fancy Posted Thursday at 06:48 PM Posted Thursday at 06:48 PM Total TV (satelitska) je prešao u vlasništvo Telekoma i više nema ni N1 ni Nova S. S druge strane, EON tj. SBB/Yettel ima sve što je imao i ranije, po ugovoru dužni su da 2 (ili po nekima 5) godina emituju United grupu. I glavna platforma im je EON, takođe u vlasništvu UG. Tako nekako...
033zero330 Posted Thursday at 06:55 PM Posted Thursday at 06:55 PM (edited) 1 hour ago, mrd said: n1nova.live, ali mislim da u Srbiji moras da koristis VPN. Ukinute su sve zabrane za N1, Nova S je i dalje geoblock. Edited Thursday at 06:57 PM by 033zero330
uncletima Posted Friday at 01:45 AM Posted Friday at 01:45 AM Iskustva iz becke ruke (srecom, pa sam eto proteran odande...) : Mi smo se, eto, tako cetiri dana toliko organizovali da ih docekamo, mi smo im eto dali sve... I srce i dusu, taman u telefon da se slikamo... Pa, da, bre. Ta, deca, ti junaci nisu u zivotu imali pametnija posla u zivotu, vec tebi na telefon da se slikate.
Div Posted Friday at 03:21 AM Posted Friday at 03:21 AM 8 hours ago, fancy said: Total TV (satelitska) je prešao u vlasništvo Telekoma i više nema ni N1 ni Nova S. S druge strane, EON tj. SBB/Yettel ima sve što je imao i ranije, po ugovoru dužni su da 2 (ili po nekima 5) godina emituju United grupu. I glavna platforma im je EON, takođe u vlasništvu UG. Tako nekako... Radi peciznosti: N1 i NovaS su deo United Media, i nisu prodati, EON je vlasništvo SBB, Uited Group je prodala SBB grupi koja je i vlasnik Yettela, kažu da je ugovorom predviđeno da stari korisnici SBB, znači i EONa imaju na traspolaganju sve kanale kao i ranije, osim SK, a da korisnici Yettel mreže dobiju N1 i NovuS, Ovo zadnje nije ispoštovano, trebalo je odmah po preuzimanju vlasništva, ne verujem i da hoće dok je ove vlasti, posleće se svi kleti u N1 i EON. Ranije prko EON platformr nisam mogao na mreži koja nije SBB da gledam N1 , Novu i SK, čak i kad ponesm EON uređaj, sve druge kanale imam a za pomenute samo izađe obaveštenje na ekranu, nije moguće pratiti ovaj program preko vaše internet mreže, nikad nisam utvrdio ko je ograničavao, SBB il, u mom slučaju Supernova. Sada nisam mogao da proverim da li mi rade EONkanali na Supernova mreži, u selu, jer sam samo jedan dan bio tamo i komplet mreža im je u prekidu, TN ne i internet ali nisam imao EON box da isprobam. U Bgd imam sve kako je rečeno, dale EON ima ove idajničke kanale, mada svako jutro sa strahom palim TV, sve očekujem da će početi nekei "tehnički problemi", a ugovore o u našem pravnom sistemu možemo da okačimo, a sutra Yettel može da proda i EON MTSu, nema tog ugovora koji će sprečiti neku gimnastiku, kako ja kao korisnik nogu da se pozovem na ugovor o prodaju kompanije SBB kad mi istekne ugovor, pa poželim da ga obnovim. 4
fancy Posted Friday at 10:11 AM Posted Friday at 10:11 AM 6 hours ago, Div said: nikad nisam utvrdio ko je ograničavao, SBB il, u mom slučaju Supernova. Sada nisam mogao da proverim da li mi rade EONkanali na Supernova mreži SBB je ograničavao. Inače EON sad radi provereno u Yettel mreži od prodaje, dok ranije nije mogao. Tako da ko ima, recimo, Yettel net i EON app na npr. LG TV-u i nečiji nalog, može slobodno da gleda sve što je na (novom) SBBu, N1 na poziciji 10 i Nova S na 8. Ne mislim da će Yettel prodati EON MTSu, jer bi pucali sebi u nogu i sjebali svoj biznis. Znaju oni šta im je ekskluziva iako se nećkaju da ubace u svoju standardnu ponudu. Uostalom, ne sumnjam da bi dosta ljudi tražili druge varijante za N1 i Novu...kojih naravno ima. Trenutno je veći problem što satelitski korisnici Total TVa nemaju UG kanale, ali i to može da se prevaziđe uz malo akrobacije, pogledati po forumima za Sat TV, ili ugovorom s komšijskim sat provajderima koji drže N1 i NovuS. Uostalom, neće ovo medijsko ludilo doveka trajati. Neće čak ni dugo još... Nadam se
srlepajce Posted Friday at 11:07 AM Posted Friday at 11:07 AM 27.godina Tuga Njegove investicije i fabrike Mamu li im, na svojoj kozi osetili dabogda 8
Div Posted Friday at 11:48 AM Posted Friday at 11:48 AM 1 hour ago, fancy said: SBB je ograničavao. Inače EON sad radi provereno u Yettel mreži od prodaje, dok ranije nije mogao. Tako da ko ima, recimo, Yettel net i EON app na npr. LG TV-u i nečiji nalog, može slobodno da gleda sve što je na (novom) SBBu, N1 na poziciji 10 i Nova S na 8. Proverio sam i na kompu u bivšoj firmi, MTS mreža radi EON sa mojim nalogom i ima sve kanale. Nadam se da će biti i na Supernovoj. 1 hour ago, fancy said: Uostalom, neće ovo medijsko ludilo doveka trajati. Neće čak ni dugo još... Nadam se Daj bože, makar kraj ludila gledao na Pinku. 1
fancy Posted Friday at 11:59 AM Posted Friday at 11:59 AM 17 hours ago, Drug Crni said: Moraću da prekinem sa njima..nema druge. Total? Pogledaj još ovo, jes na Njemačkom al nađi nekog gastarbajtera da ti prevede: https://www.satindex.de/channel/37936/ Kažu upućeni da se N1 i Nova pojave na pozicijama 401 i 402 ali se ne vide na spisku kanala.
033zero330 Posted Friday at 12:00 PM Posted Friday at 12:00 PM Čisto vezano za tužnu vest. I jedno i drugo je tačno. 5
Edinburgh Posted Friday at 03:47 PM Posted Friday at 03:47 PM Jel videste kaako se zove emisija na TV Svinjformeru - Da se ne lazemo !! Zamalo nisam umro kad sam video. Sta li je u glavama tih ljudi, sta misle gde ce dan posle..
Drug Crni Posted Friday at 03:59 PM Posted Friday at 03:59 PM Taj vrtić je inače dežurni za vreme raspusta. Znam otprilike vaspitačice koje u njemu rade, koja je ekipa tamm..što se kaže, stara škola, vrlo profesionalni kadrovi. Iza toga stojim. Zato sam se i začudio ovome, iako kod nas više ništa ne sme da nas šokira. Navodno je priča da su banditi iz SnS-a napali jednu vaspitačicu da preuzme paket..tu se priča ne poklapa sa ovom iz saopštenja jer je ona, izgleda, videla sadržaj paketa i branila se sa čuvenim: "Morala sam". Muka mi je od toga da ovde svako nešto mora. 4 1
Marvin Posted Friday at 04:05 PM Posted Friday at 04:05 PM Ma šta bre mora, dokle to? Trebalo je u kantu da ih baci pred svima 4
DameTime Posted Friday at 04:09 PM Posted Friday at 04:09 PM (edited) Tviterašu Kristal Met Dejmonu je inače zabranjen pristup društvenim mrežama (ne znam samo po kom osnovu), pošto je javno podelio brojeve telefona Neandreja, Brnabićke i Koferčeta Kaže da Neandrej ima krticu u svojim redovima koja mu prenosi informacije. Meanwhile, Svinjformer u kom su javno prikazivane fotografije studenata u blokadi i koji su dobili njihove brojeve telefona, i dalje radi. Edited Friday at 04:10 PM by DameTime 1
mrd Posted Friday at 04:55 PM Posted Friday at 04:55 PM 7 minutes ago, berti said: Monstrum bi jos juče pucao u masu ispred rts-a. Ne boji se on bitangi iz EU i Rusije, rec mu ne bi rekli. Ne boji se opozicije. Boji se reakcije jer bi sutra milion ljudi pohrlilo u Beograd i nista ga ne bi spasilo. Zna dobro da se ovog puta ne bi izvukao. Ja ne mogu da razumem ljude iz Beograda. Pa pred nosom im je sve ovo, sta treba da ih natera da ih bude sto hiljada ljudi tu. Ovde je vise tema. Da je mogao on bi odmah delovao i policijom i vojskom, nego se cini da nema toliku podrsku ni jednog. Jasno je da je pretio kobrama, ali i kobre mu je Gandhi uspavao. Ne boji se on nikoga vani, oni mu rec nece reci ni da nas sve pregazi, ali se upravo boji da on ne dobije batine od onih koje pokusava da gazi. Kukavica je on stara. Uvek se krio iza Fafljivog i grobara.
MeanMachine Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM (edited) 7 hours ago, srlepajce said: 27.godina Tuga Njegove investicije i fabrike Mamu li im, na svojoj kozi osetili dabogda Pa vidi nije ovo do Vucica ta jura i slicni takvi su ovde stigli sa Dinkicem. I da budemo realni nije ni do Dinkica nazalost do nas je. Npr otac mog kuma je igrao rukomet u Svici, mlad jak sportista umesto da juri suknje odluci da radi skreceno radno vreme u nekoj fabrici, i za tih par sati na strug odradi vise nego sto radi iskusni radnici puno radno vreme, primeti da ga Turci ali i po neki Talijan a i Nemac onako gledaju ispod oka ali bole ga tuki jak ko konj. Jednog dana ga na pice izvede jugovic radnik koji je pred penzijom i koji mu je bio ko cale, i kaze mu ko sinu ti kazem daj otkaz, jer Turci i Talijani se spremaju da ti naprave sranje a ovaj ma ko ih jebe ima da ih naslazem ko nista, a matori mu kaze sine ti im nabijas normu samo tako mozes mlad si ne planiras da docekas ovde penziju za to ce da ubiju i planiraju da te obogalje nozevima i motkama. Dao otkaz odmah. E kad bi tako krenuli kod nas da prolaze poslovodje po tim jurama vrlo brzo bi shvatili da to sto imaju nesto vecu platicu da bi radnici krv pisali, ne vredi rizika da budes bogalj do kraja zivota. Edited Friday at 07:06 PM by MeanMachine 3
Klotzen Posted Friday at 08:00 PM Posted Friday at 08:00 PM Nije tu bitno ko ih je doveo nego to što nema reakcije države na veliku aferu iz 2016. kada je bilo i svedoka oko pelena i ostalih sranja koje korejanci sprovode u fabrici. Tu je bilo više svedoka i štrajk i to nije smelo da prođe bez reakcije države. 2
DJ_Vasa Posted Friday at 10:20 PM Posted Friday at 10:20 PM On 4/17/2025 at 7:10 PM, Drug Crni said: Ladno su skinuli N1 i Novu S iz ponude Total TV Jel ima još neko ovo iskustvo i gde i kako sad da ih gledam? Slučajno naleteo na internetu kako da vratiš N1 i Nova S: Podešavanja>Podešavanje sistema (Pin 0000)>FTA Kanali>Traženje satelitskih> Eutelsat 16 Način pretrage - Samo FTA Transponder - User Tip modulacije DVB S2 8PSK -Frekvencija N1 11678 Polarizacija vertikalna -Frekvencija Nova S 11553 polarizacija horozontalna S.R. 30.000 2 1 1
Helena Posted Saturday at 12:45 AM Posted Saturday at 12:45 AM Ima na tviteru i tutorijal, ako naletom, staviću.
fancy Posted Saturday at 02:19 AM Posted Saturday at 02:19 AM Ma da sad može i na Totalu da se nađe N1 / Nova S... Sve se može samo se treba malo potruditi... I na kraju, hvala Šolaku što je prodao SBB, naterao me da napravim listu omiljenih kanala što bukvalno planiram 4, 5 godina, sve od danas do sutra, al me uvek mrzelo... 1
uncletima Posted Saturday at 02:46 AM Posted Saturday at 02:46 AM Nitkov ti, na sred dvorista instalira svinjac, i ti, pravi domacin, cekas komsiju da to pomete.
mare80 Posted Saturday at 06:24 AM Posted Saturday at 06:24 AM 8 hours ago, DJ_Vasa said: Slučajno naleteo na internetu kako da vratiš N1 i Nova S: Podešavanja>Podešavanje sistema (Pin 0000)>FTA Kanali>Traženje satelitskih> Eutelsat 16 Način pretrage - Samo FTA Transponder - User Tip modulacije DVB S2 8PSK -Frekvencija N1 11678 Polarizacija vertikalna -Frekvencija Nova S 11553 polarizacija horozontalna S.R. 30.000 Našao ... 😍 2
DameTime Posted Saturday at 06:58 AM Posted Saturday at 06:58 AM Nekako je sve lepše poslednjih meseci. Sad me vozi taksista i krene u standardnu priču - odakle si, šta si, čime se baviš. Na informaciju odakle sam se oduševi, žena mu je Čarapanka i to je najbolji kraj kako kaže, evo baš na leto će u posetu. E onda nastavi o Albaniji... Hvali zemlju, ljude. Kaže, tamo letuju godinama, krenuli su jer je baš povoljno ali im se toliko svidelo da i dalje idu kod istih domaćina, iako je aranžman poskupeo. Kada su bili prvi put, vlasnik smeštaja im je slao besplatno piće konstantno, a kad su tražili neke kolače, pošto ih nije bilo, njegova supruga naseče jabuke i pospe cimetom, da ih posluži bilo čime. Naravno, ne naplate. Sutradan dođu na ručak, njegova žena napravila kolače, da ne bude kako drugi dan zaredom nemaju. Kaže pošto se ovaj hvali albanskom rakijom, ja mu sad nosim našu šljivu, da vidi šta je prava rakija. 2 2
Recommended Posts