ćušpajz Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 dajte neke respektabilne hajlajce tog šaolin šajoka, da me ne prevari infernet, pojma nemam ko je baja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 minute ago, uini said: dajte neke respektabilne hajlajce tog šaolin šajoka, da me ne prevari infernet, pojma nemam ko je baja Evo iz Burse, jer se u Feneru nije proslavio. Baby Durant. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 20 minutes ago, Stari Wook said: I da se vrati dogodine U paketu sa Ra-om ( doduše DR-a očekujem vec u decembru, najkasnije prva polovina januara ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 To je onaj ex Alimpijev igrac? Dosao iz NBA mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 12 minutes ago, prasac said: Pa reče mi čovek koji je blizak sa njim. Nažalost voleo je da kocka. U prenosu ste mogli da čujete kada komentarise neke igrače a ishod odavno poznat. Ozbiljne stvari iznosis o coveku a izvor ti je neki covek koji je blizak sa njim. Manimo se Plavsica, sve i da je tacno to sto kazes covek je pravi zvezdas i top3 komentara u Srbiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 plavsic zvezdas? nesto si ti pomesao tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 6 minutes ago, Webad said: TELE sport kaze hocemo Shajoka. I on je iz Turske. Zamena za kalinu Samo da ne ispadne da je kum ovog najavio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Just now, Dzonii said: Samo da ne ispadne da je kum ovog najavio... zasto? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: plavsic zvezdas? nesto si ti pomesao tu Jeste zvezdas. I to solidan. Ne na nivou grobarstva srkice radojevica, al nas bez dileme. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 @Mile1Znaci pucamo visoko ima dima i oko Sejoka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, Dzonii said: Samo da ne ispadne da je kum ovog najavio... Sta fali, odlican igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Ima li Shayok kumaru nekog? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 12 minutes ago, Kankkunen said: Svi su počišćeni, čak i Kosović koji je godinama u klubu ... A jbt da nisu bar ostale negde Radonjine carape pa da ih stavimo samo malo blizu klupe?Kosmar jbt. 😖 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Znaci nije Henri nego Shayok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Za Kalinica cu da verujem da je otisao tek kad mu Barsa bude pisala dobrodoslicu po tviterima. Do tada se nadam, ko i svaki cigan. Za mene je on najzahvalniji igrac na svojoj poziciji u EL - i kad na to dodamo da jeste istinski NAS, ciganstura - jako, jako bi bilo tesko zakrpiti tu rupu na odgovarajuci nacin. Ja ne vidim igraca kojeg bih jednako rado video u nasem dresu i od njega imao takva ocekivanja kao sto je Kalina. I nije sve samo u kosarkaskim kapacitetima - ima tu i onog "necega" posebnog - karaktera, kaprica, inata - cega malo igraca ima, a sto nam je neophodno da bi sa neiskusnim trenerom i jos neiskusnijim stabom ponovo pokvarili Obraefekat zabavu komsijama. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Pa dobar je ovaj Shayok ali Kalina je Kalina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Sajoka maltene da nisam video na terenu prosle sezone, al videh da je u Bursi imao opasne statse. Sta mu je forte, jel ga gledao neko? Sad mi deluje da kum zapravo njega najavljuje jer su Gudura i Henri nerealni, a Petrusev ce kod Radonje ili kkp. Edited July 9, 2022 by Losmi17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: засто? 4 minutes ago, Benito said: Ста фали, одлицан играц. Igrac je okej, ali to znaci da nije najavljen Henry kao sto smo se svi ovde ponadali... Edited July 9, 2022 by Dzonii Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Kukamo na obestecenje za Nedovica a nadamo se Henriju za kog isto treba da se plati obestecenje Edited July 9, 2022 by necke Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Brat Sajok je ponajgori El igrac iz prosle sezone, bojim se da ce imati 2ppg i biti silbovan po kratkom postupku... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 minute ago, Dzonii said: Igrac je okej, ali to znaci da nije najavljen Henry kao sto smo se svi ovde ponadali... Rece cika Mile da se pregovara sa Henrijem, ja mu verujem 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 14 minutes ago, NikadProtivKaline said: zasto? Pa nalažili se ljudi da je Henry. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Ali najjaci utisak za Shajoka. SF, koji ide na polaganje kao balerina i ne zakucava 😄 Par highlightsa sam pogledao, dal jedno ili dva zakucavanja ima. Uglavnom sut ili polaganje 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Ne znam za njega mi je osrednji utisak,moze biti dobar ulazi u najbolje godine,premalo utakmica je igrao prosle sezone,po meni dobar al ne za prvi opciju svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Edited July 9, 2022 by Боги 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts