fillam Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) Bio sam kod Ušća od 1 otprilike, kolone sa Brankovog mosta su se konstantno priključivale, u jednoj sam i ja došao. Posle smo krenuli ka NBG, stigli do Milentija Popovića, pa sam se okrenuo i krenuo nazad ka gradu. Oko 2 i 15 je i dalje ozbiljna rulja prelazila Brankov most ka Ušću. Nikada nećemo saznati koliko zaista ima ljudi danas na ulicama Beograda, ali ono što po slobodnom ubeđenju mogu da tvrdim, meri se u stotinama hiljada. Neverovatna energija, smenjivanje sreće, tuge, besa i ponosa, ne pamtim ovakvu emotivnu klackalicu na ivici suza. Hvala vam deco na svemu! Edited 6 hours ago by fillam 10 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, Smrtokapa said: ... Kažu prisutni da je ušla u raskrsnicu i zakačila nekog, onda su počeli da je jure i ona je, verovatno u panici, nagazila gas i pokosila šestoro ljudi. Ne, stajala je, dvoje-troje su je blokirali ispred haube, a onda je ona naglo nagazila na gas i pokosila ovu devojku i još jednog je zakačila. Ima ceo snimak na Viberu, neko poslao na X. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Tom Bombadil said: https://www.instagram.com/reel/DFNjKznKOOA/?igsh=cjlrdmd4NmFmcDg= snimak situacije Ma mamu im jebem bolesnu, da Bog njih neko tako pogazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago https://nova.rs/vesti/hronika/vozac-se-kolima-zaleteo-na-okupljene-na-novom-beogradu-i-udario-studentkinju-foto/ Vrlo moguce da je ovo panduri u civiliu privode. Ajd samo da ona devojka bude dobro, bas nezgodan pad glavom o ivicnjak. Jebem ti degenerika, ova sa P tablicama vrv i nije neka sns debilčina nego prosto obična debilčina. Jebem ti mater nenormalnu baš 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Reke ljudi kroz Gandijevu, ja nisam mogao da se prikljucim jer momak ima beauty sleep, tokom ovako povjesnog dogadja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 5 minutes ago, fancy said: Ne, stajala je, dvoje-troje su je blokirali ispred haube, a onda je ona naglo nagazila na gas i pokosila ovu devojku i još jednog je zakačila. Ima ceo snimak na Viberu, neko poslao na X. Mislim da je bilo i pre, znaci da je vec jednom probila blokadu, da su ljudi onda uspeli da blokiraju, pa je opet ubrzala i pokusala da prodje. Nije ono ceo snimak, jer ne znamo kako je dosla u onu traku sa onom dvoje koji stoje ispred auta. Ako obratis paznju, svi ostali su u drugoj traci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) Jbm li joj sve 🤮 Mamu i sve ostalo Djubre Edited 6 hours ago by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 9 minutes ago, NMX said: Jebem ti degenerika, ova sa P tablicama vrv i nije neka sns debilčina nego prosto obična debilčina. Jebem ti mater nenormalnu baš Ja ne mogu da vjerujem u to, ako potpuno odlijepiš od panike onda nemaš više ni koordinaciju da voziš, ako ne odlijepiš potpuno, onda gasiš kola i čekaš da se ljudi raziđu. Ako si elementarno normalan i nisi terorista, to jest. Edited 6 hours ago by Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Objavili su da ima 24 godine. Meni deluje da ima 20 u vrh glave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 minutes ago, srlepajce said: Jbm li joj sve 🤮 Mamu i sve ostalo Djubre Ma nema ovde trunke potresenosti ili kajanja. Ova bi gazila i dalje da je mogla. Čekamo da vidimo čija je ćerkica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Strava i uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Bure baruta. Ovde i bukvalno treba jedna varnica za ozbiljne pizdarije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Bez srama je nastavila da vozi kroz masu Mamu joj jbm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago jebemtizivot, boli me stomak od kad sam video snimak. Nadam se da ce devojka proci bez tezih posledica, ali ono lezanje bez reakcije je bas jezivo 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 4 minutes ago, srlepajce said: Jbm li joj sve 🤮 Mamu i sve ostalo Djubre Auuu ona još ljuta i izgleda joj žao što nije više njih zgazila. Pogledajte joj samo facu i sve vam je jasno. Ne zaslužuje da živi bre jer ovo nije čovek, monstrum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ovo poslati tamo u Jagodinu da vidi narod koju vlast podrzava mamu joj.... 2 SLUCAJ GAZENJA U KRATKOM ROKU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Jebemtizivot... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Trenutno se blokira autokomanda, ako je neko u blizini može da ode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Sta je bre ovo?Samo gaze ljude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 10 minutes ago, fancy said: ufff jbt, ova devojka je udarila glavom baš majku vam jebem, ubicete nekog, govna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Kronostime said: Jebemtizivot... a bogami, ako je devojci jedna trepavica otpala a i ako nije, vozača i svih 50 degenerika iz busa izvući na autokomandu pa tući redom jebem li vam mamu da vam jebem mamu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) Moram da priznam da mi sve ovo polako vraća veru da nije u Srbiji baš sve trulo. Pod sve mislim na ljude. Respekt ❤️. P.S. Upadoh u pogrešnom trenutku, naravno da ne mislim da ovo đubre u kolima. Edited 6 hours ago by Eddard 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Poceti primjenjivati provjereni metod strastvenog skakanja po kicmama. Nece se proci dok ne ubiju nekog. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts