Dracarys Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Karlos Alkaraz Garfija (Carlos Alcaraz Garfia), još se naziva i Karlitosom (Carlitos) i Čarlijem je zaslužio da ima svoju temu pored za sada fantastične sezone za jednog tinejdžera u kojoj je osvojio dva mastersa u vidu Majamija i Madrida kao i dva ATP500 turnira (Rio, Barselona) i sa velikim samopouzdanjem ide na RG posle pobeda nad Rafom i Novakom na istorijskom turniru u Madridu. Ogromna teniska superzvezda je počela da sjaji i mnogi teniski novinari i analitičari vole da prognoziraju broj grend slemova ovom mladiću da čak ta cifra ide i do 20. Ono što je zanimljivo da i mnogi teniseri tvrde da je trenutno Čarli najbolji igrač na svetu, pa čak i kladionice kažu da je drugi favorit na RG i ispred aktuelnog šampiona Novaka Đokovića, a iza neprikosnovenog na šljaci Rafaela Nadala. Nadam se da će ostvariti mnogo uspeha u karijeri i da će neumorno brusiti svoj talenat, jer svi znamo da je talenat samo 5%, a rad 95% i da je ovo samo početak brojanja titula. Umag: Spoiler Rio De Žaneiro: Spoiler Majami: Spoiler Barselona: Spoiler Madrid: Spoiler 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 (edited) evo sta rafa kaze o kolegi , zapravo o poredjenju njih dvojice Quote Edited May 11, 2022 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 17, 2022 Author Share Posted July 17, 2022 Imam veliku kritiku za Alkaraza, jer igra šljakaste turnire pred Ameriku. Mislim da on vredi više od pukog specijaliste na šljaci i da mu je u ovim godinama najbolje da razvija igru na svim podlogama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 30, 2022 Author Share Posted July 30, 2022 Znači ipak nije optička varka, već je stvarno visok 183 cm, a ne kao Rafa i Rodžer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Ja jos uvek ne bih previse poleteo u smislu ocekivanja od njega. Uopste nije nemoguce da sledece sezone npr.ostane bez ijednog slema..kao sto je sasvim moguce da osvoji tri. Mnogo ce zavisiti od objektivnih i subjektivnih siutuacija Nadala i Djokovica. Uzgred budi receno - otvorena tema,ckode uzeo GS no.1,posta najmladji #1 u istoriji,a tema prazna. Ajde @alcesta@Boxy@double faultdajte bar neke fotke sa peharom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Ja sam htela da stavim i njega i Igu s peharom na USO temu pošto nema ni njene slike, ali mrzi me s telefona, kasnije ću kad se dokopam kompa ako me neko ne pretekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 15, 2022 Author Share Posted September 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Quote Carlos Alcaraz @carlosalcaraz · 1h Ha sido un privilegio enorme ser recibido esta mañana por Su Majestad el Rey Felipe VI en el Palacio de la Zarzuela. ¡Muchas gracias por el cariño! @CasaReal ©Casa de S.M. el Rey Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Propo tenis, mracno doba, sa 6000 bodova broj jedan. Oh, wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 Sad si se izblamirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 2008. je još bio stari sistem bodovanja, pa možda i nije baš blam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 (edited) Pa baš zbog toga što ne zna da je bio stari sistem. Sve je duplo manje. Mlađani Endi bi laganeze završio kao prvi ove sezone. Edited November 16, 2022 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 cestitke mali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Osecam tesku nelagodu kad gledam ovo. Jes da je punoljetan, ali prerano je jos uvek za ovakve reklame imo. Mogli su da mu nadju neki chips ili neku koka kolu, jbt, da ne pricam o patikama ili sportskoj opremi, eno ga nesto stariji Doncic reklamira pastete, ovako, sta znam, deluje kao tezak krindz. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 S jedne strane razumem tvoju reakciju, s druge strane sad sam malo guglala i izgleda da je zvanično starosni limit profesionalnih modela za donji veš 18 godina, bar kod ovih priznatih kompanija. Tako da ako ćemo se zgražavati, da počnemo možda prvo od njegovih vršnjaka kojima je to glavni posao? Svakako je jedan od faktora i taj što on izgleda daleeeeko starije, da ima telo prosečnog tinejdžera ne bi bio zanimljiv za ovakve reklame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 i meni je ova reklama bljak,ne ide mi nikako uz njega.lici mi brate na neko fotkanje za erotske magazine. to sto njegovi vršnjaci rade profi,je druga tema ali bar znaju kako da se slikaju ...ovaj kao taraba u gacama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Mislim da znam na šta misliš, snimak je cringy prilično, slike su mi OK dok se ne mrda i ne progovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Bez ljutnje, ali mislim da im vi niste kategorija koja ih zanima, kao ni ja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Pa dobro, mi ovo sigurno nećemo nositi, ali ne vidim zašto bismo diskriminisali i Eliasa po toj osnovi, a on je pokrneuo priču Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 (edited) @boxy, ja to iz ugla mame (da se moje dete ovako slika, propala bi od nelagode i sramote ) Edited January 11, 2023 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Vise nije dete, punoletan je 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts