djura.net Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Obrusio se plafon na niskoj klinicki za kardiologiju, srecom nema povredjenih. Klinika se inace renovira, a taj deo je vec bio 'zavrsen'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Constantin said: Ovo li pogadjaš ko je uhvatio bidermajer Abe, i Ivca iz Zitoradju nesto ubeutio u zadnje vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 18 hours ago, Pletilja said: Ja sam Pletilja, drago mi jsto se upoznajemo.: Ljubav je obostrana, nego ti na onoj slici iz narodne milicije izgledas ozbiljnije😁 Nekako samouverena, odlucna, ovde si kao neka omatorela, prkosna devojcica koja nece da shvati da je njeno "proslo". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted 59 minutes ago Share Posted 59 minutes ago 1 hour ago, Selina said: Ljubav je obostrana, nego ti na onoj slici iz narodne milicije izgledas ozbiljnije😁 Nekako samouverena, odlucna, ovde si kao neka omatorela, prkosna devojcica koja nece da shvati da je njeno "proslo". Šta ti pišeš Da li nekad možeš da se suzdržiš od ovakvih komentara? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 52 minutes ago Share Posted 52 minutes ago 2 hours ago, djura.net said: Obrusio se plafon na niskoj klinicki za kardiologiju, srecom nema povredjenih. Klinika se inace renovira, a taj deo je vec bio 'zavrsen'. Plafon nije rekonstruisan, to je od pre 60 godina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 50 minutes ago Share Posted 50 minutes ago 7 minutes ago, Helena said: Šta ti pišeš Da li nekad možeš da se suzdržiš od ovakvih komentara? Pletilja je za razliku od tebe jako pametna i sofisticirana tako da ce ona moju poruku savrseno ispravno razumeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted 2 minutes ago Share Posted 2 minutes ago Tebi sam se obratila, ne njoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts