Jump to content

Recommended Posts

Posted

Corona Cerveza.

Na letu sa AeroMexico 1998. od Dallas Texas do Mexico City, u njihovom inflight magazinu sam pročitao:

"Lime ili nekada limun uz bocu ili na samoj boci piva je tradicija. Nije se verovalo higijeni barova pa je taj isečak tog agruma bio namenjen da se njime obiđe i dezinfikuje obod čaše za pivo. Ne da se nacedi u pivo".

Ako je ta njihova nacionalna firma lagala mene onda i ja lažem vas.

Posted
Corona Cerveza.

Na letu sa AeroMexico 1998. od Dallas Texas do Mexico City, u njihovom inflight magazinu sam pročitao:

"Lime ili nekada limun uz bocu ili na samoj boci piva je tradicija. Nije se verovalo higijeni barova pa je taj isečak tog agruma bio namenjen da se njime obiđe i dezinfikuje obod čaše za pivo. Ne da se nacedi u pivo".

Ako je ta njihova nacionalna firma lagala mene onda i ja lažem vas.
With due respect, otkrio si rupu na saksiji.

Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk

Posted
11 minutes ago, alberto.ascari said:

With due respect, otkrio si rupu na saksiji.

Ma je li moguće? Stotine milijardi ljudi misli da sa taj lime treba da iscedi u pivo.

• Like 1
Posted

Ma je li moguće? Stotine milijardi ljudi misli da sa taj lime treba da iscedi u pivo.
To su oni što se razumeju u pivo isto koliko i ti.

K'o Marica u kriv qratz.

• Ha-ha 1
Posted

Great Lakes Brewery ..... As Far Back As I Can Remember NEIPA

Tropski raj ..... Lots of juicy citrus and tropical fruit make an appearance, including tangerine, mango, pineapple, grapefruit, papaya along with some light bread and hibiscus. Light sweet malt with a medium+ grapefruit and pineapple bitterness.

spacer.png

• Like 4
Posted

Asahi, meni najbolje pivo. Na konzervi piše da je zvanično pivo Olimpijade 2020.

2020asahiolympicbeer01.jpg

Još samo da do Olimpijade dođe, uz ovaj virus. Za sada nema otkazivanja ili odlaganja za godinu-dve, kao što je Tramp preporučio a PM Shinzo Abe  mu odgovorio da se planovi ne menjaju. Oni se smatraju prijateljima, obraćaju se jedan drugom koristeći prvo ime, bez "Mr".

Posted

Ybt, ja sve vreme mislim Żywiec. Zbunio si me totalno.
Ne, ne. Żywiec je poljsko Europivo.

Ovaj lik je natrpao u pivaru veliku kintu, kuva jedno 40 vrsta, nešto je stalno, nešto sezonsko, dosta je skup, ali pivo izuva.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
4 hours ago, Denis Jasharevic said:

Mutljikavo nesto? Da nije kravlja ........

yeahbo me swak ako nije iz neke plasticne flase.... 

• Ha-ha 1
  • 2 weeks later...
Posted

Alberto, živiš li pošteno od svoje graditeljske struke ili te plaća Zichovec? To je retoričko pitanje, bez namjere da uvrijedim pivovar, našu struku, a posebno tebe lično.

Usput, kako dolaziš do piva, ako su pivarne zatvorene? Tesco?

Btw krasna slika. Opet se usredotočujem na radnu površinu, istu imam u BXL-u.

• Like 1
Posted
Alberto, živiš li pošteno od svoje graditeljske struke ili te plaća Zichovec? To je retoričko pitanje, bez namjere da uvrijedim pivovar, našu struku, a posebno tebe lično.
Usput, kako dolaziš do piva, ako su pivarne zatvorene? Tesco?
Btw krasna slika. Opet se usredotočujem na radnu površinu, istu imam u BXL-u.
Mislim da bih lepo zaradio i kod Zichovca... [emoji16][emoji482]

Pivo nabavljam u pivnicama koje prodaju točeno kroz prozor u plastici, za poneti. Takorekuć, ovo je iz pipe, bilo je u plastici 20min. Ja kupujem pivo u dve pivnice u komšiluku a žena i ćerka ručak svaki drugi dan u kafani preko puta, pomažemo koliko možemo, da imaju bar neki pazar.

• Like 2