Ta'veren Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 (edited) 5 hours ago, Miki28 said: Natakni. Jesi sad zadovoljan? Brate, odrao ih je. Nemas ideju sta se desilo. Edited June 1, 2022 by Ta'veren 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Utisak večeri da smo miki i ja gledali različite mečeve. Mikiju pustili reprizu prošlogodišnjeg polufinala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 13 minutes ago, Čvarkov said: Utisak večeri da smo miki i ja gledali različite mečeve. Mikiju pustili reprizu prošlogodišnjeg polufinala. Zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Ovo je bila repriza 2020., atmosfera da Djokovic nema sanse da izgubi, a desava se skroz suprotno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 1, 2022 Author Share Posted June 1, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 ako nadal uzme RG i ne bude nekih vecih promena dalje, spanac = GOAT sve ostalo je wishfull thinking a novak je i sam rekao sta mu je prioritet u zivotu, tako da nema ljutnje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Po svaku cenu da Sasica Zverev spasi tenis od najveceg foliranta/prevaranta u istoriji tenisa. Dva meca 4+ sata igre, da vidimo dr Fuentesa na delu sad, pokazi se doco! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 4 minutes ago, Losmi17 said: Po svaku cenu da Sasica Zverev spasi tenis od najveceg foliranta/prevaranta u istoriji tenisa. Dva meca 4+ sata igre, da vidimo dr Fuentesa na delu sad, pokazi se doco! Velike sanse ima Zverev u tom mecu. Jedino sto se igra u petak pa mozda stigne i da se oporavi Rafa. Ako ode u 4 ili 5 sezova, cao dovidjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 44 minutes ago, wwww said: U naredna dva meca, imam da trcim kao da je kros, U inat mom stopalu, osvojicu Rolan Garos! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 i da je djoko uzeo cetvrti set, ovaj bi opet otisao do wc-a da se nasmrce i bio bi isti ishod kao i u prvom i trecem setu.. nemoguco da se sve ove godine provlaci a da ga nisu uvatili, ili su ga uvatili a nije u interesu da se objavi jelte.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Magicne ruke Dr. Kotoroa. Razlika izmedju hodanje u stakama I osvajanje Slem titula je prisustvo svemocnog doktora na tribinama. Steta sto Novak ne veruje u konvencionalnu medicinu, dobro bi mu dosao jedan ovakav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Njemu je pomogao sarlatan Cetojevic, pa je samo pitanje da li je to bila medvedja usluga, iako je osvojio slemova i slemova zbog njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 1 hour ago, NikadProtivKaline said: ako nadal uzme RG i ne bude nekih vecih promena dalje, spanac = GOAT sve ostalo je wishfull thinking a novak je i sam rekao sta mu je prioritet u zivotu, tako da nema ljutnje Baš tako. Samo treba dodati da će, kako stvari stoje, Nadal moći da se takmiči na sva 4 slema a ovaj naš na 2, i to pravi bitnu razliku u šansama da na kraju Rafa završi kao prvi u trci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Gledajuci Kasatkinu ovaj prvi set, cini mi se da tesko moze protiv Svjontek ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Meni je fascinantna ideja koja provejava da Nadal može da izgubi ovaj turnir. Od Zvereva i Ruuda Da li ste realni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Velika pobeda Nadala. On vise ne moze da dozvoli sebi da igra pasivno kao ranije dok je bio mladji i zdraviji, pa je tako posle 6-2 i 3-0 skroz usrao sa taktikom i povukao se, dopustio Novaku da kontrolise poene i otuda izgubljeni set. Kad je nastavio da igra agresivnije i forsira fh paralelu koja ga je sjajno sluzila, krenuo je da melje ponovo u trecem setu. Cetvrti set je bio najkompetitivniji, Nadal je uspeo da spase set lopte na Novakov servis na 5-3 (nesto sto je Novakova odlika) i potom izdrzi da ga ovaj ne brejke ni na 4-5 (sto je dozvolio u 2S, tako cesto u njihovim mecevima da Novak pokupi brejk za set) ni na 5-6 i u TB je docekao Novakove greske. Nekako je mnogo dobiti Nadala 2x za redom na Roland Garrosu. Prosle godine Novak je napravio veliko iznenadjenje i proboj na RG, sada je Nadal to uradio na AO, i + pobedio Novaka u medjusobnom duelu i okrcio but za 22. Slam. Mislim da Nadalovi fanovi ne treba da brinu oko osvajanja titule. Nadal se npr odrao sa Alkarazom u SFu IW-a, pa nije imao dovoljno vremena da se spremi za finale protiv Fricka jer je bilo sutradan a ipak je i masters, nije strasno ako se ne osvoji. Tu je Fricko pokupio kajmak... Ali ocekivati da se to desi na Slamu ? Ima 3 dana vremena za oporavak i susret sa Zvekijem, igra se na 3 dobijena pa moze da se steka i tokom nekog seta... Zveki ima 3-2 za Rafaelom, ima i pobedu na sljaci na mastersu, ali siguran sam da je Nadal spreman da se rve sa Zverevim i u 5 setova ako treba jer zna da ga u finalu ceka najveci zicer jos od Ferrera. Pobeda Nadala nad Djokovicem na RG uvek je znacila titulu, ne verujem da sad neko moze da ga skine jos sad kad je ispao Alkaraz, za koga su neki smatrali da ide do kraja. Ipak, Alkaraz nije odigrao dobro ovaj RG, bio na ivici ispadanja od Ramosa, Zverev je dovrsio posao i dosao do prve top10 slam pobede u karijeri. I sada da izbaci kralja Sljake, najboljeg igraca u istoriji ove podloge ? Sumnjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 57 minutes ago, CheshireCat said: Meni je fascinantna ideja koja provejava da Nadal može da izgubi ovaj turnir. Od Zvereva i Ruuda Da li ste realni? Zverev ima oruzje da ga dobije, u teoriji. U praksi, pogodice 20% 1.servisa, 24543455 duplih, stajace 20 metara iza osnovne, trcace kao muva bez glave i nista nece uraditi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 29 minutes ago, delgado said: Velika pobeda Nadala. On vise ne moze da dozvoli sebi da igra pasivno kao ranije dok je bio mladji i zdraviji, pa je tako posle 6-2 i 3-0 skroz usrao sa taktikom i povukao se, dopustio Novaku da kontrolise poene i otuda izgubljeni set. Kad je nastavio da igra agresivnije i forsira fh paralelu koja ga je sjajno sluzila, krenuo je da melje ponovo u trecem setu. Cetvrti set je bio najkompetitivniji, Nadal je uspeo da spase set lopte na Novakov servis na 5-3 (nesto sto je Novakova odlika) i potom izdrzi da ga ovaj ne brejke ni na 4-5 (sto je dozvolio u 2S, tako cesto u njihovim mecevima da Novak pokupi brejk za set) ni na 5-6 i u TB je docekao Novakove greske. Nekako je mnogo dobiti Nadala 2x za redom na Roland Garrosu. Prosle godine Novak je napravio veliko iznenadjenje i proboj na RG, sada je Nadal to uradio na AO, i + pobedio Novaka u medjusobnom duelu i okrcio but za 22. Slam. Mislim da Nadalovi fanovi ne treba da brinu oko osvajanja titule. Nadal se npr odrao sa Alkarazom u SFu IW-a, pa nije imao dovoljno vremena da se spremi za finale protiv Fricka jer je bilo sutradan a ipak je i masters, nije strasno ako se ne osvoji. Tu je Fricko pokupio kajmak... Ali ocekivati da se to desi na Slamu ? Ima 3 dana vremena za oporavak i susret sa Zvekijem, igra se na 3 dobijena pa moze da se steka i tokom nekog seta... Zveki ima 3-2 za Rafaelom, ima i pobedu na sljaci na mastersu, ali siguran sam da je Nadal spreman da se rve sa Zverevim i u 5 setova ako treba jer zna da ga u finalu ceka najveci zicer jos od Ferrera. Pobeda Nadala nad Djokovicem na RG uvek je znacila titulu, ne verujem da sad neko moze da ga skine jos sad kad je ispao Alkaraz, za koga su neki smatrali da ide do kraja. Ipak, Alkaraz nije odigrao dobro ovaj RG, bio na ivici ispadanja od Ramosa, Zverev je dovrsio posao i dosao do prve top10 slam pobede u karijeri. I sada da izbaci kralja Sljake, najboljeg igraca u istoriji ove podloge ? Sumnjam. Nadal nije napravio nikakav proboj, Novak nije igrao. A sad ove kmečljive izjave pred meč, te zadnji RG te život sa povredom, te dinastija Cela zapetljala..fuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Rubljov prvi put uzeo set u QF GS-a. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Ne znam, ali ako neki meč možeš zvati ženskim, onda je to ovaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Ostali ucesnici ATP 125 turnira u Kisinjevu kad vide da Rubljov dolazi nervozan zbog poraza na slemu: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Ala si ga uzeo na zub 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 A ova sutkinja ko vreća brašna -Čila jedno stoput trebalo da dobije opomenu za prekoračenje, ona jede burek i razočarana što nema jogurta A ja navijam za Čilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 2 hours ago, Helena said: Nadal nije napravio nikakav proboj, Novak nije igrao. A sad ove kmečljive izjave pred meč, te zadnji RG te život sa povredom, te dinastija Cela zapetljala..fuj Pobedio je jaceg igraca od sebe na betonu u finalu, igraca koji je Djokovica rutinirao u finalu US open #nuffSaid ovde projevava utisak da je dovoljno samo da Novak odigra svoju igru i Nadal se nista ne pita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 3 minutes ago, delgado said: Pobedio je jaceg igraca od sebe na betonu u finalu, igraca koji je Djokovica rutinirao u finalu US open #nuffSaid ovde projevava utisak da je dovoljno samo da Novak odigra svoju igru i Nadal se nista ne pita. Ti dobro znaš šta je bio taj USO i šta je ta pobjeda mogla da znači i nije čudo što se slomio. Za sinoćni meč, ja bih drugačije formulirala rečenicu-pobediLI su ga, zapravo slomili... Na temi ND sam napisala post i stavila tvit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts