Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, A sad said:

I to bi bilo to. Opozicija genijalnim potezom ponistila sve sta su studenti postigli. 

Studenti, makar ETF i FDU, blagonaklono gledaju na ovu akciju. 

• Like 1
Posted
9 minutes ago, A sad said:

I to bi bilo to. Opozicija genijalnim potezom ponistila sve sta su studenti postigli. 

Auuuu gde ti ode. Osim ako to nije ono sto zelis? Reci nam da nije, molim te, objasni nam zasto mislis da je SVE sto su studenti postigli sada ponisteno? 

Nije nista ponisteno. 

A da je opozicija mogla bolje - pa naravno da je mogla! Morala!

• Like 1
Posted
4 minutes ago, robespierre said:

Studenti, makar ETF i FDU, blagonaklono gledaju na ovu akciju. 

Mogu da gledaju kako hoce na ovo, ali sad je sve gotovo. Ovo je kraj. 

Posted
1 minute ago, A sad said:

Daj neke argumente. U čemu je razlika između ovoga i dešavanja u Kraljevu? 

Posted
1 minute ago, robespierre said:

Daj neke argumente. U čemu je razlika između ovoga i dešavanja u Kraljevu? 

To u Kraljevu je minorno. Za to niko ni ne zna. Ovo je videla cela Srbija. Opozicija je izgubila neutralne sa ovim. Polarizacija odgovara samo Vucicu. 

• Like 1
Posted

Прво полувреме је завршено, шта очекујете у другом полувремену сутра?

Posted

Trenutna politika situacija u Srbiji:

Narod: Studenti da se artikulisu bolje, dosta smo setali

Studenti: Narode, svi u generalni strajk i na uice!!!

Narod (sem prosvetara): Pa sad...ovaj... ne znam bas...

Narod: Opozicija nikakva, nesposobna, fuj...

Studenti: Necemo sa opozicijom

Narod: E, pa ne moze to tako, moracete...

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, A sad said:

To u Kraljevu je minorno. Za to niko ni ne zna. Ovo je videla cela Srbija.

Smatraš da bi, hipotetički, da je ono u Kraljevu videla cela Srbija, i to oteralo "neutralne"?

Posted (edited)
7 minutes ago, A sad said:

To u Kraljevu je minorno. Za to niko ni ne zna. Ovo je videla cela Srbija. Opozicija je izgubila neutralne sa ovim. Polarizacija odgovara samo Vucicu. 

Ja mislim da je današnjom akcijom saldo promene na kontu opozicionih glasača ravan nuli, niti je onaj ko bi inače glasao za njih zbog ovoga od toga odustao, niti će neki novi glasači doći. Ovo je akcija usmerena pre svega ka dobijanju legitimiteta kod studenata koji već duže vreme pozivaju na agresivniju opstrukciju rada institucija. Rešenje nisu izbori pri ovim uslovima, nego makedonski scenario, za to je potrebno opstruisati institucije na svaki mogući način.

Edited by robespierre
  • Like 8
Posted

On je u Kv zavrsio :23:

Bitno je njemu Kv itekako, taj koji kaze da je minorno taj ne zna koliko je tamo stanovnistvo bilo uspavano i nemocno nad

Radojicicem  i Zvonkom koji su zarili i palili

Ne znaju i kako su zajebane te manje sredine kada se probude 

IMG-20250304-182912.jpg

Alal vera lekari

• Like 11
Posted
1 minute ago, Smrtokapa said:

Smatraš da bi, hipotetički, da je ono u Kraljevu videla cela Srbija, i to oteralo "neutralne"?

Ni ne znam sta je bilo u Kraljevu. Kao sto sam napisao skoro niko i ne zna za to. 

Ali cela Srbija gleda slike neke zene u bolnici i trudnicu i sasvim je jasno kakva ce reakcija biti na to. Ista kao kad su gazili studente. 

Posted
17 minutes ago, A sad said:

U Srbiji neutralni ne postoje. Postoje samo oni koji su za fašizam i oni koji su protiv njega.

A svi ovi performansi (i studentski i opozicioni) se izvode samo zato da oni koji su protiv fašizma, a boje se da to glasno kažu, izađu iz ormana.

• Like 11
  • Thanks 1
Posted (edited)

@A sad ovako kako ti razmisljas jeste jedna velika pobeda rezima.

Jer bilo sta da uradi opozicija ne valja.

Mora ipak nesto jbg.

To jeste taj strah i moramo ga se osloboditi jer dokle mi gledamo da li ce ovi da iskoriste .... Tako nam se oduzimaju krila...

Edited by Don Dusko
Posted

Tačno tako. ^^
Samo bih dodao - neutralni ne postoje ni u jednoj autokratiji. Jer ako nisi protiv nje,održavaš status quo,a to onda dođe na isto. Jedino što takvi toga možda nisu svesni.

Ako si normalan zdravorazumski građanin,moraš se usprotiviti apsolutizmu.

• Like 7
Posted
5 hours ago, DameTime said:

Mislim da se ne treba ovako lako odricati ni saboraca iz naših redova. Isto tako, vrlo lako se mogu razlikovati ti na koje aludiraš i neko kao @nemanjaol. Ne treba ti ovo, pogotovo jer si moderator i valjda treba da budeš neki pozitivan primer ovde.

Ako to ikog uopšte interesuje, ja sam skroz za radikalizaciju opozicije i podržavam ih u tome. 

Ja lično smatram opoziciju, tačnije većinu tih poslanika glupanderima. Za razliku od poslanika sns (tu računam i sva ta govna koja se tu šlepaju) koji osim što su glupanderi su i zli, retardi i zreli za "banderu na Terazijama".

Meni je žao što nisu mogli nešto pametnije da smisle. Blokiraj rad parlamenta: zalepi mikrofon onoj kravi koja se predstavlja da je predsednica parlamenta, gađaj ih balonima s vodom (ili još bolje kondomima), milion kreativnih ideja su sigurno mogli da pokupe od studenata... Jbt, unesite jaja i gađajte ih jajima. To bi bio super performans, kao građani što su počeli da ih zasipaju jajima gde stignu. Koji moron je smislio da unese dimnjak u salu? Pričaš da sve mirno, civilizovano, jaja su i 96-97. bila dobar fazon ali nekom idiotu padne na pamet da unese dimnu bombu. 

Treba da ih provociraš da oni pošize, da hoće da se biju a ti ostaneš nevinašce itd. Bar odglumi da ćeš da primiš batine od stoke ako treba, budi jebeno muško... JOK, NAĐE SE GLUPANDER NEKI koji misli da je do jaja (xaxaxa) pametan ili prosto radi za službu.

Sreća!!!! da postoji snimak onog šljama koji pogađa plavušu u potiljak.

Posted
24 minutes ago, srlepajce said:

On je u Kv zavrsio :23:

Bitno je njemu Kv itekako, taj koji kaze da je minorno taj ne zna koliko je tamo stanovnistvo bilo uspavano i nemocno nad

Radojicicem  i Zvonkom koji su zarili i palili

Ne znaju i kako su zajebane te manje sredine kada se probude 

IMG-20250304-182912.jpg

Alal vera lekari

Na zalost, SLFS je minoran sindikat po broju clanova, cak i u Kraljevu gde radi vodja tog sindikata.....tako da se od tog strajka necemo leba najesti. Em mali broj strajkaca, em samo sat vremena.

Posted
5 hours ago, fancy said:

Ne zajebavaj.  U kojim ti teorijama zavere živiš... :lol_2:  stvarno me zabole da nekog navlačim na nešto... imaš PP pa si olakšaj dušu ako si baš zapeo.

Al ti fazoni "jao pa ovo nije trebalo" su, ponavljam i ostaću uvek pri tome, direktna podrška Vučiću / SNSu.

Kao i ono (po sećanjui) sa "opozicija je završila kod mene".  Daj molim te... 

Na kraju dana - svi bi da se jebu al da im ne uđe.  Pa ne može, sa ovima će biti i prljavo i krvavo...i verovatno beznadežno, ali to ne menja odlučnost u onima kojima je istinski stalo.

Sve se slazem ali ovi su stvarno glupi ko sebastijan. Pa treba ih (sns šljam) navući ko kondom, da oni ispadnu goveda (čuj ispadnu), jok, ovi se guze s nekim "navijačkim" fazonima. Bar da su suzavac bacili, imalo bi efekta, bar bi govna plakala od nečega. 

Posted
38 minutes ago, A sad said:

Polako.

Ionako do izbora ima još podosta, prosečan birač ima pamćenje zlatne ribice, a i ranije je bilo sličnih cirkusa kojih se više niko ne seća. Sasvim običan dan u svinjcu koji se nalazi na Trgu Nikole Pašića.

Ne znam zašto stavljaš studente u celu jednačinu kad su do sada otresali sve političare k'o sline, a ako neko misli da su studenti isto što i opozicija, onda ima veoma nizak IQ.

• Like 3
Posted
5 hours ago, Don Dusko said:

@nemanjaol a sta je po tebi trebala opozicija da radi?

Nisam @nemanjaol "al mogu da pogledam".

Pomenuo sam suzavac, jedan jedini suzavac, pobegli bi iz sale svi, plačući, bukvalno i ne bi moglo da se nastavi dok se ne izluftira a to je sig ceo dan.

Eto, to su mogli. Ako pitaš, gde da nadju suzavac, pa isto gde su i dimnu bombu našli.

Posted
14 minutes ago, shonke said:

Ja lično smatram opoziciju, tačnije većinu tih poslanika glupanderima. Za razliku od poslanika sns (tu računam i sva ta govna koja se tu šlepaju) koji osim što su glupanderi su i zli, retardi i zreli za "banderu na Terazijama".

Meni je žao što nisu mogli nešto pametnije da smisle. Blokiraj rad parlamenta: zalepi mikrofon onoj kravi koja se predstavlja da je predsednica parlamenta, gađaj ih balonima s vodom (ili još bolje kondomima), milion kreativnih ideja su sigurno mogli da pokupe od studenata... Jbt, unesite jaja i gađajte ih jajima. To bi bio super performans, kao građani što su počeli da ih zasipaju jajima gde stignu. Koji moron je smislio da unese dimnjak u salu? Pričaš da sve mirno, civilizovano, jaja su i 96-97. bila dobar fazon ali nekom idiotu padne na pamet da unese dimnu bombu. 

Treba da ih provociraš da oni pošize, da hoće da se biju a ti ostaneš nevinašce itd. Bar odglumi da ćeš da primiš batine od stoke ako treba, budi jebeno muško... JOK, NAĐE SE GLUPANDER NEKI koji misli da je do jaja (xaxaxa) pametan ili prosto radi za službu.

Sreća!!!! da postoji snimak onog šljama koji pogađa plavušu u potiljak.

Po kom je to kriterijumu fizički nasrtaj na nekog, pa makar to bilo i jajima, dobar fazon, a puštanje obojenog dima ispada neka vrsta terorističkog napada? 

• Like 1
Posted

Uzgred, seća li se neko šorke koja je izbila 25. novembra prošle godine? Ne pitam samo da li ljudi imaju negde u svesti da se to desilo, nego da li imaju upečatljivu sliku o tome? Ako treba da podsetim, evo vesti:

Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije

Nije bilo baš kao ovo danas, ali mislim da je ovu vest progutao zaborav.

Doduše, ovo sa suzavcem nije loša ideja, a mogla bi da padne i neka akcija bojkota Infostana, to ne bi bilo loše.

• Like 2
Posted

I opet dolazimo do situacije da šta god da su uradili / nisu uradili ispada da nije dobro.

Da su bojkotovali sednicu ili samo sedeli tamo, bilo bi zašto ništa ne radite iako su vas studenti pozvali da nešto uradite.

Da su samo gađali jajima, opet bi bila priča o cirkusu i tome kako skreću pažnju sa studenata na sebe, po istom principu kao za ovo.

Da su bili radikalniji i bacili suzavac kao što se predlaže, opet ne samo da bi bio cirkus i skretanje pažnje, nego bi bilo još više hitne pomoći, terorizma, moždanih udara, trudnica i antagonizovanja neutralaca.

• Like 4