Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Prikriveni nacionalista. veci komunisti od komunista. Da ih Perkos cuje....
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Da ih Perkos cuje.... I on je dobio svoju porciju tamo 😁 1
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E sad ste me zainteresovali. Ako ne nađem opis mene kao Mengele-a, ništa ne valja. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kažu i da smo svi levičari. To možda objašnjava tvoj skor na onoj skali @Eddard... S kim si, takav si.😜 Edited 2 hours ago by DameTime 1
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Eddard said: E sad ste me zainteresovali. Ako ne nađem opis mene kao Mengele-a, ništa ne valja. Pokradeni smo Edarde..niko da nas pomene ni kao eu/nato botove 1
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, DameTime said: Kažu i da smo svi levičari. To možda objašnjava tvoj skor na onoj skali @Eddard... S kim si, takav si.😜 Ćuti ti, naci feministkinjo. 1 hour ago, Drug Crni said: Pokradeni smo Edarde..niko da nas pomene ni kao eu/nato botove Amateri. 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Eddard said: Ćuti ti, naci feministkinjo. Teško pada teška kruna. 😁
Recommended Posts