Jump to content

RG 2022 - da li se stara garda jos uvek drzi ili nove snage neumoljivo nadiru?

Recommended Posts

Posted

A valjda je Feliks dogovorio ovo sa ujka Tonijem pre potpisa saradnje. To bi objasnio i zasto nije reagovao sada. Ako nije, onda bi ujka zaista morao da leti koliko odmah.

Znaci Zverev ne bi na Alkaraza, Nadal ne bi na Noleta... Samo ce Nole i Alkaraz bez "kalkulisanja".

Posted

Nadal je baš loš, trebalo bi da ga brine to što nije podigao nivo igre već 40 minuta. Znao sam da će biti zajebano protiv Feliksa, jer se Novak protiv njega najviše namučio u Rimu.

Posted (edited)

Evo ga Kurijer krece pricu o Nadalovom zdravlju, povredama i nozi, polomljenom rebru...

:classic_rolleyes:

kako nije imao adekvatnu pripremu pred RG...

a pred sam mec je pricao kako se kod Nadala ne vidi nikakav problem s nogom, kako je u super formi itd.

I sad ko-komentator krece pricu kako ne znamo kako se jutros probudio Nadal, da li je imao nekih problema, "mi ne znamo"...

i naravno da se Felix uplasio da uzme set, dupla na BP... :ajme: Plasi se da ce ga Toni napustiti...:classic_rolleyes:

Edited by wwww
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Feliks igra manje više ok, ali mi je teško poverovati da dečko koji ima 1:9 u finalima može pobediti Rafu na RG. Makar će ga pošteno namučiti!

Posted
Just now, Dracarys said:

Feliks igra manje više ok, ali mi je teško poverovati da dečko koji ima 1:9 u finalima može pobediti Rafu na RG. Makar će ga pošteno namučiti!

Jos!Hocemo jos tvog jinx-a! :D

Posted

Kurijer i kolega daju velike zasluge Toniju za Felixove uspehe, kao: Felix posle inicijalnog uspeha je stagnirao i onda dodje Toni i Felix procvetao, naucio ga osnovama kao sto je Nadala...

• Ha-ha 1
Posted
56 minutes ago, Dracarys said:

Taj decko je dobio Feda na travi u Haleu, mozda uspe i Rafu na RG. 

Posted
3 minutes ago, Милица said:

Taj decko je dobio Feda na travi u Haleu, mozda uspe i Rafu na RG. 

Svaka cast👍

Just now, Barker said:

Mi bi da se krljaju u 5 seta i da pobedi Rafa, no? 👺

Prizeljkujes Alkarazu prvi GS? Lijepo od tebe

Posted

Izvukao se Zverev, bio je u problemima u drugom setu, ali sada je 2:0 u setovima. Imaće priliku za revanš Alkarazu. Prošli put se vadio na to što je legao posle 5h u Madridu.