handys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo mu je 3x za redom, ne razumem logiku. Ako pumpa za gledaoce Pink i Informera, nek pusti doček Putina, ili patike za Kosovo, ili generiše AI sliku 150000 ljudi, jeftinije nego da cima. Ako obeshrabruje nekog, ne znam ni koga. Nikakvu internu logiku ovde ne vidim. Mogao je i pre polaska da zna na kolko računa. Ako njih ima 40k na moranje, a ovih 400k uz sabotaže, čemu onda sva farsa? Oteži uz represiju do redovnih izbora, pa šta bude. Ne gnjavi ljude da potežu za dva odlaska u prodavnicu.
JohnnyDragon Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakav profil krmadi na ovom nakaradnom skupu, ne dao Bog nikome.
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Humoristički intermeco (Ovo je onaj što jede sline, doslovno ) https://x.com/Vookela/status/1911125043121103140?t=CzFHlGVLKpPuYr79NKxwrQ&s=19 Највећи скуп у историји Србије, најмање три пута већи од скупа 15. марта и најмање 153 пута већи од данашњег скупа Хамаса у Новом Пазару! Neće da embeduje tvit. Edited 8 hours ago by Helena
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, Helena said: Humoristički intermeco (Ovo je onaj što jede sline, doslovno ) https://x.com/Vookela/status/1911125043121103140?t=CzFHlGVLKpPuYr79NKxwrQ&s=19 Највећи скуп у историји Србије, најмање три пута већи од скупа 15. марта и најмање 153 пута већи од данашњег скупа Хамаса у Новом Пазару! Neće da embeduje tvit. Huskacko smece mater ti.,... 1
Drug Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ozbiljno sam pitao..bila je priča da će izneti neke zahteve..valjda pred samog sebe?!
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On je tražio da se poštuje ustav i zakoni, kao prvi zahtev. Može da ga ispuni koliko odmah. 1
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 30-35k ljudi sto sam i pricao danas. Odjebalo ga je 2/3 kapilarnih. Samo se ceka ko ce da mu kaze da mu je istekao rok trajanja 3
Clash Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa dobro, prva dva dana su bili tanki ali zato je uvek treci dan vasara najjaci. Sutra ce biti najvise naroda i najveca pljeskavica i najvece prilizi i najvece pivo i najveci Garavi BMK i sve najvece u istoriji galaksije. 2
Clash Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 19 minutes ago, McLeod said: 30-35k ljudi sto sam i pricao danas. Odjebalo ga je 2/3 kapilarnih. Samo se ceka ko ce da mu kaze da mu je istekao rok trajanja Da pocastimo sa 50k u piku. Vise Aleksandra Prijovic skupila Hrvata u Zagrebu. 1 7
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Arhiv javnih skupova: Na početku skupa „Ne damo Srbiju“, održanog danas u Beogradu, bilo je prisutno oko 55.000 ljudi (procena u 19h). Skup je zauzeo plato ispred Doma Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića i Bulevar kralja Aleksandra do raskrsnice s ul. Desanke Maksimović. 1
Molina23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 42 minutes ago, handys said: Ovo mu je 3x za redom, ne razumem logiku. Ako pumpa za gledaoce Pink i Informera, nek pusti doček Putina, ili patike za Kosovo, ili generiše AI sliku 150000 ljudi, jeftinije nego da cima. Ako obeshrabruje nekog, ne znam ni koga. Nikakvu internu logiku ovde ne vidim. Mogao je i pre polaska da zna na kolko računa. Ako njih ima 40k na moranje, a ovih 400k uz sabotaže, čemu onda sva farsa? Oteži uz represiju do redovnih izbora, pa šta bude. Ne gnjavi ljude da potežu za dva odlaska u prodavnicu. Nema logike ni da pusti zvučni top na onoliku mirnu masu, praktično na parastos gde niko živ nigde ne pravi problem, pa je to uradio. Prosto čovek je klinički lud, pukao na delove. Nema više onih njegovih Izraelaca, ostao je on i buljuk drogiranih degenerika koji ispunjavaju svaki hir. Jednom da poželi da okupi 50 hiljada jadnika da ih pijan popiša iz helikoptera završiće mu i to. 2
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 34 minutes ago, Molina23 said: Nema logike ni da pusti zvučni top na onoliku mirnu masu, praktično na parastos gde niko živ nigde ne pravi problem, pa je to uradio. Prosto čovek je klinički lud, pukao na delove. Nema više onih njegovih Izraelaca, ostao je on i buljuk drogiranih degenerika koji ispunjavaju svaki hir. Jednom da poželi da okupi 50 hiljada jadnika da ih pijan popiša iz helikoptera završiće mu i to. Kaže Mira 1 2
Čvarkov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bolesna nenadležna institucija, bolesnici koji truju narod Vučićević, Mitrović i kompanija, najveći ološ u vidu Karleuše, Jovane Jeremić i bivših sportista, pripadnici sns kartela, ovce koje ograđuju u obor. Svi oni imaju svoje motive. Ali otac poginule pod nadstrešnicom da drži govor na mitingu koji je organizovao ubica njegove ćerke i to onakav govor. Pa jebo te pas glupi. Sreća tvoja što ćerka ne može da te čuje, ubio si je drugi put govedo. Režim je svašta grozno uradio u proteklih par meseci, ali sam prvi put ostao bez teksta. 10
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Bolesna nenadležna institucija, bolesnici koji truju narod Vučićević, Mitrović i kompanija, najveći ološ u vidu Karleuše, Jovane Jeremić i bivših sportista, pripadnici sns kartela, ovce koje ograđuju u obor. Svi oni imaju svoje motive. Ali otac poginule pod nadstrešnicom da drži govor na mitingu koji je organizovao ubica njegove ćerke i to onakav govor. Pa jebo te pas glupi. Sreća tvoja što ćerka ne može da te čuje, ubio si je drugi put govedo. Režim je svašta grozno uradio u proteklih par meseci, ali sam prvi put ostao bez teksta. Meni je ono bilo uzasno. I pre neki dan je imao slicnu pricu. Ne znam,, ne mogu da ulazim u njegove motive, stanje, njegov bol za izgubljenim detetom, po meni je psihicki bolestan covek, Jos gore je sto ga je Zavalonja stavio da ponovi ovo o teroristickom napadu za “katilicki dan mrtvih”. Zna Zvala dobro da je to totalno suludo ali ga je ipak stavio da govori. Odvratno i nehumano. Nije morao ali je ipak to uradio. Cisto zlo. 10
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Ovo je danak neiskustvu. Trebao je odrzati govor pre Baje, niko ne bi otisao.
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nisam gledala mnogo, početak govora faraona, brzo je upao u mod, ali nisam primetila nikog iz SPC. Bilo bi zanimljivo čuti šta kaže pravoslavlje na ovaj cirkus na prilično važan svetac. Na nepoštovanje strogog posta koji se ne odnosi samo na hranu.
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gledam sad snimak Šarovića sa ovim tipom koji predstavlja organ reda, i to verovatno na višoj poziciji od obične kornjače (ne znam ko je čovek iskreno) kad su mu ograničili kretanje, meni je ovo komično do žalosno. Aj što ga je Šarović obesmislio pitanjima, nego što je ovaj tip doslovno mutav, bez zajebancije. Kao tele, mrmlja nešto sebi u bradu, brunda bez ikakvog smisla ko da je retardiran.
Div Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je ono što su rekli učesnicima, možete da ostavite poruku predsedniku, a predsednik će sve da pogleda, pročita i odgovori. Istom merom. 1 1
Recommended Posts