L' Imperatore Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 On 2/16/2020 at 1:17 PM, MilošVB said: Koje vam je najbolje komercijalno pivo? Corona, Krusovice, Quilmes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Corona Cerveza. Na letu sa AeroMexico 1998. od Dallas Texas do Mexico City, u njihovom inflight magazinu sam pročitao: "Lime ili nekada limun uz bocu ili na samoj boci piva je tradicija. Nije se verovalo higijeni barova pa je taj isečak tog agruma bio namenjen da se njime obiđe i dezinfikuje obod čaše za pivo. Ne da se nacedi u pivo". Ako je ta njihova nacionalna firma lagala mene onda i ja lažem vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Corona Cerveza. Na letu sa AeroMexico 1998. od Dallas Texas do Mexico City, u njihovom inflight magazinu sam pročitao: "Lime ili nekada limun uz bocu ili na samoj boci piva je tradicija. Nije se verovalo higijeni barova pa je taj isečak tog agruma bio namenjen da se njime obiđe i dezinfikuje obod čaše za pivo. Ne da se nacedi u pivo". Ako je ta njihova nacionalna firma lagala mene onda i ja lažem vas. With due respect, otkrio si rupu na saksiji.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 11 minutes ago, alberto.ascari said: With due respect, otkrio si rupu na saksiji. Ma je li moguće? Stotine milijardi ljudi misli da sa taj lime treba da iscedi u pivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Ma je li moguće? Stotine milijardi ljudi misli da sa taj lime treba da iscedi u pivo. To su oni što se razumeju u pivo isto koliko i ti.K'o Marica u kriv qratz. Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Koje vam je najbolje komercijalno pivo? OvoOdesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Birra Ma.Ma IPA. Dosta dobra italijanska IPA. https://www.ratebeer.com/de/beer/birra-ma-ma-ipa/536381/Pio sam i Moretti IPA, s obzirom da je industrijska megapivara, vrlo solidno pivo.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 U Bavarskoj samo Weizen. [emoji629][emoji481][emoji4]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Ajd kad je Svabija u fokusuSent from my SM-G965U using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Na jedno posle posla.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Na dva... [emoji4][emoji482][emoji1086]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Great Lakes Brewery ..... As Far Back As I Can Remember NEIPA Tropski raj ..... Lots of juicy citrus and tropical fruit make an appearance, including tangerine, mango, pineapple, grapefruit, papaya along with some light bread and hibiscus. Light sweet malt with a medium+ grapefruit and pineapple bitterness. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Ovo u Skotskoj... Caledonia Coast To Coast IPA Lagunitas IPA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Asahi, meni najbolje pivo. Na konzervi piše da je zvanično pivo Olimpijade 2020. Još samo da do Olimpijade dođe, uz ovaj virus. Za sada nema otkazivanja ili odlaganja za godinu-dve, kao što je Tramp preporučio a PM Shinzo Abe mu odgovorio da se planovi ne menjaju. Oni se smatraju prijateljima, obraćaju se jedan drugom koristeći prvo ime, bez "Mr". Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Zichovec, verovatno jedna od najboljih craft pivara u CZ Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 15 hours ago, alberto.ascari said: Zichovec, verovatno jedna od najboljih ... Ybt, ja sve vreme mislim Żywiec. Zbunio si me totalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Ybt, ja sve vreme mislim Żywiec. Zbunio si me totalno. Ne, ne. Żywiec je poljsko Europivo.Ovaj lik je natrpao u pivaru veliku kintu, kuva jedno 40 vrsta, nešto je stalno, nešto sezonsko, dosta je skup, ali pivo izuva.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Matuška Zlatá Raketa [emoji4][emoji4][emoji4][emoji482][emoji1086]https://www.beeradvocate.com/beer/profile/23493/112129/Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Zichovec NEIPA Sabro, mislim da je prevazišao sam sebe..[emoji106][emoji1086][emoji482]https://untappd.com/b/rodinny-pivovar-zichovec-neipa-17-sabro/3724706Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Mutljikavo nesto? Da nije kravlja ........ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 4 hours ago, Denis Jasharevic said: Mutljikavo nesto? Da nije kravlja ........ yeahbo me swak ako nije iz neke plasticne flase.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Peacock V od Crow Brewery lagano izbija na vrh moje liste najboljih srpskih craft piva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Evo malo opet kravlje mokraće, šobirekli ovdašnji eksperAti...https://untappd.com/b/rodinny-pivovar-zichovec-fresh-15/3279364Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironside Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 Alberto, živiš li pošteno od svoje graditeljske struke ili te plaća Zichovec? To je retoričko pitanje, bez namjere da uvrijedim pivovar, našu struku, a posebno tebe lično. Usput, kako dolaziš do piva, ako su pivarne zatvorene? Tesco? Btw krasna slika. Opet se usredotočujem na radnu površinu, istu imam u BXL-u. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Alberto, živiš li pošteno od svoje graditeljske struke ili te plaća Zichovec? To je retoričko pitanje, bez namjere da uvrijedim pivovar, našu struku, a posebno tebe lično. Usput, kako dolaziš do piva, ako su pivarne zatvorene? Tesco? Btw krasna slika. Opet se usredotočujem na radnu površinu, istu imam u BXL-u. Mislim da bih lepo zaradio i kod Zichovca... [emoji16][emoji482]Pivo nabavljam u pivnicama koje prodaju točeno kroz prozor u plastici, za poneti. Takorekuć, ovo je iz pipe, bilo je u plastici 20min. Ja kupujem pivo u dve pivnice u komšiluku a žena i ćerka ručak svaki drugi dan u kafani preko puta, pomažemo koliko možemo, da imaju bar neki pazar.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts