Ne sam Safete Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 3 hours ago, Storm said: To nas obostrano raduje. Da lepo odete iz Srbije i Beograda i budite isti sa Dinamom i Hajdukom. To je najzdravije i za nas i za vas. 3 hours ago, Storm said: Tako je to kad si Jugosloven. Malo volis Zagreb, malo Tudjmana, malo ne verujes u Boga, malo verujes, malo si Dukljanin, a najvise autosovinista. Nismo isti, jer mi znamo ko smo i sta smo. JSD Partizan vratiti kuci, pa tamo trujte vase Purgere. Storm- trajno 20 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 On 9/25/2021 at 6:37 PM, pavijan2 said: Kronostime kada odgovara za koga navija: pavijan2- 10 dana 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 7 hours ago, Cooper said: drkalinaeffect Prazna sala 😄 Cooper- 5dana 7 hours ago, Predragdjape said: Drkalina efekt? Jel onomad kao kada se izdrkao Pavlovicu usta? Ps, ako moderacija kontrolise postove neka obrise oba. Predragdjape- 7 dana 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 16 hours ago, Misterija Organizma said: Dobar pisac, ali baš veliki hm ok, mada si lupio i da nemate tim za titulu u fudbalu, sad si se vidim ucutao oko toga. Misterija Organizma - 10 dana za stalking, čovek proganja forumaša @ranzopo raznim temama vezano za neke benigne fudbalske predikcije 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 13 hours ago, leki bg said: A mozes da mi..you know..tako jadan priglup i neobrazovan. Tebi IQ test ni ne treba, vrv bi mislio da se papir za test jede, a da je hemijska viljuska. Izvinjavam se moderaciji i ostatku foruma. Nadam se da cete sve obrisati. 5 dana - vređanje 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Upozorenje za @Cooper i @Brimstone zbog upisa na ABA topiku. Ajde ok jednom, malo peckanje, al' ajmo bez preterivanja. Imate odgovarajuću temu ako želite da nastavite u istom ritmu. U suprotnom ide kazna. Pohvala za ostale forumaše što su uglavnom iskulirali i reagovali reportovima, a ne odgovorima na same postove. 11 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 On 10/16/2021 at 10:37 AM, Jakob Aman said: Jadan si. 3 dana - vređanje. 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 11 hours ago, KudSimovicu said: Jako je naivno vjerovati da ce dolazak 1 ili 2 igraca promjeniti ambicije kluba i poboljsati igru u napadu.Ovo je odlicno selektirana ekipa sa sjajnim trenerom i samo treba vremena i strpljenja.Kakvu je imao pakistan spoljnu liniju sa f4 sezone.bo,bozic,kecman,rasic,sinovec.Sve cisti suteri da se useres 🤣.Smanjite dozivljaj i plac. 5 dana. Hajde da ne koristimo ove šipkaške doskočice 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Filbi 3 dana za "smrdljive žabare". Iako je verovatno u afektu nećemo se zajebavati sa ovakvim stvarima, tim pre što imaju nacionalnu konotaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 KudSimovicu- trajno, zalutao čovjek 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) 21 hours ago, Decembarski said: Prozivanje protivnika pre utakmice od strane Albanca je dobar korak u smirivanju tenzija? Decembarski 15 dana. Prethodno je dobio kaznu za falja od 10 dana. Naredni sličan prekršaj će verovatno biti trajni ban. Edited November 8, 2021 by uvrnuto 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) 23 hours ago, n4l1m said: missim da se razumemo, nije robija muriciju rekao da kaze da je fmp mala zvezda, a nie ni poveo skandiranje, al to se fakat desevalo kako pre tako i posle njegove reakcije da se prestane.. missim americki sistem, stoka ce da proziva, ja im kazem da se smire(ispadnem heroj u javnosti), al stoka i dalje nastavi da skandira.. opet kaem, nie robiji u interesu da se dize tenzija, al je neminovno da ce stoka leciti svoje frustracije i nece zarezivati ni promil svog "boga".. sto se tice ovoga da covic satro preuzima el, klasicno podjebavanje grobara, on ni sam ne zna dal ce nakon ove sezone ostati u zvezdi, a ne da bude faktor u el, na stranu sto ni jedan svoj dinar nije ulozio za mandata u zvezdi, mada bi mu to i islo u proilog u smislu kad bi predavao cv za glavnog coveka el :lol: 10 dana. Nećemo se zajebavati sa ovakvim kovanicama, gde je očit cilj da se igrač pogrdno okvalifikuje i unizi samo zato što je moš misliti igrao za reprezentaciju Albanije - smrdi na šovinizam. Naravno, prilikom kažnjavanja uzet u obzir i istorijat warnova koje ima ovaj forumaš. Edited November 8, 2021 by Chaos Is Me 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 TJ64 deset dana 6 hours ago, TJ64 said: A grobari - Mirogojci na ventilatorima a neki i na "respiratorima" ... 😆 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 On 11/10/2021 at 9:50 PM, Kronostime said: Vazda! 3 dana Kronostime. Čak i u duhu klupskih prepucavanja, ovo je prostakluk koji prelazi granice loše šale. 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 (edited) Hrvat iz Gospića trajno. Bushmanov klon. Edited November 18, 2021 by uvrnuto 11 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 TJ64 trajno Zalutao... 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 On 12/4/2021 at 9:02 PM, Abizolirni said: kakva bruka i sramota sestrinskog kluba. Jebo ti dodice svoju mamu seljecku. Abizolirni 24h kazna Ajde malo da se povede računa o rečniku, nebitno je l' neko "zaslužio" uvrede ili nije. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 16 hours ago, Markioli said: Ova govna konjušarska treba linčovati redovno 15 dana, gadosti sa elementima nacionalizma. Sledeći bi mogao biti trajni ako se ovako nastavi, ovakvi upisi nikome ne trebaju. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 19 hours ago, Alex_Serbia said: A da odskakuces u troskoku sa tim nadimkom za naseg trenera, sa ove teme? 19 hours ago, n4l1m said: nema tu vas nas trener.. a to sa odskakivanjima mozes da nabijes sebi u dupe. Zbog neprimerenog rečnika i odjebavanja obojici kratko hlađenje od 24h. Odmah je reagovano, pa su postovi sklonjeni kako se ne bi nastavilo dalje, ali kazna stiže sa malim zakašnjenjem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 20 hours ago, Kronostime said: Eh, jedno je trenirati kog trenera koji je dobar samo na lokalnom nivou, a sasvim drugo je trenirati kod najboljeg trenera u Evropi ikada - nekada novac i nije primarni motiv. 48h kazna. Ne konkretno samo zbog ovog posta, već zbog nekoliko na koje su se žalili forumaši ili nisu, a koji su bili na granici dozvoljenog i provokatorskog. 1 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 (edited) 13 hours ago, d3jan said: MRŠ U PIČKU MATERINU MARKOVIĆU... U Ž A S N O ON I KALINIĆ IZGUBILI UTAKMICU MRŠ BRE U PIČKU MTARIENU d3jan 5 dana i još 5-6 sličnih postova Edited December 23, 2021 by Ne sam Safete 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Jakob Aman 3 dana 10 hours ago, Jakob Aman said: Marti Mizerija 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 6 hours ago, K.Dot said: Molba moderaciji da se Kronosu uvede odobravanje postova, pogubio se načisto, razumem da je već u godinama kada i demencija postaje tema ali kako je krenuo, vrlo uskoro će dobiti i trajni a ko će onda da kači glupe gifove i jeftine fore. 5 dana. Bez deljenja dijagnoza, molimo. 2 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 @Cooper 30 dana zbog ucestalih napada na moderaciju, nepostovanje moderacije i foruma kao i na oglusavanje na upozorenja. Takve stvari nismo nikom tolerisali i nije prvi put da za to dajemo vece kazne, a sigurno nece biti ni poslednji. 9 2 4 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 20 minutes ago, zemo02 said: ako stvarno tako mislis ti si ozbiljan retard, mega dosla i dobila vas kuci bez pola tima, cestitaj momcima ovo je samo vas poraz 17 minutes ago, zemo02 said: uhvatis me za kurac Trajno 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts