double fault Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 napreduje novak, dobio svoj prvi servis gem, odservirao za mec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 3, 2022 Author Share Posted May 3, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 (edited) koliko se samo (zlo)upotrebljava mto , raducanu gubila pa je naravno uzela mto , vratila i dobila drugi set 62 ..... a nisu ljudi bili lemji pa imaju podatak koliko ih je uzimala i naravo uvek kad izgubi set Quote She has had 6 MTO's in the past eight months: USO 2021 vs Fernandez Linz 2021 vs Wang AO 2022 vs Kovinic Guadalajara 2022 vs Saville Stuttgart 2022 vs Swiatek Madrid 2022 vs Kalinina i da, kalinina nije bila srecna zbog toga pa je i ona uzela mto posle izgubljenog seta Edited May 3, 2022 by double fault 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 (edited) 3 hours ago, Keira said: Novak kao da hipnotiše Gaela. Bas tako. Moram da priznam da mi malo zao Gaela... 18-0 . Oborise rekorde obojica. Novak je u drugom setu bas dobro delovao, forhendi su sevali kao munje, u jednom momentu su pokazali da mu je prosecna brzina forhenda danas bila 134km/h, a tokom sezone 2022 (u onih 7-8 meceva koje je odigrao) 121km/h. Sledeci mec Marej ili Sapovalov. Navijam za Makicu, zadnji mec su igrali davne 2017 u Dohi, dobio ga Novak. Edited May 3, 2022 by Милица Ovo sa brzinama forhenda videti na Novakovoj temi, ja sam lose zapamtila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Da naravno, pomalo mi žao Gaela , sada kada je gotovo To je tako . Tenis na vrhunskom nivou je uglavnom igra malih margina. Novak je to još jednom dokazao, 5/5 BP spašenih, 3/3 iskorišćene , po meni sa još uvek igrom ispod proseka za njegove standarde. Bio je i stegnut u ramenima , rastresao ih ,evidentno je osećao pritisak.Ali osećao je i Gael, čak je i taktiku promenio , manje teatralnih poteza ,ali opet nije bilo dovoljno. Da je do mene pre bih Šapovalova, bili bi kraći poeni, manje balona koji me inače izludjuju a Endi se dosta brani balonima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 (edited) Evo sada je ovo klasičan primer, kako se Endi odbrani balonom i iznudi grešku iz naizgled bezizlazne situacije kada je napadnut jakim udarcima Msm radi to i Novak samo ne u toj meri, regualarna je to taktika ali ne volim takav tenis Edited May 3, 2022 by Keira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Baš mi je drago što je Endi dobio još jednu priliku da odmeri snage sa Novakom, verovatno i poslednji put u profesionalnom tenisu. Verujem da će sa puno emocija ući u taj meč, jer ja bih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 3, 2022 Author Share Posted May 3, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 4 hours ago, Keira said: Da naravno, pomalo mi žao Gaela , sada kada je gotovo To je tako . Tenis na vrhunskom nivou je uglavnom igra malih margina. Novak je to još jednom dokazao, 5/5 BP spašenih, 3/3 iskorišćene , po meni sa još uvek igrom ispod proseka za njegove standarde. Bio je i stegnut u ramenima , rastresao ih ,evidentno je osećao pritisak.Ali osećao je i Gael, čak je i taktiku promenio , manje teatralnih poteza ,ali opet nije bilo dovoljno. Da je do mene pre bih Šapovalova, bili bi kraći poeni, manje balona koji me inače izludjuju a Endi se dosta brani balonima... Ma Gael je carina-evo šta on kaže Priznajem da sam se bojala Monfisa, i nije mi jasno zašto Novak tako teško dobija igrače sa kojima prvi put igra, a ove poznanike tako lako... A ovu mlađariju pa i malo stariju mlađariju da bude sramota od ovih "matoraca"-Endi sa onakvim operaciama i veštačkim kukovima ih dobija-i verujem da i Novaku neće biti baš lako... I generalno taj stav, pljuvanja, međusobna vređanja, rasprave sa sudijama...pre par nedelja sam videla jedan snimak gde bukvalno klinac od nekoh 16 godina po završetku meča ošamari suparnika posle rukovanja na mreži!!! Kakve epske mečeve su igrali ova trojica, ne sećam se nekog skandala sa najznačajnijih mečeva... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Nostalgija🙂Nove gen su drugacije ,to je neminovno .Nekada dobro a nekada lose Ne moze se pak zaboraviti pljuvanje Novaka od strane jednog od najvecih rivala I najboljih tenisera uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 17 hours ago, Elias said: Sto se tice Novaka, jedino pozitivno je sto bar nije izgubio svoj servis jos na samom pocetku meca, kao u skoro svim ostalim mecevima u 2022. Sve ostalo je na standardnom ovogodisnjem nivou.🙁 Ne znam šta se dešava sa Novakovim drugim servisom . Od jednog od najboljih na turu , trenutno definitivno slaba tačka. Forsira generalno na servisu i rizikuje na drugom stoga dosta duplih, a onda često ide u krajnost spor , alibi drugi servis na sredinu polja Protiv Gaela je prošlo , ali protiv Endija koji je i dalje fantastičan na returnu , ako nešto ne promeni imaće velikih problema na 2 servis. Trenutno rešenje , da bolje servira prvi. Endi odlično servira u Madridu, pregršt asova, servis vinera , čak je i svoj drugi servis popravio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Duci mentalna gromada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Lajovic se vodri sa vamos kaže idemoo i ajde mu ne zvuči dovolnjo jako za motivaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 Lajovic (kao i u mnogim mecevima u poslednje vreme) ima snage samo za jedna set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 Quote Ons Jabeur beats two times champ Simona Halep 6-3, 6-2 to reach the semifinals in Madrid. We will have a new champ this week. Jabeur Teichmann Kalinina Pegula Sorribes Anisimova Alexandrova Madrid will crown a brand new WTA 1000 champ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 28 minutes ago, wwww said: Lajovic (kao i u mnogim mecevima u poslednje vreme) ima snage samo za jedna set. Izgleda da mu je ostalo nesto i za treci Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 BRE!!!! ja pokusavan da ponistim post Crnog a ti me sabotiras! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 uspela sam! Bravo za Lajovica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Bravo,bravo..za razliku od Krajinovica,Lajovic je imao krizu reziltata vise nego igre. Sad je i to prebrodio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Svaka čast Lajoviću, TOP10 igrač je TOP10. Veliki skalp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 2 minutes ago, wwww said: uspela sam! Bravo za Lajovica Ti to hoces da kazes da je @Drug Crni baksuz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 @jevrem69druze gde si da proslavimo Lajovicevu pobedu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Nisu ni Fokina/Hurkač mnogo veliki bauk, mogao bi Lajović do QF. Bilo bi lepo videti okršaj srpskih tenisera u četvrtfinalu. A od 16h Nadal-Kecmanović. Da vidimo na šta liči Nadal posle poduže pauze, bilo bi fino da bude skalp, da bi Rafa sa što manje mečeva išao na RG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Ovo je onaj turnir i po godisnje (najcesce na sljaci ) kada se Duci povampiri i cepa ozbiljan tenis :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 23 minutes ago, Boxy said: Ti to hoces da kazes da je @Drug Crni baksuz ne samo on, vec svi mi. kad god neko od nas pohvali Lajovica&Co odmah ti krenu lose da igraju i da gube. tako da se ja uzdrzavam od komentara dok s emec ne zavrsi (ne uspeva mi uvek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts