Don Dusko Posted Tuesday at 03:54 PM Posted Tuesday at 03:54 PM 3 minutes ago, Barkley#34 said: Prikriveni nacionalista. veci komunisti od komunista. Da ih Perkos cuje....
Smrtokapa Posted Tuesday at 03:56 PM Posted Tuesday at 03:56 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Da ih Perkos cuje.... I on je dobio svoju porciju tamo 😁 1
Eddard Posted Tuesday at 03:58 PM Posted Tuesday at 03:58 PM E sad ste me zainteresovali. Ako ne nađem opis mene kao Mengele-a, ništa ne valja. 1
DameTime Posted Tuesday at 04:04 PM Posted Tuesday at 04:04 PM (edited) Kažu i da smo svi levičari. To možda objašnjava tvoj skor na onoj skali @Eddard... S kim si, takav si.😜 Edited Tuesday at 04:04 PM by DameTime 1
Drug Crni Posted Tuesday at 04:05 PM Posted Tuesday at 04:05 PM 5 minutes ago, Eddard said: E sad ste me zainteresovali. Ako ne nađem opis mene kao Mengele-a, ništa ne valja. Pokradeni smo Edarde..niko da nas pomene ni kao eu/nato botove 1
Eddard Posted Tuesday at 05:09 PM Posted Tuesday at 05:09 PM 1 hour ago, DameTime said: Kažu i da smo svi levičari. To možda objašnjava tvoj skor na onoj skali @Eddard... S kim si, takav si.😜 Ćuti ti, naci feministkinjo. 1 hour ago, Drug Crni said: Pokradeni smo Edarde..niko da nas pomene ni kao eu/nato botove Amateri. 1
DameTime Posted Tuesday at 05:13 PM Posted Tuesday at 05:13 PM (edited) 2 hours ago, Eddard said: Ćuti ti, naci feministkinjo. Teško pada teška kruna. 😁 P.S. Prilično sam sigurna da feminacistkinja i naci feministkinja nisu isto, usra me ti još gore. 🙃 Edited Tuesday at 07:42 PM by DameTime
Helena Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On 8/19/2025 at 5:32 PM, DameTime said: Mada, da budem poštena, titulu delim sa @Helena (tako je tamo opisano jelte). Kupiće nas ko n1 Dokoni ljudi. 1 1
Kooineeperk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 8/19/2025 at 5:50 PM, Barkley#34 said: On 8/19/2025 at 5:34 PM, Smrtokapa said: Sviđa mi se takođe što su izlomili jezik na Kooineperku pa su ga prekrstili u Kopernikus. Prikriveni nacionalista. Kad sam to procitao... 😄 Bukvalno, kao da su za lika alergicnog na kikiriki otisli tamo i pisali kako su ga videli da jede smoki.
McLeod Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Sad sam i ja otisao malo da citam, uradak o autosovinistima je nesto najgluplje sto sam u zivotu procitao. Moze na Informer za analiticara.
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, McLeod said: Ima smoki i bez kikirija. To nije Smoki.
duško matić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Možda da angažujemo @Don Dusko da prati redovno i informiše nas. Možda mu to pomogne da se skine sa informera 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, duško matić said: Možda da angažujemo @Don Dusko da prati redovno i informiše nas. Možda mu to pomogne da se skine sa informera cibe bre, ja to za vase dobro a ti meni tako...
Recommended Posts