Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma nije ovo ni psihopata, ovo je njegov radikalski način rada miksan sa spidom, nešto što se vežba u akademiji mladih midera. Ali to nekako očekuješ i spremiš se i ubrzaš sve. Daš fucking Senki koja je igrala skoro i pobedila, ali ne.

• Like 1
Posted

Rekoh neću gledati pa ipak gledam. Pa nije ni Brankica toliko loša, al sa ovakvim ne možeš voditi normalan razgovor. Vučić - Korupcija nije kriva za pad nadstrešnice, Brankica mu kaže kako vi znate, pa znam, ja vam kažem da nije kriva, nemojte govoriti neistine. I šta ima da razgovaraš sa ovakvim. Stalno ponavlja nemojte me prekidati, smehom krije nervozu. Užas.

Posted

Popravila je deo i sada ga prekida kada odluta na nešto što nije pitan, no i dalje ne insistira na pitanju do kraja kada ne odgovori nego kaže nešto sporedno.

Posted

Super je to. Mislim, ne gledam sad predmetnu instituciju, al to je radio i dok je bilo ministar informisanja. Skretanje teme, nadgornjavanje...samo ne znam s kim.

Ovo je more of the same. Ne znam ni kome više priča, sam sebi možda? Više bi me brinuo neki pretvorni pokušaj 'studenti su u pravu' varijante. 

• Like 1
Posted

Ma ne moze sa njim da se razgovara. Koliko deluje van nadleznosti dovoljna je bas i ova izjava o 15mil ulozenog novca a sad kad se ne poklapaju cifre  pita sta 15 pa verovatno je bilo istina ako sam rekao

Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

Izdeklamuje celu istoriju Milenium tima ali kaže ne zna ko su vlasnici.

Voli, preferira, uživa.

Vlasnike prvi put  video 2014 😂

Brata upoznao tada

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Haha, 'ladno moj odgovor od malopre Kronosu na topicu o Ukrajini postade aktuelan. Odlični međudržavni sporazumi a EU loša jer sve usporava. 

Edited by robespierre
  • Ha-ha 1
Posted

Kako on leci svoj koktel kompleksa na nama.

Da smo u nekom akcionom filmu sad bi se skupilo par generala, par politicara, par pllicajaca i rekli ljudi vodi nas totalni ludak daj da nesto uradimo.

Ali mi smo u indijskoj seriji B produkcije koja nema kraja.

• Like 1
Posted

Jebote ja znam da je skoro ceo autoput BG-NS-SU završen pre 2012 a ona ne zna. Sad joj kaže da mu nije jasno zašto njega krive za Dubonu a ona guska ne zna da je tu direktno odgovorna država jer su i ubica i njegov otac problemi unazad 10 godina.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Henry Chinaski said:

Izgubila je oštrinu Brankica, pušta ga da mijenja temu, i da lupa o bolnicama i putevima.

Nameštao se večeras, al nije koristila Brankica priliku. Još bih ja u emisiji često koristio i kratke snimke njegovih izjava, tuko bih ga i ironijom, ma bre doveo bih ga do ludila. :classic_biggrin:

• Like 1