Volter Posted June 9 Posted June 9 3 minutes ago, Smrtokapa said: Da, da, ovo se priprema već par nedelja makar. Imamo i mi šatore. E sad, ovo će biti znatno zajebanije nego blokada Rts-a, em će biti pakla od vrućina em je bitnija lokacija. Naoštrite se. Neće ni toliko biti pakleno, temperatura do kraja juna neće prelaziti 30 stepeni. A i da je drugačije, mora se oznojiti dupe. Samo da i zvanično konkretno objave o čemu se radi da bih i ja mogao da se organizujem. 1
Perkos2 Posted June 9 Posted June 9 1 hour ago, Dzo23 said: On neće raspisati parlamentarne izbore dok ne bude 100% siguran da ih dobija. To je kristalno jasno...Jer je kukavica, psihopata ali i jako dobro proračunat. Imaju mehanizme, logistiku...Što se kaže kod njih je i nož i pogača. Moje mišljenje da treba radikalizovati proteste. Blokada EXPO i generalni štrajk. On prvo sve obezbedi za pobedu pa raspisuje izbore, još nije siguran da može da pobedi i zato sad ćuti oko izbora. 1
ras kass Posted June 9 Posted June 9 Lol...inace ovo mi je slag na tortu za ono ne pada mu broj biraca...eto kako ne pada 1
NMX Posted June 9 Posted June 9 (edited) 10 hours ago, Kooineeperk said: Izaslo, tacno 51 kao sto Hulja rece... hahahaha Sa Rusima to je "zvanicno" 99 glasova vise. Uz to ima 120 nevazecih, to je jedan bazen glasova koji su mozda ucenjeni da glasaju za SNS pa su nekako ponistili (sto je dobro za nas), ili su prosto ljudi glupi (sto nije dobro). Bice ponavljanja na mnogim birackim mestima i bukvalno ce biti vazno da se svaki glas odbrani, da se spreci svaka kradja. A tek treba da vidimo kakvih namestaljki je bilo... Je l sam ćorav ili ti fali BM3? Inače to je ovo BM Ljudi lagano potpišu zapisnik gde je izašlo 157. Od čega je SNS dobio 101, rusi 1 i opozicija 59. Jebem vas ćorave, nadam se da je išla korekcija posle. Inače i Crta je sabirala sa tim podacima, bez da vidi razliku. I vama jebem kontrolore baš. edit...sad vidim...ovo je potpisano kao 55 pa nema greške. jebem vas sve nepismene baš 😭 Edited June 9 by NMX 1
Dzo23 Posted June 9 Posted June 9 "Kad radikali dođu na vlast, nema više izbora." Vojin Dimitrijević (1932-2012) 14 3 1
DameTime Posted June 9 Posted June 9 (edited) Blagi off topic u odnosu na temu izbora. Vlasnik firme u kojoj radim je Hrvat, kome je odbijen zahtev za produženje boravišne (samim tim i radne) dozvole u Srbiji. Obrazloženje - odnos prema hrvatskim državljanima zbog trenutne situacije u zemlji. Nakon toga je pozvan i na "informativni razgovor", gde su mu, između ostalog, postavljena pitanja: šta misli o protestima, trenutnoj situaciji u Srbiji, gde je bio određenih datuma, a zatim šta njegovi zaposleni misle o protestima, da li idu na iste, gde su bili na datume najvećih protesta u Beogradu, šta kače na društvene mreže, zašto ne kontroliše šta kačimo, zašto nema fake Instagram preko kog bi to pratio... Sve do pitanja koje su nacionalnosti njegovi zaposleni. Na šta je, naravno, odgovorio da njega to ne zanima i da ne gleda zaposlenima u LK. U pitanju je čovek koji godinama radi i boravi ovde, uredno plaća sve poreze i doprinose našoj državi i svi smo prijavljeni na pun iznos plate (znači, radimo u potpunosti na belo). Ne mogu da opišem koliko mi se gadi država u kojoj živim. Sve sam bliže ideji da zapalim odavde u pizdu materinu, a do pre cca 2 godine sam bila neko ko nikada nije hteo da napusti otadžbinu. Edited June 9 by DameTime 2 1 13 3 7
nemanjaol Posted June 9 Posted June 9 45 minutes ago, srlepajce said: Kazu bice dezuranje Deca su carevi ❤️ Ovo nisu deca nego profesori. Ali su i ti profesori ozbiljni carevi, znam iz prve ruke 4 1 1
NMX Posted June 9 Posted June 9 2 minutes ago, Dzo23 said: "Kad radikali dođu na vlast, nema više izbora." Vojin Dimitrijević (1932-2012) Svaka čast Vojinu na svemu ali ovo je prosto netačno. 2000. smo pobedili na izborima dok su u republičkoj vladi sedeli: Šešelj, Vučić, Todorović, Pop-Lazić, Jorgovanka, Mirčić, Krasić, Momčilov... Mislim da ih je ukupno bilo 15. Bezmalo pola vlade. Plus u saveznoj vladi Maja Gojković, Jojić i Toma Nikolić. 1
Klotzen Posted June 9 Posted June 9 Ma biće republički izbori sigurno samo će ih on prolognirati za tamo negde kraj oktobra. Znači sada će da se femka i glumata pa će u Avgustu da raspiše izbore ili možda početkom Septembra da smanji kampanju na 45 dana. Do tada se nada da maksimalno opadne energija na drugoj strani i da će tako imati najveće šanse da sa lažnom opozicijom i manjinama namakne preko 50% . Veći deo Bošnjačkih stranaka i Mađari iz SVM su se slizali sa njim tako da opozicija ne može da računa na njih. Kod ostalih manjina možda možemo da se nadamo da ga ne bi podržali ali i to će biti teško. Morala bi i opozicija da uhvati neki kontakt sa opozicijom kod manjina. Recimo kod Mađara je nekada bila uticajna DZVM ali je posle smrti Šandora Pala skoro pa propala. Par puta je već nastupala sa opozicijom tako bi mogli malo da im pomognu da uzdrmaju SVM "monopol". Ne znam da li postoji neka alternativa kod Bošnjaka a Albanci imaju više različitih partija i sa njima bi se moglo pregovarati. Ostali nisu toliko bitni ali nisu ni toliko vezani sa SNS pa se sa njima može napraviti neki dogovor. 1
nemanjaol Posted June 9 Posted June 9 Evo više detalja o protestu koji počinje danas: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/protest-fakulteti-na-raskrsnici-ispred-zgrade-vlade-danas-u-11-52/ Quote Za danas je najavljen protest članova akademske zajednice, okupljenih oko inicijative Pobunjeni univerzitet koji će zvanično početi u 11.52, ispred Vlade Srbije, simboličnim šesnaestominutnim ćutanjem, dok programski deo počinje u 18 časova. Protest se organizuje pod nazivom „Fakulteti na raskrsnici“, a istanuto je tri zahteva: da se rasformira Radna grupu za izradu novog Zakona o visokom obrazovanju i otvaranje javne, inkluzivne rasprave, zatim ukidanje nezakonitih izmena Uredbe o standardima rada univerziteta i saniranje njihovih posledica, kao i usvajanje budžetskih kvota za upis na fakultete najkasnije do kraja juna. Pre zvaničnog početka na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine, najavljena je konferencija za novinare na kojoj će govoriti inicijatori protesta. Očekuju se predstavnici inicijative Pobunjeni univerzitet, Foruma Univerziteta umetnosti u Beogradu, Slobodnih Univerziteta Novi Sad, Kragujevac, Niš , Novi Pazar i Proaktiva Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici. Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije (NSPRS) pozvao je zaposlene u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama i svim ostalim ustanovama u sistemu obrazovanja, da se pridruže protestu univerzitetskih profesora. 1 1
Perkos2 Posted June 9 Posted June 9 37 minutes ago, berti said: Ranije sam vec pisao da mora biti bitangi i na ovoj strani, pa se maltene ovde horski pisalo da nam takvi ne trebaju. Da sutra većina navijača, kao što je bilo 5. oktobra, krene masovno na proteste protiv Vučića, sve bi se ubrzalo. Mrcina se njih najviše plaši i to mu je noćna mora. Te tribine uopste nisu monolitne kao što izgleda i vecina tamo je protiv mrcine. To je pakt sa đavolom koji će tražiti milion ustupaka kasnije za svoje zasluge u borbi protiv režima. Za početak dobro bi bilo da ne izlaze kao batinaši vlasti, ima i tamo previranja ali služba to i dalje uspešno kontroliše 1
nemanjaol Posted June 9 Posted June 9 28 minutes ago, NMX said: Je l sam ćorav ili ti fali BM3? Inače to je ovo BM Ljudi lagano potpišu zapisnik gde je izašlo 157. Od čega je SNS dobio 101, rusi 1 i opozicija 59. Jebem vas ćorave, nadam se da je išla korekcija posle. Inače i Crta je sabirala sa tim podacima, bez da vidi razliku. I vama jebem kontrolore baš. edit...sad vidim...ovo je potpisano kao 55 pa nema greške. jebem vas sve nepismene baš 😭 Ovo je @Kooineeperk još juče video i postovao Jbg, loš rukopis, 55 piše, nije 59 1
berti Posted June 9 Posted June 9 12 minutes ago, Perkos2 said: To je pakt sa đavolom koji će tražiti milion ustupaka kasnije za svoje zasluge u borbi protiv režima. Za početak dobro bi bilo da ne izlaze kao batinaši vlasti, ima i tamo previranja ali služba to i dalje uspešno kontroliše Da li je bilo nekih dilova sa navijacima zbog 5. oktobra? Koliko se secam, nije. Tada se napravio pakt sa Legijom i njegovima.
robespierre Posted June 9 Posted June 9 3 minutes ago, berti said: Da li je bilo nekih dilova sa navijacima zbog 5. oktobra? Koliko se secam, nije. Tada se napravio pakt sa Legijom i njegovima. Ovi od danas sa Zvezdine tribine su tada imali 17-20 godina, ko ce da pravi dilove sa decom. Mislim da gresite u premisi i da je postavka stvari ovakva. Ne kontrolise njih sluzba direktno, oni slepo slusaju sta kaze SPC. Da je patrijarh moralan covek koji podrzava autenticnu pobunu srpske inteligencije, podrzali bi i oni, kao u slucaju CG. Posto je crkva ocigledno pod Huljinom kontrolom ne treba se tu nadati promenama. 1
Perkos2 Posted June 9 Posted June 9 (edited) 9 minutes ago, berti said: Da li je bilo nekih dilova sa navijacima zbog 5. oktobra? Koliko se secam, nije. Tada se napravio pakt sa Legijom i njegovima. Zato su bili nezadovoljni iako su na primer od tadašnjeg b92 dobili i neku nagradu za podvig godine. Par njih su se prikačili Batiću pa ih se i danas može videti na nekim pozicijama. U svakom saopštenju delija imaš da su "jednom prevareni i da se to neće ponoviti" Zaboravi na taj dil pošto bi skupo koštao. Edited June 9 by Perkos2
berti Posted June 9 Posted June 9 4 minutes ago, Perkos2 said: Zato su bili nezadovoljni iako su na primer od tadašnjeg b92 dobili i neku nagradu za podvig godine. Par njih su se prikačili Batiću pa ih se i danas može videti na nekim pozicijama. U svakom saopštenju delija imaš da su "jednom prevareni i da se to neće ponoviti" Zaboravi na taj dil pošto bi skupo koštao. Ne bih rekao da zbog toga govore da su prevareni, Slazem se da je taj dil zajebana stvar, ali skakanjem i pevanjem se ovaj nece skloniti. Pokrasce izbore opet, njegovi strani jarani ce cutati na to, poslace batinase protiv onih koji se bune... Ulica ga samo moze skloniti, a na ulici mora doci do sukoba.
JohnnyDragon Posted June 9 Posted June 9 43 minutes ago, DameTime said: Blagi off topic u odnosu na temu izbora. Vlasnik firme u kojoj radim je Hrvat, kome je odbijen zahtev za produženje boravišne (samim tim i radne) dozvole u Srbiji. Obrazloženje - odnos prema hrvatskim državljanima zbog trenutne situacije u zemlji. Nakon toga je pozvan i na "informativni razgovor", gde su mu, između ostalog, postavljena pitanja: šta misli o protestima, trenutnoj situaciji u Srbiji, gde je bio određenih datuma, a zatim šta njegovi zaposleni misle o protestima, da li idu na iste, gde su bili na datume najvećih protesta u Beogradu, šta kače na društvene mreže, zašto ne kontroliše šta kačimo, zašto nema fake Instagram preko kog bi to pratio... Sve do pitanja koje su nacionalnosti njegovi zaposleni. Na šta je, naravno, odgovorio da njega to ne zanima i da ne gleda zaposlenima u LK. U pitanju je čovek koji godinama radi i boravi ovde, uredno plaća sve poreze i doprinose našoj državi i svi smo prijavljeni na pun iznos plate (znači, radimo u potpunosti na belo). Ne mogu da opišem koliko mi se gadi država u kojoj živim. Sve sam bliže ideji da zapalim odavde u pizdu materinu, a do pre cca 2 godine sam bila neko ko nikada nije hteo da napusti otadžbinu. Ovo je sramota Hr I EU. Za ovakve stvari bi morale biti uvedene sankcije bez daljnega, a ovo nije prvi slučaj, stotine ih je prema državljanima Hr. 2
Mina D. Harker Posted June 9 Posted June 9 Stvarno ne znam čemu povika na Crtu i Nedeljkova, tog čovjeka sam slušala u više navrata i djeluje mi kao ubijeđeni opozicionar. Na kraju ispade da su korektno odradili posao, i u drugom obraćanju proglasili uslove neregularnim. (koliko sam ispratila) Skoči, pa reci hop.
Perkos2 Posted June 9 Posted June 9 6 minutes ago, Mina D. Harker said: Stvarno ne znam čemu povika na Crtu i Nedeljkova, tog čovjeka sam slušala u više navrata i djeluje mi kao ubijeđeni opozicionar. Na kraju ispade da su korektno odradili posao, i u drugom obraćanju proglasili uslove neregularnim. (koliko sam ispratila) Skoči, pa reci hop. ako su uslovi neregularni onda nema brojanja glasova i objavljivanja rezultata 3
Perkos2 Posted June 9 Posted June 9 (edited) 4 minutes ago, Mina D. Harker said: Ni izbora. Ali znali smo da će biti neregularni. onda smo svi pomalo "socijalisti" Edited June 9 by Perkos2
uncletima Posted June 9 Posted June 9 2 hours ago, quentin said: Bolje bi bilo da je smanjen broj glasova za Vučića, Dragi duze moj, da ti brat nesto kaze. Da me sad izvedu ispred kuce, streljaju i bace u sanac, moji najmiliji bi rekli: "Ko ga khm, kad je ustasa, nacista, terorista." To je brainwashed i tu pomoci nema! 9 1
NMX Posted June 9 Posted June 9 Ako rezultati izbora zaista ne odrazavaju slobodnu volju gradjana, onda nema potrebe za tim rezultatima. Nikome ti rezultati nisu potrebni i nicemu ne sluze sem da ih kartel iskoristi, sto je i uradio. Crta nije RIK pa da ima zakonsku obavezu ili rok. Je l ne odrazavaju volju? Onda ne saopstavas. Niko svakako nece reci da je crta ovo namerno uradila samo se ponavlja (Nis, lokalni izbori). Pa nek budu malo pametniji. Ako mogu. 6 1
Recommended Posts