Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Bio sam kod Ušća od 1 otprilike, kolone sa Brankovog mosta su se konstantno priključivale, u jednoj sam i ja došao. Posle smo krenuli ka NBG, stigli do Milentija Popovića, pa sam se okrenuo i krenuo nazad ka gradu. 

Oko 2 i 15 je i dalje ozbiljna rulja prelazila Brankov most ka Ušću. Nikada nećemo saznati koliko zaista ima ljudi danas na ulicama Beograda, ali ono što po slobodnom ubeđenju mogu da tvrdim, meri se u stotinama hiljada.

Neverovatna energija, smenjivanje sreće, tuge, besa i ponosa, ne pamtim ovakvu emotivnu klackalicu na ivici suza. Hvala vam deco na svemu!

Edited by fillam
  • Like 10
  • Love 6

1 minute ago, Smrtokapa said:

...

Kažu prisutni da je ušla u raskrsnicu i zakačila nekog, onda su počeli da je jure i ona je, verovatno u panici, nagazila gas i pokosila šestoro ljudi.

Ne, stajala je, dvoje-troje su je blokirali ispred haube, a onda je ona naglo nagazila na gas i pokosila ovu devojku i još jednog je zakačila.

Ima ceo snimak na Viberu, neko poslao na X.

• Like 1
  • Thanks 1

https://nova.rs/vesti/hronika/vozac-se-kolima-zaleteo-na-okupljene-na-novom-beogradu-i-udario-studentkinju-foto/

Vrlo moguce da je ovo panduri u civiliu privode. Ajd samo da ona devojka bude dobro, bas nezgodan pad glavom o ivicnjak.

Jebem ti degenerika, ova sa P tablicama vrv i nije neka sns debilčina nego prosto obična debilčina. Jebem ti mater nenormalnu baš

• Like 2

5 minutes ago, fancy said:

Ne, stajala je, dvoje-troje su je blokirali ispred haube, a onda je ona naglo nagazila na gas i pokosila ovu devojku i još jednog je zakačila.

Ima ceo snimak na Viberu, neko poslao na X.

Mislim da je bilo i pre, znaci da je vec jednom probila blokadu, da su ljudi onda uspeli da blokiraju, pa je opet ubrzala i pokusala da prodje. Nije ono ceo snimak, jer ne znamo kako je dosla u onu traku sa onom dvoje koji stoje ispred auta. Ako obratis paznju, svi ostali su u drugoj traci.

9 minutes ago, NMX said:

Jebem ti degenerika, ova sa P tablicama vrv i nije neka sns debilčina nego prosto obična debilčina. Jebem ti mater nenormalnu baš

Ja ne mogu da vjerujem u to, ako potpuno odlijepiš od panike onda nemaš više ni koordinaciju da voziš, ako ne odlijepiš potpuno, onda gasiš kola i čekaš da se ljudi raziđu. Ako si elementarno normalan i nisi terorista, to jest.

Edited by Beonegro
  • Like 1

4 minutes ago, srlepajce said:

Jbm li joj sve 🤮

Mamu i sve ostalo

Djubre 

Auuu ona još ljuta i izgleda joj žao što nije više njih zgazila. Pogledajte joj samo facu i sve vam je jasno. Ne zaslužuje da živi bre jer ovo nije čovek, monstrum.

• Like 1

2 minutes ago, Kronostime said:

Jebemtizivot...

:krstipd4:

a bogami, ako je devojci jedna trepavica otpala a i ako nije, vozača i svih 50 degenerika iz busa izvući na autokomandu pa tući redom

jebem li vam mamu da vam jebem mamu

• Like 1

Moram da priznam da mi sve ovo polako vraća veru da nije u Srbiji baš sve trulo. Pod sve mislim na ljude. 

Respekt ❤️

P.S. Upadoh u pogrešnom trenutku, naravno da ne mislim da ovo đubre u kolima. 

Edited by Eddard
  • Like 6
  • Love 1