šta bude nek bude... Imamo 5 vrsnih sutera, tesko je ocekivati da ce ih sve stati sut u jednom mecu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Marokanac said: Mora se uzeti u obzir i uvijek važna stvar a to je da li Teo ima kuma i ko je? Od njega puno zavisi. Inace, sve mi se cini da smo od sledece sezone KK Crvena Zveda HEBA (ili kako se vec zvala ona voda 2011. god). Pantelic je njegov kum nazalost, ne moze u KK 😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 8 minutes ago, Desiderius said: Gde bivši druže,vodio Virtus do osvajanja evrokupa pre nekoliko dana Nije to kao nekad ali ima on još košarke u sebi,pogotovo ako ne bude baš prva violina Pa bilo bi interesantno da taj Virtus i pored toga što im je doneo EK i produžio ugovor ovog leta, ipak se odluči da im ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ako je Šabaz zaista završen, dovođenje Teodosića je jedno nepojmljivo sviranje kurcu i ruganje svakom smislu takmičarske košarke. A pominjanje Raduljice na Tea je tek...ne umem da nađem opis jbg. Zvezda Harlem Glupsoni. Verujem da se Robija trenutno nalazi u nekom hramu, kleči, bičuje se po leđima i moli Svevišnjeg da se ove baljezgarije realizuju u praksi. 9 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Eh.... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Pa bilo bi interesantno da taj Virtus i pored toga što im je doneo EK i produžio ugovor ovog leta, ipak se odluči da im ne treba. Ima ugovor i za narednu sezonu, produžio prošlog leta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ja bih pre pristao da na ovaj tim koji sad imamo (+ Shabaz) ne dovedemo vise nikoga nego da dovedemo Teodosica i Raduljicu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 4 minutes ago, Marokanac said: Mora se uzeti u obzir i uvijek važna stvar a to je da li Teo ima kuma i ko je? Od njega puno zavisi. Inace, sve mi se cini da smo od sledece sezone KK Crvena Zveda HEBA (ili kako se vec zvala ona voda 2011. god). Krstic 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, СтелаРоса said: Ja bih pre pristao da na ovaj tim koji sad imamo (+ Shabaz) ne dovedemo vise nikoga nego da dovedemo Teodosica i Raduljicu. Doslovno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 24 minutes ago, srlepajce said: Lazarevic pegla odbranu za trojicu 😄 Morace sa je pegla na Denis Rodman nivou da bi pokrpio rupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ne ulazeći uopšte u pojam konstrukcije tima, jako zanimljivo mi deluje činjenica da je u toku parastos a klub je pred potpisom aktuelnog šampiona EL, igrača sa preko 300 utakmica u NBA i jednog od najvećih plejmejkera u istoriji Evropske košarke Atmosfera kao da u najmanju ruku vraćamo Luku Drču i Andriju Milutinovića. Opet ponavljam, razumem sve, samo mi zanimljivo da podvučem paralelu. Mnogo smo porasli 🙂 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Teo moze jedino umesto Markovica ali da ima i minutazu istog, nama bi recimo Kobs mnogo bolje legao uz Nejpira. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Moze Teo... da platimo obestecenje Virtusu. Bez toga ne moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 PG Henry, Ivanović, Marković SG Nedović, Hollins SF Kalinić, Dobrić, Lazarević PF Singleton, Ilić C Martin, Kuzmić, Mitrović Da nam nisu otišli trener, Kalinić i Holins (a bile su dobre šanse da sva trojica ostanu) ovo bi bio tim koji bi bio favorit za top 8 možda i nešto više, a koštao bi skoro isto kao ovaj sa Šabazom i Teom i Holandom koji je barem 30% slabiji i to ne računajući trenera. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 Shabazz Napier, Nikola Ivanović, Stefan Marković 2 Nemanja Nedović, Miloš Teodosić 3 Scottie Pippen, Bruce Bowen 4 Kevin Garnett, Tim Duncan 5 David Robinson, Ben Wallace Moglo bi da prodje. 5 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 BTW, kako je neko napisao, biće nas makar zabavno☺™ gledati. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Mnogo vi hocete, gospodo cigani... Zar ne vidite da je pocelo takmicenje u jacanju budzeta vecitih, onoga sto su stari narodi nazvali "hleba i igara" samo sto na kraju uglavnom ne ostane ni jedno i drugo u ovdasnjim okolnostima. Jedini garant sistema- Dejan Radonjic nije otisao bzvz, sad je evidentno da se ova provala para bez pokrica pominjala i pre, a on svakako neke stvari ne bi dozvolio da se desavaju kao vodja sa klupe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Laki21 said: BTW, kako je neko napisao, biće nas makar zabavno☺™ gledati. Quote Emiliano Carchia OFFICIAL: Milos Teodosic extends contract with Virtus Bologna till June 2023 4:47 по подне · 8. јул 2021. pošto si se nasmejao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Боги said: Ne ulazeći uopšte u pojam konstrukcije tima, jako zanimljivo mi deluje činjenica da je u toku parastos a klub je pred potpisom aktuelnog šampiona EL, igrača sa preko 300 utakmica u NBA i jednog od najvećih plejmejkera u istoriji Evropske košarke Atmosfera kao da u najmanju ruku vraćamo Luku Drču i Andriju Milutinovića. Opet ponavljam, razumem sve, samo mi zanimljivo da podvučem paralelu. Mnogo smo porasli 🙂 Kad kad bi pravio ekipu od centarforova svetskog kalibra, ali nemas ni golmana ni bekove ni zadnjeg veznog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Боги said: Ne ulazeći uopšte u pojam konstrukcije tima, jako zanimljivo mi deluje činjenica da je u toku parastos a klub je pred potpisom aktuelnog šampiona EL, igrača sa preko 300 utakmica u NBA i jednog od najvećih plejmejkera u istoriji Evropske košarke Atmosfera kao da u najmanju ruku vraćamo Luku Drču i Andriju Milutinovića. Opet ponavljam, razumem sve, samo mi zanimljivo da podvučem paralelu. Mnogo smo porasli 🙂 Bogi stari druze, ima ovde mnogo toga pod krilaticom "valja se nesto iza brega" i to u jako negativnom kontekstu po nas kk. Zato neki i pisu da odredjene stvari ne treba ovako da se rade, pocevsi od toga da nismo zadrzali sistem koji "pije vodu". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts