Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

2 minutes ago, RatzenStadt said:

Da meni blokiraju put za postizanje politickih ciljeva, ko god da je, bicu u najmanju ruku uznemiren i ljut. Sreca pa vise ne vozim.

Ako su to i tvoji ciljevi, nećeš. Ako nisu, hoćeš. I tu je suština. A ne u blokiranju puta. 

• Like 5

1 minute ago, Eddard said:

Ako su to i tvoji ciljevi, nećeš. Ako nisu, hoćeš. I tu je suština. A ne u blokiranju puta. 

Nije. Principijelan sam u svom stavu, bar mislim da jesam.
Idi protestuj kod onog od koga ocekujes promene i ko ima moc odlucivanja. Ja moram da stignem na posao.

3 minutes ago, RatzenStadt said:

Idi protestuj kod onog od koga ocekujes promene i ko ima moc odlucivanja. Ja moram da stignem na posao.

I tih 15 nastradalih je moralo negde.Sad ih vise nema.

Jbg.

• Like 6
  • Thanks 1

9 minutes ago, RatzenStadt said:

Kako reći da si egoista, bez da kažeš da si egoista. 

• Like 8

Može da se raspravlja o tome da li je nerviranje "običnih prolaznika" taktički dobar metod borbe.

Ali što se tiče neke ispravnosti, "oni koje to ne zanima" ni ne treba da se doveka izvlače na to da ne mogu da stignu na posao.

Edited by Smrtokapa
  • Like 1

3 hours ago, RatzenStadt said:

Ovaj protest je najavljen, jednostavno ideš drugim pravcem ako ti je hitno. A ako nemaš SBB onda lepo ideš ispred RTS i protestvuješ što te ne informišu o realnom životu i dešavanjima od značaja u tvom gradu.

• Like 5

A jeste li videli ko je nova ministarka gradjevinarstva?  Opet pravnik i to los, pisac svih dosadasnjih verzija Zakona o legalizaciji objekata  (A.Damjanovic).  Dokle bre, dokle ce ta Zuta kuca na Bulevaru da bude izvor "kadrova"?  Kakve veze imaju studije prava sa bilo kakvim upravljanjem, makar i trafikom??  Sada ova, pre nje Vesic, ranije Toma Mona, pa Zorana  M,  i tako sve do Mrkonjica, a i on je iako inzenjer, bio  q... od ovce.  Jednom  pravnilk, jednom knjigovodja, pa opet tako, zasto smo mi prokleti? Zasto cute GF, masinski, saobracajni, arhitektura, ETF, u vezi sa izborom g-dje ministarke?  

6 hours ago, Edinburgh said:

A jeste li videli ko je nova ministarka gradjevinarstva?  Opet pravnik i to los, pisac svih dosadasnjih verzija Zakona o legalizaciji objekata  (A.Damjanovic).  Dokle bre, dokle ce ta Zuta kuca na Bulevaru da bude izvor "kadrova"?  Kakve veze imaju studije prava sa bilo kakvim upravljanjem, makar i trafikom??  Sada ova, pre nje Vesic, ranije Toma Mona, pa Zorana  M,  i tako sve do Mrkonjica, a i on je iako inzenjer, bio  q... od ovce.  Jednom  pravnilk, jednom knjigovodja, pa opet tako, zasto smo mi prokleti? Zasto cute GF, masinski, saobracajni, arhitektura, ETF, u vezi sa izborom g-dje ministarke?  

Sumnjam da bi u ovom momentu ijedan pošten inženjer prihvatio da bude ministar građevine. Sada se traži ministar, ne koji će da obelodani sav kriminal nego koji će da ga prikrije, i dosad su se tražili poslušni a ne stručni.
Inače, ne mislim da je neophodno da ministar građevine bude građevinasi inženjer, neće ministar da projektuje ni da zida zgrade, gradi mostove, to rade stručnjaci. DO početka gradnje bilo čega ima gomila poslova i pravne prirode kao i ekološke, ekonomske. Ja, kad hoću da zidam kuću, nije mi dovoljan inženjer ili zidar, moram da kupim plac, dobijem urbanističke uslove, plati izradu plana, dobijem dozvolu, a za sve to treba da obezbedim pare, ja određujem kolika mi kuća treba, šta ču ugraditi, do koje cene mogu da idem, biram najpovoljnije majstore sa solidnom reputacijom.

U srbijije već ušlo u legendu da je najbolji ministar finansija bio lekar, Laza Paču.

Nijednu oblast rada ne treba da uređuje jedna strana, ako uprostimo do kraja imamo korisnike i pružaoce usluga, ako bilo koja strana ima monopol odlučivanja rezultati neće biti optimalni.

Kolio smo samo imali lekara, vrhunskih stručnjska u svojoj specijalnosti pa se nisu pokazali kao uspešni ministri, barem ne za pacijente i zdravstvene radnike, možda ražim kom su služili jesu.

• Like 4

21 hours ago, Stiletto said:

https://n1info.rs/vesti/vucic-nisam-asad-necu-bezati/

Da li samo meni ovo miriše na "spakovani koferi i spreman avion na pisti?"

Kako bi to lepo bilo...

21 hours ago, 40Wins said:

jer se ovi plase da nece biti penzija ako on ode s vlasti. 

Ova retardacija nase starije populacije mi je uvek bila fascinantna, ako ostavimo po strani sam cin hulje koji ljude u najosetljivijem periodu zivota plasi da nece imati hleb, ostaje da se zapitamo kako je moguce da neko misli da isplata penzija uopste zavisi od poglavara.

17 hours ago, RatzenStadt said:

Kad zakasniš zbog mitinga sns, raznih dočeka koje AV organizuje, kolone navijača kad defiluju verovatno isto budeš ljut s njih baš briga za to.

2 hours ago, JPM said:

Ova retardacija nase starije populacije mi je uvek bila fascinantna, ako ostavimo po strani sam cin hulje koji ljude u najosetljivijem periodu zivota plasi da nece imati hleb, ostaje da se zapitamo kako je moguce da neko misli da isplata penzija uopste zavisi od poglavara.

U slučaju ove naše Srbije nažalost i zavisi. Sutra da Firer kaže Mr Properu da ukine penzije, vlada bi to izglasala dok si rek'o keks.

Još kad se pojavi na TV sa suznim okicama da "objasni bakama i dekama da to tako mora jer neprijatelji Srbije..."

Edited by Stiletto
slovce