K.Dot Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 kupica dok udara smajli 🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 meni izgleda kao da projektuješ na kupicu svaki svoj post, al' ko sam ja da sudim (i samo bog može da ti sudi) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 (edited) 3 minutes ago, uini said: meni izgleda kao da projektuješ na kupicu svaki svoj post, al' ko sam ja da sudim (i samo bog može da ti sudi) Vas dvojica idete zajedno smajlijem na skoro svaki post čika Uini ali sam Vas, iz poštovanja, izostavio. To su neke naše klinačke fore, zna kupi. Edited June 23, 2022 by K.Dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 buenas noches 1 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 30 minutes ago, Sector said: Lorenzo trenutno vrijedi bar 2 puta više nego kad je dolazio kod nas iz gej lige. Neka ga onda prekoputa ... taman da Zelimir fasuje novu purple varijantu. Nekako mi je old school, ne izgleda kao ljubitelj ovih modernih tokova ... za Kupicu vec nisam siguran 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ako Sarac kaze da nam povecavaju cenu kao mi njima za Avramovica znaci da smo verovatno zagrizli fino zs njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Prodaja sezonskih od utorka. Ili ide neka bonba ili ne znaju sta rade. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 (edited) Meni je Dilejni uvek bio precenjen igrac. Mozda ga nisam dovoljno gledao, ali utisak mi je da je solidan napadac za EL nivo i ispodprosecan dodavac za poziciju plejmejkera. Zo Braun mi je nekako bas nacrtan za Partizan s obzirom da oni imaju pik na nase bivse igrace i da im treba plej. Inace, Kalates slobodan igrac. Edited June 23, 2022 by СтелаРоса 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 17 minutes ago, NikadProtivKaline said: buenas noches Rudy Fernandez to KK Crvena zvezda here we go 🔜🔜 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 5 minutes ago, Losmi17 said: Prodaja sezonskih od utorka. Ili ide neka bonba ili ne znaju sta rade. 3 1 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 2 minutes ago, Kankkunen said: Naravno. S druge strane se hezonje pominju. E sto mi nemaml branka nordeusa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Just now, Losmi17 said: Naravno. S druge strane se hezonje pominju. E sto mi nemaml branka nordeusa.... Ko nam brani ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 4 minutes ago, Kankkunen said: Ko nam brani ... ranko southeus npr .. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 43 minutes ago, NikadProtivKaline said: buenas noches A sa druge strane brda, dobra većer😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 (edited) 1 hour ago, NikadProtivKaline said: buenas noches https://www.kurir.rs/sport/kosarka/2880947/crveno-beli-i-zvanicno-bez-trenera-rastali-se-zvezda-i-dejan-radonjic Quote Radonjić je takav rasplet najavio po završetku uspešne sezone, u kojoj je sa Zvezdom osvojio triplu krunu, a sada je i definitivno jasno - saradnja je završena Edited June 23, 2022 by Dropkick Murphys 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ponovljeni prekrsaj. 20 dana. ^ 11 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 11 minutes ago, Dropkick Murphys said: https://naslovi.net/2017-07-15/kurir/crveno-beli-i-zvanicno-bez-trenera-rastali-se-zvezda-i-dejan-radonjic/20231022 Ако ако, морамо боље од њега ако хоћемо искорак у ЕЛ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 2 minutes ago, Drug Crni said: Ponovljeni prekrsaj. 20 dana. ^ 😄 1. Onaj osećaj kad se smeješ svojoj glupoj fori dok postavljaš, pa makar samo tebi bilo zanimljivo. 2. Sinoć sam možda nekog presekao, obradovao se, pa razočarao...sad sam morao obratno, čisto da vratim univerzum na početnu poziciju. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Pisu neki da smo produzili Holinsa na najmanje godinu dana? @Šarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Prodaja sezonskih od utorka. Ili ide neka bonba ili ne znaju sta rade.Po avansnoj kuknjavi vascelike ciganie reklo bi se da nama idu petarde, u najboljem scenariju neki topovski udar...a bonbe će padati preko plota ko na Kandahar. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 2 minutes ago, Nini3112 said: Pisu neki da smo produzili Holinsa na najmanje godinu dana? @Šarac No. covek je na hrvatskom primorju uziva. 🙂 pisu neki? A ko pise, 1001 IG stranica koja prepisuje jedne od druge sa porukom zapratite nas jer mi znamo sve lajklajklajk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 2 hours ago, uini said: taj fakat je više "veruj mi". U pravu si, tesko je naci bilo kakve izvore kada su partizanovi igraci u piitanju, pa se sve svodi na "veruj mi" i nagadjanja. Ali kako kod da okrenes...koliko se ja secam Kalinic kod nas igra za milion jer "to je njegova trzisna cena i zasto bi on oprastao bilo kome pare" Po toj logici Zeljko Obradovic sam vredi kao vise od pola Zvezdinog rostera, a sa Panterom i Lidejom su vec preskocili vrednost celog rostera. Ostale i da ne racunas. Sad, da li je to "veruj mi" ili ima zdrave logike u tome odluci sam, mada me ne bi cudilo i da se na kraju zakljuci kako Kalina igra za profi pare, ali Zeljko i Panter su sentimentalci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 26 minutes ago, Dropkick Murphys said: https://www.kurir.rs/sport/kosarka/2880947/crveno-beli-i-zvanicno-bez-trenera-rastali-se-zvezda-i-dejan-radonjic Đavolak u gaćama 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 25 minutes ago, Dropkick Murphys said: 😄 1. Onaj osećaj kad se smeješ svojoj glupoj fori dok postavljaš, pa makar samo tebi bilo zanimljivo. 2. Sinoć sam možda nekog presekao, obradovao se, pa razočarao...sad sam morao obratno, čisto da vratim univerzum na početnu poziciju. Ti se smejes a moje srce pati. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 6 minutes ago, Sector said: Đavolak u gaćama Ako ista, benefit za forum i ovaj topik bi bilo to sto bi se premestio na topik radonjinog novog kluba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts