Mile1 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Koliko sam srecan sto se vratio sigurno jedna od najsvestlijih tacaka is onog sumornog perioda kada nismo imali sponzora na dresu.Jedan od retkih koji je odbio Partizan iz tog perioda I zato hvala ti jos jednom sto si se vratio kuci 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 13 minutes ago, Dzonii said: Ostalo jos jedno "dobro jutro" Docekao Cova da nema 'strogog' trenera, pa doveo kuma nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Meh, vise sam bio za Guduru... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Mile1 said: Koliko sam srecan sto se vratio sigurno jedna od najsvestlijih tacaka is onog sumornog perioda kada nismo imali sponzora na dresu.Jedan od retkih koji je odbio Partizan iz tog perioda I zato hvala ti jos jednom sto si se vratio kuci Sta je sa Kalinom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ako je Nedovic nisam zadovoljan... Znaci moracemo da zivimo sa tim njegovim povredama... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, Inbox said: Docekao Cova da nema 'strogog' trenera, pa doveo kuma nazad Znači Filip je novi trener? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 13 minutes ago, Dzonii said: Ostalo jos jedno "dobro jutro" A ti si jedan od onih likova koji kad im tražim broj od nekoga, a oni mi pošalju skrinšot kontakta... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Don Radonja said: Ako je Nedovic nisam zadovoljan... Znaci moracemo da zivimo sa tim njegovim povredama... Nema tu garancija. White nikad povređen, padne sa koša polomi ruku, nema ga celu sezonu. Bobi dodje sa staklenim kolenima, odigra 70 utakmica i pita ima li još. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Ako je Nedovic nisam zadovoljan... Znaci moracemo da zivimo sa tim njegovim povredama... Imamo respektabilan medicinski tim. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nekako je prirodno da 2 igraca koja su bila u klubu u najtezim trenucima dodju opet kad je tesko i pokazu koliki su zvezdasi. Nemanji samo zelim da sto vise vremena provede na terenu, a dobre partije nece izostati. Nadam se da ovo nije kraj 2. epizode "Necu da ostavim drugove na cjedilu" 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Opaa dobro dosao kuci Nedo😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, L' Imperatore said: Nema tu garancija. White nikad povređen, padne sa koša polomi ruku, nema ga celu sezonu. Bobi dodje sa staklenim kolenima, odigra 70 utakmica i pita ima li još. Znam.Ali Nedovic svake sezone propusta odredjeni deo sezone zbog tih povreda jbg. Nadam se da ce izgurati sezonu sa minimum odsustvovanja i ako vec bude odsustvovao da to bude kad se ne lomi sezona. Mnogo what ifs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 3 minutes ago, uvrnuto said: A ti si jedan od onih likova koji kad im tražim broj od nekoga, a oni mi pošalju skrinšot kontakta... Tako smo u mogucnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nedović i Lazić ( novi ugovor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 verovatno je gudura bio bolja opcija...ali i skuplja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Vasa123 said: Nekako je prirodno da 2 igraca koja su bila u klubu u najtezim trenucima dodju opet kad je tesko i pokazu koliki su zvezdasi. Nemanji samo zelim da sto vise vremena provede na terenu, a dobre partije nece izostati. Nadam se da ovo nije kraj 2. epizode "Necu da ostavim drugove na cjedilu" 😉 Ne znam ko je drugi igrac na kojeg mislis? Ako mislis na Belog on je u Feneru valjda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ako je drugo dobro jutro Pesic, nisam zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nedović je simbol gubitničke Zvezde ali ajde da vidimo može li da postane pravi lider ekipe. Lično sumnjam da će nam doneti ono što većina navijača očekuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 3 minutes ago, Dragan Mićić said: Не знам ко је други играч на којег мислис? Ако мислис на Белог он је у Фенеру ваљда... I meni se cini da se Beli krije iza ovih redova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Dobrodosao Nemanja nazad u Crvenu Zvezdu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nemanja ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 4 minutes ago, Benito said: Ako je drugo dobro jutro Pesic, nisam zadovoljan. Ne bi trebao da je Pesic. On ga je busio onu sezonu zadnju kad je bio, zbog ugovora ili ko zna cega, a cak je kum bio tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avodžobi Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 5 minutes ago, NikadProtivKaline said: verovatno je gudura bio bolja opcija...ali i skuplja Samo pravi Cigosi sada cekaju i Guduru😎 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Dzonii said: I meni se cini da se Beli krije iza ovih redova... Ne znam dal je zvanicno u Feneru, ali i da jeste i da nije mislim da nece kod nas sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Opala! Posle mesec i kusur dana, napokon odgonetnuta kumova kalimera 🙂 Ja zadovoljan. Samo da ga posluzi zdravlje, imam utisak da je pauzirao svaku trecu-cetvrtu utakmicu za Pao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts