Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

6 minutes ago, shonke said:

Oni (sav taj šljam, ne samo navijači-huligani zvezde i partizana i ostalih klubova nego i ovi što nemaju pojma o klubovima a isto se ponašaju) znaju odlično o strankama, vlasti, opoziciji i svemu oko toga. Znali su i pre 30 godina i pre 25 a naročito dobro znaju od 2012. kada su ušli u višemilionski biznis preko psihopate.

Nisam mislio na vodje, to su utaljeni krimosi. Mislio sam na "obicne" navijace. Oni tu prorusku, pravooslavnu, Srbija Srbima ideologiju ne vide kao ideologiju i politiku nego kao nesto sto je prirodno i najnormalnije ponasanje. Mislim da je to i Clash mislio.

3 hours ago, JPM said:

Bože koliko su jadni ovi matorci. Strašno. U kom to trenutku čoveku izvetri mozak?

Ne izvetri, samo se propere u hladnoj vodi, praznom stomaku, dugovima i, najvaznije, medijskom mraku.

Ti i takvi su odgovornost elite drustva i drustva u celini, nije njih takve mama rodila, napravili su ih i ti treba da odgovara  za njihovo gubljenje morala, etike, ljudskosti. Ogledalo karaktera vlasti, to su ovi ljudi.

• Like 6

Novi Sad, Beograd, moj Vrsac.....15 minuta apsolutne tisine, i poneki lavez  kuceta koji mi izmami osmeh....nisu umrli uzalud, njih 15 zaustavljenih u milisekundi....ako ima ikakve utehe za porodice poginulih, onda je to ovo sto se desava sad, radjanje nove nade i vere da mozemo da gradimo drustvo slobodnih, odgovornih gradjana. I zato: nisu umrli uzalud....

• Like 5

Govor prof Igora Dolinke ulazi u istoriju. Pamticu ovaj datum, Januar 18 2025 - posle ovog skupa "4000 nastavnika 4000 koraka" nema nazad. Uverena sam da je danasnji dan prelomna tacka posle koje vise nema povratka u nekoliko decenija dugu sramnu istoriju Srbije.

Edited by Pletilja
  • Like 2
  • Love 1

54 minutes ago, Pletilja said:

Govor prof Igora Dolinke ulazi u istoriju. Pamticu ovaj datum, Januar 18 2025 - posle ovog skupa "4000 nastavnika 4000 koraka" nema nazad. Uverena sam da je danasnji dan prelomna tacka posle koje vise nema povratka u nekoliko decenija dugu sramnu istoriju Srbije.

Ovog januara je tacno pet godina od kada sam poslednji put bila u Srbiji. Odslusala sam ovaj govor i kupila kartu. 
Lagala bih kad bih rekla da mi ovih dana i nedelja nije vec padalo na pamet, ali nikako da odlucim. Sad jesam, eto uskoro i mene 😁.

• Like 10
  • Love 7
  • WOW 1

1 hour ago, McLeod said:

Ko nije gledao na N1 neka vrati na govor profesora Dolinke. Onakav govor na javnom skupu nisam cuo od Djindjica i niko nije ni blizu.

Bio sam na protestu, bilo je veličanstveno, ogroman broj ljudi, prepun kampus, vratilo mi je uspomene sa studiranja.

Profesor Dolinka je veliki car, bio mi je profesor pre 20ak godina kad sam studirao i več tada se videlo da je sjajan lik, nikad nisam propuštao njegova predavanja i uvek je bio pun amfiteatar.

Sećam se jedne anegdote sa njegovog predavanja. Drži on predavanje i šeta po amfiteatru i u jednom trenutku zapne ili klizne, ne sećam se tačno i uhvati se za prozor da ne padne...i okrene se prema nama i izgovori "i posle bi se pitali zašto li je skočio". Ceo amfiteatar je plakao od smeha bukvalno :classic_laugh:

• Thanks 1
  • Ha-ha 15

2 hours ago, Don Dusko said:

Evo na informeru prica kako je devojka kriva jer se nasla tu gde se nasla(sta ima onda da trazi tu?!Gde su joj roditelji).

Gorecete vi gorecete!

Na stranu gadost Informera, ali oni i dalje ne shvataju da su studenti ljudi, a ne deca. Kakvi bre roditelji koji ljudima od 22-23 godine treba da govore gde da budu i šta da rade?! 

• Like 7

17 minutes ago, Eddard said:

Na stranu gadost Informera, ali oni i dalje ne shvataju da su studenti ljudi, a ne deca. Kakvi bre roditelji koji ljudima od 22-23 godine treba da govore gde da budu i šta da rade?! 

Oni se pre svega obraćaju starijoj populaciji tj. penzosima. Znaju oni vrlo dobro šta rade, isto kao i parizer kada je drzak ili kada drami - on se njima obraća i tačno "gađaju u žicu", u mentalni sklop tih stanovnika Srbije.

Edited by Sen
  • Like 6
  • Thanks 1

Da, ali sad dolazimo do kljucne stvari koju, opet, moram da pomenem po ko zna koji put.

Spinovanje, pljuvanje, atak na ono malo mozga sto im je ostalo preko rezimskih medija je nebitno. Mediji su nebitni ljudi.

Dosli smo do toga da mladi ljudi u snazi ustaju i nece vise da trpe njegova sranja.

Njegova odbrana je onaj pijani penzos od juce koji vadi noz na studenta i placeni batinasi.

Ako ih se ne budemo plasili i ako im pokazemo zube, on nema vise kuda nego da izvede regularne snage na ulicu, a ako to naredi, bice u poziciji u kojoj je bio Milosevic 5. oktobra.

Ne znam da li ce mu otkazati poslusnost kako su otkazali Milosevicu, ali ono sto znam je da se on plasi tog scenarija.

• Like 7
  • Thanks 1