Sector Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 6 minutes ago, Markoss said: Jbg, Nemanja sa sobom donosi i vrline i mane, ali licno sam slab na njega. Lep momak al zauzet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, Devil In My Pants said: I Zvezdu Evo im titula i za 30+ pts nad nama i za to sto su nas pobedili 28 razlike 🏆🏆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, Sector said: Lep momak al zauzet. Nije mu neka zena sta znam, mozda ima sanse.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) Hahaha. Pa ovde bre do večeras ima da se dosegne kvorum u mišljenju kako nama zapravo i nije neko pojačanje Nemanja Nedović. I kako nam je to loš izbor. Mi cigani idemo od očaja do sjaja pa nazad... 😊😊😊😊 Fenomenalno pojačanje Nemanja Nedović. Igrače njegovu ulogu, poziciju 2. I biće odličan ove sezone. Cepaj dalje Čovke... Edited July 7, 2022 by StiviKivi 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Pa znao sam jos onog dana kada se kum javio na grckom da ce biti Nedovic. Tako da nisam iznenadjen ali sam vrlo zadovoljan. 😁 Idemooo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 14 minutes ago, Mile1 said: Koliko jak gif 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Nedović je za Avramovića Majkl Džordan lično, što se napada tiče. Jedan trpao Reale, Barse i Efese, drugi Krke i Borce. Nisam mislio porediti ta dva igraca (svako zna da je Nedovic Derik Rouz za Avramovica), vec uloge u timu, jer bih volio da Nedovic kod nas ima vise ulogu kao Avramovic kod Partizana nego ulogu kao Panter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Dovesti Vasiljevica iz Australije kao backup Nedovicu da przi trojke iz blokova kao BB. Ajde Kalina nakon Egzita paraf na jos jednu sezonu u Zvezdi. Pa da napravimo taj iskorak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ostanak Kaline menja sve. Nedovic sa Kalinom i bez njega nije ista priča 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Užasno je sparno danas. Dal ću da preteknem ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 3 minutes ago, kokodakalo said: Ostanak Kaline menja sve. Nedovic sa Kalinom i bez njega nije ista priča Da nije to reseno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 17 minutes ago, Mile1 said: Složili smo se valjda da je Laso isti Paja Trošak? 😄 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nazire se tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Dropkick Murphys said: Složili smo se valjda da je Laso isti Paja Trošak? 😄 idi bre sad si upropastio foru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 12 minutes ago, Devil In My Pants said: I Zvezdu Zato su tako i prošli, zato što nas je Avramović Aleksa "trpao" 🤔... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Aleksa said: Da nije to reseno? Ovi su preneli da je Holins produzio ugovor sa nama pa sutra odlete za Izrael 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ako prosle godine nije ostavio drugare na cedilu, znaci da ove godine nece ostaviti zenu na cedilu, a drugari ga ne zanimaju? #BrosBeforeHoes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) 19 minutes ago, Devil In My Pants said: I Zvezdu I ako ces da dolazis ovde da pises ovakve postove...Bolje nemoj.Imas svoju temu pa tamo pisi. Ipak ti je miljenik otisao tamo. Edited July 7, 2022 by Don Radonja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 On 6/26/2022 at 11:01 PM, djura.net said: eto, ako ode Radonjic bar ce Nedovic uskoro da bude slobodan da potrazi novi klub. evo da se samocitiram, to je bila moja prva reakcija da je PAO zainteresovan za Radonjica. Nedovic je sve suprotno onome na cemu smo gradili uspesan sistem. Meni je ovo gora vest od one da nas je ostavio Radonjic. Neko bi rekao da smo u stanju da ucimo na geskama i da su Pero Antic i Igor Rakocevic dovoljne opomene, ali ne, mi znamo bolje. Valjda nas pogleda pa se Nedovic povredi pred odlucujuce utakmice, u suprotnom nemamo nikakve sanse (koje su i inace minimalne). 2 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 10 minutes ago, Aleksa said: Da nije to reseno? Brate nisi ni procitao sta pise u objavi 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Don Radonja said: Provalio sam te. Hoces da kazes Kalini mozes da dodjes ali neces otici odavde. Ovo je dokaz da Kalina ostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, djura.net said: evo da se samocitiram, to je bila moja prva reakcija da je PAO zainteresovan za Radonjica. Nedovic je sve suprotno onome na cemu smo gradili uspesan sistem. Meni je ovo gora vest od one da nas je ostavio Radonjic. Neko bi rekao da smo u stanju da ucimo na geskama i da su Pero Antic i Igor Rakocevic dovoljne opomene, ali ne, mi znamo bolje. Valjda nas pogleda pa se Nedovic povredi pred odlucujuce utakmice, u suprotnom nemamo nikakve sanse (koje su i inace minimalne). Da li je moguce da poredis Peru Kantica i Nedovica sto se tice zalaganja na terenu.Posto je ovaj prvi bio profesionalni lelemud koji je samo burgijao Alimpijevica i odbio da igra 5 utakmicu protiv Buducnosti iako je imao dozvolu lekara da moze igrati 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, djura.net said: evo da se samocitiram, to je bila moja prva reakcija da je PAO zainteresovan za Radonjica. Nedovic je sve suprotno onome na cemu smo gradili uspesan sistem. Meni je ovo gora vest od one da nas je ostavio Radonjic. Neko bi rekao da smo u stanju da ucimo na geskama i da su Pero Antic i Igor Rakocevic dovoljne opomene, ali ne, mi znamo bolje. Valjda nas pogleda pa se Nedovic povredi pred odlucujuce utakmice, u suprotnom nemamo nikakve sanse (koje su i inace minimalne). Skandal od napisanog. Ja ću reći,dobro došao dečko i da te povrede zaobiđu i natrpaš koševe svakom protivniku. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, djura.net said: evo da se samocitiram, to je bila moja prva reakcija da je PAO zainteresovan za Radonjica. Nedovic je sve suprotno onome na cemu smo gradili uspesan sistem. Meni je ovo gora vest od one da nas je ostavio Radonjic. Neko bi rekao da smo u stanju da ucimo na geskama i da su Pero Antic i Igor Rakocevic dovoljne opomene, ali ne, mi znamo bolje. Valjda nas pogleda pa se Nedovic povredi pred odlucujuce utakmice, u suprotnom nemamo nikakve sanse (koje su i inace minimalne). E Boze svasta se moze procitati. Ako ce nam rezultati zavisiti od jednog igraca onda ni ne treba da uzmemo trofeje. Dovodimo igraca koji je u top 3 srpskih bekova nakon dve odlicne sezone u Evroligi. Da je neki crnac iz razvojne NBA lige sa ovakvim kvalitetima kakve Nemanja poseduje verovatno bi se padalo u nesvest i najavljivao napad na F4. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 3 minutes ago, djura.net said: evo da se samocitiram, to je bila moja prva reakcija da je PAO zainteresovan za Radonjica. Nedovic je sve suprotno onome na cemu smo gradili uspesan sistem. Meni je ovo gora vest od one da nas je ostavio Radonjic. Neko bi rekao da smo u stanju da ucimo na geskama i da su Pero Antic i Igor Rakocevic dovoljne opomene, ali ne, mi znamo bolje. Valjda nas pogleda pa se Nedovic povredi pred odlucujuce utakmice, u suprotnom nemamo nikakve sanse (koje su i inace minimalne). Djuro molio bih te da se ne oglasavas vise, hvala. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts