Kooineeperk Posted 48 minutes ago Share Posted 48 minutes ago Nisam mogao live da gledam, nego sam posle vratio, i ostao do pola noci... i jos nisu bili zavrsili. Nisam mogao vise, ostalo jos sat vremena, mozda nadoknadim, ali... Fudbalskim zargonom, ovo je bila kao utakmica u kojoj je rezultat bio 0:0, u kome su oba tima bila losa. Vucic je totalni psiho, on je dosao da po svom oprobanom radikalskom receptu izreklamira sebe, spinuje i plasira neke poruke koje on zeli, pa jos ako moze da izbegne direktne odgovore na nezgodna pitanja, onda super. I u tome je prilicno uspeo (barem taj deo koji sam ja odgledao, preostalo mi sat vremena). Nije uspeo potpuno da se iskontrolise u nekim momentima, dao je dosta nekog materijala koji treba dalje analizirati (na primer ono bolesno "ja sam ovo, ja sam ono"). Brankica, izgubila ostricu, mozda je odlican istrazivacki novinar ali je los intervjuer. Slabo se i pripremila, pala je pod njegov uticaj (kad je krenula da mu pominje baticu), slabo je insistirala na odgovorima, cesto ga je i pustala da Vucic ode u Ekonomsko-Propagandne Poruke. Ne mogu da razumem da nije spremna, od reci do reci, da mu citira sta je rekao prvog dana kad je imao izjavu oko nadstresnice. Da li je receno "konstrukcioni rekonstruisana" ili sta je vec rekao - citiraj mu - ona za to nije bila spremna. Pa onda oko toga da "nije korupcija dovela do nesrece" pa kako mu ne das neki primer?! Autobusu nisu zamenjene gume na vreme jer zbog korupcije i ugradjivanja x podizvodjaca nije moglo da se zamene bas na svakom kako je predvidjeno, pa se islo po sistemu "ma teraj, izdrzace". To se mozda desilo i na predsednickim kolima! Zasto je Brankica bila toliko losa, ne bih da sudim... ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted 42 minutes ago Share Posted 42 minutes ago Naslov sa pok. 92 "Rekonstrukcija nadstrešnice nije izvršena u konstrukcionom smislu" Znači ako njegovi blaženopočivši mediji ovakve stvari izdvajaju kao značajne izjave institucije, onda su u dubokoj buli. Gle tu rečenicu, da ti uopšte padne napamet. Možda je rekonstrukcija izvršena u metafizičkom smislu? Pa i jeste, bila je jedno, pa je prešla u mnoštvo. Samo je jedno objašnjenje ovoga, trebalo mu je, tj. sujeti njegovoj, da nekog 'razbije', a dojadili su mu ovi njegovi kojima je stalno okružen. Pa je izabrao outsajder tv, i tako malo lično da se sili, a da uisto vreme može da se teši, i da mu tapšu u centrali 'jel vidite šefe kako ste ih pobedili'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 40 minutes ago Share Posted 40 minutes ago Meni je gore to nego bavljenje Milicom Avetnicom na konvenciji Afd... Jos grdje mi je sto me pomenu @robespierre da je neka nasa diskusija odavde iskoristena u medijima bez mog i njegovog odobrenja. Ne znam za kolegu, ali dobrovoljno se javljam za uticaj u genetskoj liniji svih koji tako misle.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted 9 minutes ago Share Posted 9 minutes ago 29 minutes ago, Kronostime said: Meni je gore to nego bavljenje Milicom Avetnicom na konvenciji Afd... Jos grdje mi je sto me pomenu @robespierre da je neka nasa diskusija odavde iskoristena u medijima bez mog i njegovog odobrenja. Ne znam za kolegu, ali dobrovoljno se javljam za uticaj u genetskoj liniji svih koji tako misle.... Nisam upucen, koja diskusija je iskoriscena u medijima? Nisam znao da smo tako popularni 😅😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted 1 minute ago Share Posted 1 minute ago Pomešao si nešto Kronose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts