Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na ovom podrucju je bio izveden jedan genocid. Sada se hoce jos jedan.

Масакр у Драгинцу је назив за масовна стрељања становника Јадра која су извршиле немачке окупацијске снаге у периоду од 14. до 19. октобра 1941. године за време Другог светског рата. Тада је у селима Драгинцу, Јаребицама, Великом Селу, Цикотама, Чокешини, Новом Селу, Текеришу, Филиповићима, Горњим и Доњим Недељицама, Горњој и Доњој Бадањи, као одмазда, стрељано 2677 становника, од мале деце до жена, мушкараца и стараца, када су спаљена читава села и побијена сва стока.[1]

Posted (edited)

Danas je bila akcija "Zavrni rukave" na preko 400 lokacija u Srbiji. Da ne prenosim "rezultate", ima po mrežama, preneću samo jedan komentar.

Pošto smo kupili pikavac po pikavac u nekim delovima, dečko koji je stajao tu blizu, pušio i video nas, rekao je da se osetio bez veze i da neće više bacati ubuduće. Većina ljudi to iz navike samo frkne na pod kad završi.

Edited by Smrtokapa
  • Like 1
Posted

Mala priča o njima, dobio malopre od drugara...

Bio mi danas bivši kolega iz Elektroprivrede, prošle godine napustio jer ne može više da gleda šta se tamo dešava, pa našao neke privatne tezge. Ovo je iz prve ruke, može se verovati da je približno tako.

Dakle, Milorad Grčić je postao direktor Kolubare i prvo što je primetio je da se mnogo para troši na strane firme koje nisu SNS. Nađe da se plaća osiguranje za jednu ogroooomnu kopačicu koja košta reda veličine 250-300 miliona evra. U Srbiji ne postoji mašina većeg gabarita od ove.

Skupo osiguranje, kaže Grčić ko ga jebe, šta pa može da se desi toj mašini i skine mašinu sa (stranog) osiguranja. I baš te godine naiđu one poplave u Obrenovcu i baš ta mašina ostane zaglibljena u dubokom blatu iz kojeg niko živi ne može da je iščupa. Jer, da bi iščupao takvu mašinu, treba ti nešto veće, jače i pokretljivije od te mašine, a takvo nešto ne postoji.

Tako je Kolubara izgubila mašinu vrednu na stotine miliona evra, eno je još truli zakopana u blatu. I umesto da najure budalu, promovišu Grčića u generalnog direktora EPS-a.

• Tuzno 3
Posted
5 hours ago, srlepajce said:

Moguce i da je bilo ovo jer je od srede

Alal vera Cosicu 

Ok, ajde i da razumem taj njegov stav - necu da idem tamo gde Tompson peva pred ko zna koliko hiljada ljudi. Jednostavno je to zacarani krug - ako nacionalisti tamo svake godine prave kampanju protiv Srba, onda ce i nacionalisti ovde da se bave Hrvatima. Ono sto nikako ne razumem je taj "Delije Sever" stav - niko me nije pitao za Kosovo, Hrvatsku, Hilandar, ali ja cu to ipak da pomenem. Sta to uopste znaci, pa to bi bilo kao da neko iz ZLF gostuje u emisiji i postavi pitanje "sve je to super i borba protiv rezima, nego sta cemo sa klimatskim promenama?".

Ovako da nastupas treba ili da si priglup ili da te ne interesuje uopste borba protiv rezima. Bice da je i jedno i drugo, cak je i Sarovic shvatio da treba da prica samo o Cacilendu, studentima, Vucicu, ovaj Jovanovic vergla istu pricu kao Zavetnica, Nestorovic i Delije Sever.

I onda se neko pita - pa sta imate protiv opozicije, pa upravo ovo, daj da ja imam svojih 5% ili 15% ili 25%, pa cu malo da bojkotujem, malo da desnicarim, malo da budem proEU, malo da izlazim na unapred izgubljene izbore. Sve njih (Djilasa, Jovanovica, Ponosa i ostale) od SNS odvaja samo sujeta jer ne vide sebe kao nekog Jovanova ili Risticevica, inace bi oni davno preleteli. Zato razne Zavetnice i Sutanovci nisu uopste imali nikakvu dilemu.