Devil In My Pants Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 https://www.facebook.com/100003788212286/posts/2401272093342374/ Idemo za Australiju...kad Srki smiruje strasti 🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Sigurno je sve tacno sto objave protiv Novaka. A on jelte naivan i muvator pa ce falsifikovati nesto sto se moze lako proveriti. Ma vazi. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 Quote Naravno. Samo si možda malo zvučala, kao da možda bude malih kaznica i tome slično. Ali ovde se radi o računarima, poenta je da je Unix vreme jedinstveno. Barem bi trebalo da bude. posto ovde vecina tvrdi da je lazirao rezultat testiranja, sta sledi ?? zato sam i napisala to sto sam napisala. nikom ovde nije za verovati, dok novak licno ne potvrdi ili demantuje navode, sve ovo sto se pise je/ trlja baba lan, da joj prosje dan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Zbog ovoga ga mrze Zbog ovoga ne mogu da mu oproste. Spoiler Ko su prelepe žene s kojima su povezivali Novaka Đokovića https://zadovoljna.nova.rs/poznati/ko-su-prelepe-zene-s-kojima-su-povezivali-novaka-djokovica/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 6 minutes ago, erwin said: Evo sad neki naš tvrdi da je to vreme downloada testa, a ne generisanja. Samo sto i dalje ostaje pitanje broja testa, pozitivan je veci od negativnog i sto se za negativni sve slaze, a ovde i ne bas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Sa PPP-a: Quote Vreme u okviru QR koda se odnosi na vreme kad je generisan pdf. Provereno upravo Toliko o tome izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Svatko normalan i tko imalo razmišlja a viri iz š**** Europe navija da se Đoković što lakše izvuče iz ove situacije, ili, još bolje, da nađe razumno objašnjenje za sve ovo, mislim da je to bar jasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 45 minutes ago, Don Juan said: Samo da dodam da je ovo petljanje po medicinskim fajlovima, njihova analiza, objavljivanje i slično, strogo kažnjivo po zakonu i da osobe koji sa bave time mogu da budu krivično gonjene. ...pa slobodno nastavite. Ovo su fajlovi izvadjeni iz dokumentacije koju su prilozili njegovi advokati na sudjenju i samim tim ih ucinili javnim. Tako da nema nikakve kazne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ma nećete verovati šta se meni desilo! 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 2 minutes ago, erwin said: Sa PPP-a: Toliko o tome izgleda. Jedna briga manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 ajde jos nekoliko puta odakle su fajlovi, ili da tetoviramo po rukama 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, urosg3 said: Ma nećete verovati šta se meni desilo! Igrao si se malo sa URL-ovima i timestamp-ovima? Ista stvar kod mene. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, Shonewizard said: Igrao si se malo sa URL-ovima i timestamp-ovima? Ista stvar kod mene. 😁 Yup 🙂 Ali za razliku od dojčera sa rođenim testom - malopre stigao. Negativan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Novak sad vec ima solidnog osnova da tuzi mnoge. Nadam se da ce ove nemacke idiote i bena osakatiti finansijski. Bena toliko osakatiti da narednih 10 godina radi za to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 4 minutes ago, vanjabarsa said: posto ovde vecina tvrdi da je lazirao rezultat testiranja Ne pišemo da jeste, samo (malo) liči na to. 5 minutes ago, vanjabarsa said: sta sledi ?? Nemam pojma. Svašta i ništa. 4 minutes ago, vanjabarsa said: nikom ovde nije za verovati, dok novak licno ne potvrdi ili demantuje navode, sve ovo sto se pise je/ trlja baba lan, da joj prosje dan. Uvek bude na kraju kao u prvom delu rečenice, za drugi deo dočekaćemo jednog dana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) Bem ti iris tv kad neki kanali ne mogu da se vracaju kao CNN, ladno su Bogdana Obradovica pozvali da im gostuje, dal je bbio u onoj trenerci sa kineskom zastavom Saltam kanale i na hepiju kazu evo vraca nam se Bogdan , bio je uzivo na CNN, on se vraca u studio sa trenerkom na kojoj pise Kina i nalepljena njihova zastava. Edited January 11, 2022 by Zvezdinho 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ovo sve ide Djokovicu u korist. Nista nisu naucili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) Daj ako ima neka dobra dusa koja ima SBB da vrati na CNN 16:45 , tad im je bila emisija World Sport , cenim da se tad pojavio. Dal moze na SBB-u da se vraca CNN unazad ? Edited January 11, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) 21 minutes ago, Don Juan said: Ja nisam mod i nemam pojma šta planirai da li planira. Samo napominjem da ja kačenje i objavljivanje medicinskih izveštaja bilo koje vrste, o ma kome da se radi, strogo zabranjeno bez dozvole. Prvo može da bude gonjen vlasnik foruma, a zatim i lica koja su te podatke objavila. Ja se zezam, a sa' ću i malo ozbiljno, (odma' nek me demantuje neko digitalno pismeniji): digitalno, sve što dobijamo od euprave (a i sa ovog foruma, Instagrama, bilo čega što nije statični veb sajt) je sa naše, klijentske strane, ono što nam server "servira". Nekakvi logovi o datumu upisa ovoga ili onoga, mogu se videti samo sa serverske strane. Još jednom: nema na internetu = nije se desilo, ima na internetu = tačno je i slično, nisu tačne jednakosti.. Edited January 11, 2022 by stray_cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 6 minutes ago, Zvezdinho said: Bem ti iris tv kad neki kanali ne mogu da se vracaju kao CNN, ladno su Bogdana Obradovica pozvali da im gostuje, dal je bbio u onoj trenerci sa kineskom zastavom Saltam kanale i na hepiju kazu evo vraca nam se Bogdan , bio je uzivo na CNN, on se vraca u studio sa trenerkom na kojoj pise Kina i nalepljena njihova zastava. Epic shit. Meni je ovaj sns bogdan potpuno otkrovenje, bukvalno sam se gusio od smeha par puta kad sam ga gledao na sku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mthomy Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=11&nav_category=11&nav_id=2086544 pocelo vadjenje kestenja iz vatre.... maestro je napravio huge shit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Nista, ko smatra da je legalno deliti i proveravati tudje testove, neka postuje ovde. Zasto bi iko krio? 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, stray_cat said: Ja se zezam, a sa' ću i malo ozbiljno, (odma' nek me demantuje neko digitalno pismeniji): digitalno, sve što dobijamo od euprave (a i sa ovog foruma, Instagrama, bilo čega što nije statični veb sajt) je sa naše, klijentske strane, ono što nam server "servira". Nekakvi logovi o datumu upisa ovoga ili onoga, možegu se videti samo sa serverske strane. Još jednom: nema na internetu = nije se desilo, ima na internetu = tačno je i slično, nisu tačne jednakosti.. Zavisi jesi li ulogovan ili nisi. Ako nisi ulogovan zavisiš od toga šta ti server pokaže, ova verifikacija je upravo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) 7 minutes ago, Losmi17 said: Epic shit. Meni je ovaj sns bogdan potpuno otkrovenje, bukvalno sam se gusio od smeha par puta kad sam ga gledao na sku. Ne znam jeste li ispratili gostovanje na Pinku kod Jeremićeve, pre dan, dva? Bogdan vs Anđus, kakvo pičkaranje, oplakao sam 😂 @Zvezdinho Edited January 11, 2022 by Instinkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts