Hertzog Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Za mesec dana krece testiranje u Barseloni, pa je vreme da otvorimo temu. Termini testiranja za 2022. Godinu: Barselona 23-25 februar Bahrein 10-12 mart Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Za mene je već godinama februar jedan od najlepših delova sezone F1 koja nije ni počela čestito. Gomila skrivenih tehničkih poslastica gde u tom trenutku je potpuno nebitno da li to rešenje pun pogodak ili potpuni promašaj. Sredine nema, jer sredina znači da si podbacio... Svi izgledaju lepo, svi mirišu na dobru sezonu, ali ima i jedan bonus. Bonus je odsustvo balvana koje trke gledaju da bi se svađali sa nekim drugim ili da bi se preko tuđeg uspeha osetili manje promašenim. Takvi likovi usled manjka određenog stepena obrazovanja i/ili inteligencije nisu u mogućnosti da prate februarska dešavanja na pravi način. I zato ih nema, što je za mene sjajna stvar. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Termini otkrivanja novih bolida, tj. barem oni poznati. Mislim da bi trebalo da su ovde. F1 2022 launch dates: --------------------------- Aston Martin: February 10 McLaren: February 11 AlphaTauri: February 14 Ferrari: February 17 Mercedes: February 18 Alpine: February 21 ------------------------- Red Bull: TBC Williams: TBC Alfa Romeo: TBC Haas: TBC 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
staneC Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 I šta kažu vozači kamiona? Vrede li motori? 😀 Ajde, šalu na stranu. Ko če ove godine da izvede Brawn 2.0? Mene mi se čini, da bi Aston Martin, a možda i Alpine mogli da oderu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Astonu navodno kasni bolid pitanje da li ce biti spremni za Barselonu. Inace testovi u Barseloni ce biti zatvorenog tipa, bez kamera i prisustva novinara. Samo ce drugi test u Bahreinu biti otvoren za javnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted February 2, 2022 Author Share Posted February 2, 2022 Zasto to, jbt koliko su udaljilo F1 od publike pa to nije normalno. Bukvalno je postala privilegija bogatih Link to comment Share on other sites More sharing options...
staneC Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Pa i Brawn je kasnio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 41 minutes ago, Hertzog said: Zasto to, jbt koliko su udaljilo F1 od publike pa to nije normalno. Bukvalno je postala privilegija bogatih Zato što Bahrein plaća poprilično dobro da bi bio zvanično mesto za testiranje, međutim, pošto su za ovu sezonu drastično promenjena pravila, timovi su tražili dodatan test. Tako da F1 ove treninge u Barseloni ne vodi kao testiranje. Na taj način su zadovoljili i timove i Bahrein. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 2 hours ago, Jurgen said: Zato što Bahrein plaća poprilično dobro da bi bio zvanično mesto za testiranje, međutim, pošto su za ovu sezonu drastično promenjena pravila, timovi su tražili dodatan test. Tako da F1 ove treninge u Barseloni ne vodi kao testiranje. Na taj način su zadovoljili i timove i Bahrein. Ukratko - jos jedna ujdurma da se ispostuje forma ali ne i duh ugovorenog, kao sto smo prosle godine imali "trku" u Spa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Jel to znači da neće saopštiti ni vremena nego će biti "mi se malo vozikali, videćete na prvoj trci ko kome majku"? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 (edited) Ne na prvoj trci. Samo PRVI test nije otvoren za javnost. Drugi jeste. Znaci znaces posle Bahreina A iskreno ti prvi testovi iz Barselone nece nam nista kazati. Jedino ako je neko napravio drasticnu gresku pa ko onomad Meklaren 😁 pa ne mogu ni do izlaska iz pitlane da sastave. Edited February 3, 2022 by Dzoni_m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 5 hours ago, shonke said: Jel to znači da neće saopštiti ni vremena nego će biti "mi se malo vozikali, videćete na prvoj trci ko kome majku"? Sto rece Dzoni samo je Barselona zatvorena za javnost, Bahrein nije. A verovatno ce timovi da stavljaju kojesta na drustvene medije, nekih informacija ce biti. Ali za zvanicne info moracemo sacekati drugi test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Apdejt termina predstavljanja bolida. Oglasili su se AlfaRomeo i RB. Red Bull: February 9 Aston Martin: February 10 McLaren: February 11 AlphaTauri: February 14 Ferrari: February 17 Mercedes: February 18 Alpine: February 21 Alfa Romeo: February 27 ================== Williams: TBC Haas: TBC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 6 hours ago, shonke said: Jel to znači da neće saopštiti ni vremena nego će biti "mi se malo vozikali, videćete na prvoj trci ko kome majku"? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Biće objavljeni najbrži rezultati svakog tima tog dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Haas sutra predstavlja bolid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted February 3, 2022 Author Share Posted February 3, 2022 Mozda na slikama, nesto sumnjam da imaju spremljen bolid, i oni i Williams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Has sutra predstavlja boje novog bolida ali ne i sam bolid. Sa druge strane Alfa Romeo ce u Barseloni voziti novi bolid ali ne u novim bojama. 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Ovo sa sakrivanjem testiranja u Barseloni zbog arapskih para je ista situacija kao kad smo bili klinci pa se cura u poslednjem trenutku predomisli i ode kući. A ti majčin sine uživaj u poplavelim kojones... E tako isto i ovi, te sad će ovaj auto, te sad će onaj, ovaj ima ovakvu krivinu, na ovom ide onde vazduh, jao vidi ovo krilo/patos/bok/jbm li ga koji q i onda ništa. Ekstremno mi ide na q ta netflixikacija F1. Jeste, popizdeo sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted February 22, 2022 Author Share Posted February 22, 2022 Hoce li biti ikakvih vesti ispod radara? Da znamo kakva su vremena, kako se ponasaju bolidi i sl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Navodno ce se zvanicno objavljivati najbrza vremena na kraju svakog dana. Osim toga samo ono sto timovi ture na drustvene mreze. Dakle tesko da ce biti nekih velikih otkrovenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Ovo je totalna glupost. Skrivaju testove od publike, od ljudi od kojih ne da nema potrebe da skrivaju, nego od nekoga kome bi MORALI da daju da vidi sve ili barem što više. Ajde da imaš privatne testove, pa se skrivaš od konkurencije... Ali ovde su svi zajedno. Svako vidi sve, svi imaju svoje fotografe/špijune/doušnike pomoću kojih će svakako saznati sve što se može saznati i ništa više ne bi se moglo saznati da su testovi otvoreni za javnost. Ovo je samo zato da bi nekom kretenskom šeiku mogli da uzmu koje dodatno milionče i strpaju u džep. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted February 22, 2022 Author Share Posted February 22, 2022 Samo sto nije u tome problem, vec u tome da je Bahrein dao pare da on bude taj baja u selu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Apsolutno ne vidim problem u tome što je u pitanju Bahrein. Apsolutno ne vidim razliku i da su to uradili španci, englezi, italijani ili ameri. A uradili bi da imaju love za bacanje ili da vide računa. Meni kao ljubitelju F1 je isti kur@c, ko god da je to uradio. Ja testove ne mogu da gledam i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 jbt, oni su ladno sakrili testove, na SKY F1 ide Hilova sezona iz 94' a testovi su počeli kao. Jel ima uopšte neko logično objašnjenje zašto je to tako? Ili se nekome diglo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
staneC Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Objasnio @Radoye . Platili šeikovi za oficielbi test, pa je ovo kao test, a nije test. Mislim, da če koji dan nakon testiranja poečeti da cure info i polako če se slagati slika. Naravno, računam na insajdere @Radoye i @DASUBO da nam otkriju tajne 🙂😎. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts