Boxy Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Just now, Don Radonja said: I sta ce biti sa tom trojicom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 1 minute ago, McLeod said: Meni samo ljudska glupost, nista vise. Zato ti smeta Novak? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 (edited) Ne mogu da verujem, ovo je za Monty Python. Valjda svi znaju šta mislim o vakcinama i da sam razočaran zbog Novakovog stava oko istih. Takođe, da je bio mudar i da je ćutao o exemption, možda se i ovo ne bi desilo. Ovako je svima dao na uvid da nije vakcinisan i naravno, što izgleda kao šamar Australiji i njihovih pravilima. Ali ... dobio je exemption od nezavisne komisije. I to su doktori, ne političari. Iako sumnjam da Nole ne može da primi vakcinu zbog zdravstvenih problema - šta ako je stvarno tako?! Ovo je klasično iživljavanje političara koji su puštali celebrities i sportske zvezde da rade karantin kako oni hoće ili da ga krše, dok neki nisu bili puštani u zemlju da vide porodicu na samrti. Novak im je došao kao kec na deset da se operu od toga i skupe političke poene. Stvarno se nadam da će im se obiti od glavu. Đubrad. Edited January 5, 2022 by Darko 7 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Čekajte sad će Semir u Visokom nastimat antene i uperit ih ka Australiji pa ce antičko zračenje negativnih iona promijeniti odluku vlade. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Australci i kanađani uvijek žele biti veći amerikanci od amerikanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 1 minute ago, Cooper said: Po kom osnovu izuzeće? Po tom sto je Zvezdas i Srbin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joshmor Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 6 minutes ago, Devil In My Pants said: Gde si ti Joshmore, promenio si stil pisanja, ali pogled na svet nisi. U svakoj normalnoj drzavi bi suspendovali nekog ko se ne drzi pravila Tu sam ne mogu ja sa tobom bogatim, ti si klasa iznad...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 3 minutes ago, Cooper said: Po kom osnovu izuzeće? Nije platio porez Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 2 minutes ago, berti said: Zato ti smeta Novak? Ne smeta mi Novak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 3 minutes ago, Cooper said: Po kom osnovu izuzeće? Pitaj medicinsku komisiju koja je izdala to, trolu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Just now, McLeod said: Ne smeta mi Novak. Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Kako god, koliko god Novak imao neke glupe stavove ovo je stvarno skandalcina epskih razmera za svet sporta uopste. Koliko sati su ga drzali, uzeli mu telefon i nema kontakt sa spoljnim svetom. To je takva bruka da nemam reci, i sad kao hoce da prikazu da je isti status za sve ljude. Pa nije, nema tu sta da se prica. Da li bi drzali Federera, Mesija, Felpsa, Lebrona i napravili takav cirkus....nisam bas siguran. Imaju i Australijanci svoje ubirace politickih poena, kao i u svakoj "sredjenoj" zemlji. I da, u istoriji tenisa ce zauvek ostati podatak da je izbacen sa US opena i deportovanje iz Australije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 5, 2022 Author Share Posted January 5, 2022 Quote 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Нека им, нек се заваравају још мало да је Федал врхунац тениса, само ће још слађи бити 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Idi pisi na covid temiIdi kupi bitcoine... Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Na CNN glavna tema Novak, ladno citiraju Srkija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Sta ako ta trojica ne igraju npr isto. Ako vama ovo nije neodgovorno ponasanje Djokovica ja ne znam sta je. Dase vakcinisao niko mu nista ne bi rekao i osvojio bi titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 (edited) Edited January 5, 2022 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Just now, Zvezdinho said: Na CNN glavna tema Novak, ladno citiraju Srkija Pola čovek pola transfer blama 1 minute ago, Devil In My Pants said: Sta ako ta trojica ne igraju npr isto. Ako vama ovo nije neodgovorno ponasanje Djokovica ja ne znam sta je. Dase vakcinisao niko mu nista ne bi rekao i osvojio bi titulu. Pa nije trebalo da mu daju dozvolu. Od trenutka kad su mu je tako nevakcinisanom dali, neodgovorni su oni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Zamišljam nekog debelog graničara koji govori Đokoviću kako se ne slaže sa dijagnozom australijskih medicinskih stručnjaka: "'Ajde mejt, si mislio mene da prevariš, oni ako su se školovali ne znaju bolje od mene, ja sam ti završio životnu školu". Monti Pajton meets Prosečnog Srbendu, ludilo šta su oni naveli kao razlog . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Just now, alcesta said: Pa nije trebalo da mu daju dozvolu. Od trenutka kad su mu je tako nevakcinisanom dali, neodgovorni su oni. Pa sigurno da organizatori zele da igra, ali zakoni zemlje se postuju tu su stali politicari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Lagano film moze po ovom jednom danu da se snimi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Sta ako ta trojica ne igraju npr isto. Ako vama ovo nije neodgovorno ponasanje Djokovica ja ne znam sta je. Dase vakcinisao niko mu nista ne bi rekao i osvojio bi titulu. Види, ако су му већ дали дозволу шта онда глуме лудило. А замисли тек да је чувени најбољи и НаЈеЛеГаНтНиЈи тенисер икад у питању да ли би се ово догађало 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joshmor Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 10 minutes ago, 033zero330 said: Celo veče, svakoga zapanjuje tvoje nečitanje. Oh pa to je...on i mek, braća rođena... Inače hrvatski portal ima udarnu vrst Đoković potjeran... iVajni dnovinari pišu osmostruki osvajač... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 5, 2022 Author Share Posted January 5, 2022 sad ga prebacili u karantin ono tamo kolektivno ludilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts