dali_man Posted Friday at 02:56 PM Posted Friday at 02:56 PM Ako ste se pitali gde je Velja Nevolja nase mladosti. Pominje svasta nesto, i ono njegovo kraduckanje... 1
Stiletto Posted Friday at 03:28 PM Posted Friday at 03:28 PM Gde me na njega podseti, sad moram da pijem da zaboravim. Srećom petak je popodne. 2
Drug Crni Posted Friday at 04:45 PM Posted Friday at 04:45 PM Jel se to samo meni čini ili je Hohštapler prikupio večeras samo neku šaku bede? 1
Don Dusko Posted Friday at 04:46 PM Posted Friday at 04:46 PM Just now, Drug Crni said: Jel se to samo meni čini ili je Hohštapler prikupio večeras samo neku šaku bede? Ajoj ne taj gif samo.Jer posle toga ide proboj Helms Deepa. :S 1
Drug Crni Posted Friday at 04:48 PM Posted Friday at 04:48 PM Ali time je pobeda bila još više herojska. 1
mrd Posted Friday at 04:48 PM Posted Friday at 04:48 PM Gledam slike ispred skupstine. Izgleda da ce samo da kake. 2
Don Dusko Posted Friday at 04:51 PM Posted Friday at 04:51 PM 2 minutes ago, Drug Crni said: Ali time je pobeda bila još više herojska. Ko ce biti nas Gandalf?A ko Erkenbrand ? Pitanje je...
Nek grmi jako Posted Friday at 04:59 PM Posted Friday at 04:59 PM (edited) Gledam na N1 kako su naprednjaci rekli da su flešovali najveću zastavu Srbije na svetu svih vremena, koja je dugačka 200 metara, a onda stiže info da je prethodno u Zvečanu bila razvijena zastava koja je bila dugačka 300 metara... Što znači da ova današnja svakako nije najveća... Ovi lažu bukvalno za sve, ne mogu da promaše laž. To kada neko slaže tako bedno, a da bukvalno ništa ne dobija lagajući jer je najnormalnije da će biti uhvaćen u laži, čista je patologija. Što pričaju da je nešto najveće, kad nije najveće, a i da je najveće, to im nikako ne može pomoći u situaciji u kojoj se nalaze?! Edited Friday at 04:59 PM by Nek grmi jako
dali_man Posted Friday at 05:05 PM Posted Friday at 05:05 PM 1 hour ago, Stiletto said: Gde me na njega podseti, sad moram da pijem da zaboravim. Srećom petak je popodne. Neko pije od srece, neko od tuge, a ja od jutros. 2 1 3
berti Posted Friday at 05:17 PM Posted Friday at 05:17 PM A najveci srbin ikada docekuje pljeskavicama velike srbe u vreme posta... E Aco, aco 4
Perkos2 Posted Friday at 05:37 PM Posted Friday at 05:37 PM 19 minutes ago, berti said: A najveci srbin ikada docekuje pljeskavicama velike srbe u vreme posta... E Aco, aco Jednom komunjara uvek komunjara
devon70 Posted Friday at 05:52 PM Posted Friday at 05:52 PM https://youtu.be/ZpYoKOcQgcU?si=y6B_7UG-NuR31iDU
McLeod Posted Friday at 05:57 PM Posted Friday at 05:57 PM bas ih je saka jada, ali dobro, sutra glavni event
Klotzen Posted Friday at 06:17 PM Posted Friday at 06:17 PM Ovo sa pljeskavicama će privući više ljudi nego busevi. To mu je odličan potez. 1
Helena Posted Friday at 06:27 PM Posted Friday at 06:27 PM A post ništa...e moji pravoslavci po potrebi 1
40Wins Posted Friday at 06:30 PM Posted Friday at 06:30 PM Quote NEMA SRBINA KOME SRCE NEĆE ZAIGRATI OD OVIH SLIKA! Razvijena najduža srpska trobojka ikada - pogledajte veličanstvene prizore - svi pod jednom zastavom (FOTO) Zaigro mi kurac 14
MeanMachine Posted Friday at 06:35 PM Posted Friday at 06:35 PM (edited) 1 hour ago, srlepajce said: Ljudi moji pa ove zajebali, setimo se da su na lokalu obecavali pecenje ko na vasaru a dobice pljeske od cuvenog leskovacki mix rostilj "mesa" i to verovatno najlosija kategorija tog miksa. Doduse sad je i jasnije zasto: 1 hour ago, mrd said: Gledam slike ispred skupstine. Izgleda da ce samo da kake. Edited Friday at 06:36 PM by MeanMachine 1
Don Dusko Posted Friday at 06:38 PM Posted Friday at 06:38 PM 7 minutes ago, 40Wins said: Zaigro mi kurac Sramocenje nase zastave.Tuzno.
Eddard Posted Friday at 06:46 PM Posted Friday at 06:46 PM 15 minutes ago, 40Wins said: Zaigro mi kurac Čudne fetiše imaš... 8
DJ_Vasa Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM 26 minutes ago, MeanMachine said: Ljudi moji pa ove zajebali, setimo se da su na lokalu obecavali pecenje ko na vasaru a dobice pljeske od cuvenog leskovacki mix rostilj "mesa" i to verovatno najlosija kategorija tog miksa. Kažu da te pljeskavice laju kada ih zagrizu. 4
Recommended Posts