shonke Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Ma tog Pepea Imaza kontam i da ne slusa vise. Ako je i dalje tu, verovatno je zbog Jelena [emoji1] Ali, niko ne moze da ospori da ima najbolje ljude oko sebe, a rezultati to govore.. [emoji1] Nije pepe (bio) tu zbog jelene nego zbog marka. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) 11 minutes ago, alcesta said: Lošmi bi to izrazio mnogo slikovitije Devil mi je isisao energiju za bilo kakav komentar. Edited January 9, 2022 by Losmi17 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 6 minutes ago, Boxy said: Obicna šala, Losmi je forumas koji stalno ima takve upise o Nadalu Ne pratim sta se pise na sportu i nisam upucena puno sta za koga vazi. Sad pratim da vidim sta ce biti zbog cele zbrke sa covidom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Da ovo nije AO…imam osjecaj da Novak ne bi ovoliko zapinjao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 5 minutes ago, Boxy said: Zna se o kom Losmiju pricam Cud je zenska djavolja rabota, nit` joj mozes glave uvatiti, a ni mis`o na kraju shvatiti. Vladika Kronos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 23 minutes ago, alcesta said: Pa da, nego mislim ne traže valjda da ljudi s visokom temperaturom idu na posao samo zato što su vakcinisani Ne može niko da te natera da bolestan ideš na posao, vakcinisan ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 3 minutes ago, Eddard said: Ne može niko da te natera da bolestan ideš na posao, vakcinisan ili ne. Traze ti papir od lekara, koji trazi papir iz COVID ambulante, koja te salje u opstinski medicinski centar na dijagnostiku, pa se vratiis u COVID ambulantu da ti otvore bolovanje ili propisu karantin. Pa onda opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 26 minutes ago, Losmi17 said: Devil mi je isisao energiju za bilo kakav komentar. Nemas energije da prokomentarises Nadala? Auu Losmi, nisam se ovome nadao od tebe. Nesto ce biti😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Nemas energije da prokomentarises Nadala? Auu Losmi, nisam se ovome nadao od tebe. Nesto ce biti😂😂😂 Ne mogu da se bavim trenutno nebitnim oblicima zivota i empatskim nakazama. Trebace mi energije za sutra, jer ne verujem u pozitivan ishod, iako sam bio optimista do juce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Eto i od Devila nešto korisno na ovoj temi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 6 minutes ago, alcesta said: Eto i od Devila nešto korisno na ovoj temi Ko bi reko cuda da se dese.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) Zasto se za Nadala ne sme napisati da koristi steroide (popije se ban) a za Novaka moze da se kaze da je antivakser i da ne veruje u postojanje virusa kad to nije tacno? Erber je nevakcinisan a Novak antivakser, zasto? Edited January 9, 2022 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 nema sta, antivaxer 1/1 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Srbi iz Toronta iz potesta kidnapovali dva (retka) kengura iz zoo vrta i ispekli ih na raznju https://www.worldgreynews.com/details/193247/serbian-men-charged-with-murdering-toronto-zoo-kangaroos 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) Quote Fake News Generator Create your own fake news. https://www.worldgreynews.com/ Edited January 9, 2022 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 4 minutes ago, Baby said: Srbi iz Toronta iz potesta kidnapovali dva (retka) kengura iz zoo vrta i ispekli ih na raznju https://www.worldgreynews.com/details/193247/serbian-men-charged-with-murdering-toronto-zoo-kangaroos Ovo mi ne lici na kengure - a pek`o sam svasta na raznju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) 11 minutes ago, Milica said: Zasto se za Nadala ne sme napisati da koristi steroide (popije se ban) a za Novaka moze da se kaze da je antivakser i da ne veruje u postojanje virusa kad to nije tacno? Erber je nevakcinisan a Novak antivakser, zasto? U principu ne samo za Nadala, zabranjene su neosnovane optužbe o dopingu generalno, ali se u praksi to svodilo na pominjanje Nadala. Što se tiče Novaka, pa ne pišu te članke o njemu i Erberu forumaši, a on je stvarno dao mnogo povoda da ga smatraju antivakserom i sad treba iz toga nekako da se iščupa... Edited January 9, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 7 minutes ago, Kronostime said: Ovo mi ne lici na kengure - a pek`o sam svasta na raznju. Pragnje ... Skoro istrebljena živuljka. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, Andrej said: Pragnje ... Skoro istrebljena živuljka. MiCka, k`o Jednorog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 16 minutes ago, n4l1m said: nema sta, antivaxer 1/1 Ma folira. Malo donirao da može posle da kaže, nisam antivakser vidite da delim milione za covid. Kako vas je samo lako prevariti I posle kažete nema Nole PR team... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) 15 minutes ago, Kronostime said: Ovo mi ne lici na kengure - a pek`o sam svasta na raznju. Ni meni, ali su uhapseni... verovatno je slika... odakle znam edit: doduse, mozda je i izmisljeno u cilju zgrazavanja... Edited January 9, 2022 by Baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 spanska zastava 🙂 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 10 minutes ago, alcesta said: U principu ne samo za Nadala, zabranjene su neosnovane optužbe o dopingu generalno, ali se u praksi to svodilo na pominjanje Nadala. Ja se izvinjavam sto sam pomenula to, nije do Nadala, nego do covida. Ne znam pravila ovog dela forumu i sta je dopusteno a sta nije. Mnogi sportisti uzimaju steroide i u sustini dogod nisu uhvaceni uvek su spekulacije u pitanju jer se ni jedan nece time pohvaliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 2 hours ago, alcesta said: Nisam znala da sad imamo i splitski soj Taj sofa smajli treba da se preimenuje i nazove po tebi 😃 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) 6 minutes ago, Baby said: Ni meni, ali su uhapseni... verovatno je slika... odakle znam Ma, donese mi pokojni pasenog pre 5-6 godina kengurovinu iz Australije - nedelju dana sam je omeksavao u ulju, senfu i pacu za gulas. Za ostatak iste, umalo nas kucici ne izujedase. Zilavo, bre! PS. Imam par kandidata medju rodbinom, kumovima i poznanicima u Hamiltonu i Missisaugi, Toronto, kojima bi ovakve stvari pale na pamet Edited January 9, 2022 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts