Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Drug Crni said:

Jel se to samo meni čini ili je Hohštapler prikupio večeras samo neku šaku bede?

48030575-522a-4255-b32c-6293942a85cf_tex

Ajoj ne taj gif samo.Jer posle toga ide proboj Helms Deepa. :S

• Tuzno 1
Posted (edited)

Gledam na N1 kako su naprednjaci rekli da su flešovali najveću zastavu Srbije na svetu svih vremena, koja je dugačka 200 metara, a onda stiže info da je prethodno u Zvečanu bila razvijena zastava koja je bila dugačka 300 metara... Što znači da ova današnja svakako nije najveća...

Ovi lažu bukvalno za sve, ne mogu da promaše laž.

To kada neko slaže tako bedno, a da bukvalno ništa ne dobija lagajući jer je najnormalnije da će biti uhvaćen u laži, čista je patologija. Što pričaju da je nešto najveće, kad nije najveće, a i da je najveće, to im nikako ne može pomoći u situaciji u kojoj se nalaze?!

Edited by Nek grmi jako
Posted
1 hour ago, Stiletto said:

Gde me na njega podseti, sad moram da pijem da zaboravim. Srećom petak je popodne.

Neko pije od srece, neko od tuge, a ja od jutros.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 3
Posted

NEMA SRBINA KOME SRCE NEĆE ZAIGRATI OD OVIH SLIKA! Razvijena najduža srpska trobojka ikada - pogledajte veličanstvene prizore - svi pod jednom zastavom (FOTO)

Zaigro mi kurac

• Ha-ha 14
Posted (edited)
1 hour ago, srlepajce said:

:classic_biggrin:

Ljudi moji pa ove zajebali, setimo se da su na lokalu obecavali pecenje ko na vasaru a dobice pljeske od cuvenog leskovacki mix rostilj "mesa" i to verovatno najlosija kategorija tog miksa.

Doduse sad je i jasnije zasto:

1 hour ago, mrd said:

Gledam slike ispred skupstine. Izgleda da ce samo da kake.

spacer.png

Edited by MeanMachine
  • Ha-ha 1
Posted
26 minutes ago, MeanMachine said:

Ljudi moji pa ove zajebali, setimo se da su na lokalu obecavali pecenje ko na vasaru a dobice pljeske od cuvenog leskovacki mix rostilj "mesa" i to verovatno najlosija kategorija tog miksa.

Kažu da te pljeskavice laju kada ih zagrizu.

• Ha-ha 4