Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Studentima islamske veroispovesti,koji su iz Novog Pazara krenuli peške u Kragujevac,od sutra će biti pripremana i servirana hrana po Halalu,u jednom restoranu u Kragujevcu. Da ne bi jeli na ulici,po kiši i hladnoći. I da bi se osećali (bolje nego) kao kod kuće.
Taksisti će ih vozati za dž po gradu i u nedelju ih vratiti u Novi Pazar.

:Hail::Hail::Hail:

Tačno će me ubiti ova deca,majku im njihovu..:cry:

Edited by Drug Crni
  • Like 19
  • Love 6

9 hours ago, freethrow said:

I da, ovo što opozicija radi je dobro, samo bi trebalo da se još više fokusira na to: blokada, opstrukcija, sabotaža, lobiranje i konačno otkazivanje Expa. 

Najvece poene, i najveci vrednost koju opozicija moze da uradi je nesto sto je Djindjic pricao jos onomad, mislim u Zajecaru/Knjazevcu, a tice se pozivanja naroda da se i onim novima (koji dodju na vlast) odmah stavlja pritisak da se ne zajebavaju sa narodom.

Opozicija treba dai izadje i da im glavni narativ bude "Brate, budemo li ista govna, narode, izlazi na ulice da nas gadjate paradajzom. Tako mora."
Opozicija mora igra na kartu da je spremna da preuzme odgovornost,  i da je u potpunoti razume nepoverenje naroda. Sto je logicno.
Opozicija mora da da svakom coveku u ovoj drzavi do znanja "Jebite nam mater, ako se 2 dana nakon sto osvojimo vlast, postanemo isti"
Opozicija mora da potencira na tome da se uvedu procedure po kojem ce obican narod, kao sada studenti, biti ohrabrljivani, i da cemo biti lako da traze monitoring svih drzavnih aktivnosti.
Opozicija svima da kaze "Narode razumemo sve, slobodno pretpostavljajte da smo ista govna dok ne dokazemo suprotno"

• Like 10

26 minutes ago, DJ_Vasa said:

Čuo sam da su neki SNS-ovci u Obrenovcu otkazali poslušnost jer im je uhapšen onaj kromanjonac iz pečenjare. Ima li neko vesti o tome?

Kako se prica (neprovereno) bilo je trvenja ali nije doslo do raspada jos uvek, bice, nemojte da se sekirate.

Edited by nunilo
  • Like 3

Cujem jutros da su uhapseni neki matorci iz Nisa za pranje para. Covek ima neki privatni fakultet i otvorio je pausalca na tastu i izvukao neki novac da ne bi platio porez na dobit od 15 posto, sto radi pola Srbije. Na 12 miliona koje je provukao to mu dodje 1.8 miliona, ili 15 soma eura za 4 godine. Sica.

Cime se oni bave, koje mazanje ociju.

Nasli neke sirotane, a koliko sam razumeo onaj Papic je pajtas od Nese Sline, pa mu se indirektno sveti kad vec ne moze njemu. I to za delo od pre 7 godina. Prijatelju, sta si cekao do sad.

• Like 3

1 hour ago, srlepajce said:

Ali lik koji ulazi, a pojas mu zaguljen pravo preko qrca. 😄 

No, trebaju nam i ovakvi opancari, jer u ovome smo zajedno, bice prijemciviji za narod po selima, da nisu to neki strani placenici iz Beograda. 

Na 24. sekundi snimka vidi se kako iza konja unose 3 slike:

Jedno je freska, ok ako tim ljudima to znaci, druga je Dositej Obradovic, u mojoj glavi kao neki simbol studenata, i skroz desno Karadjordje, jer ipak ulaze u Karadjordjev grad, ustanak ovo ono. 

Solidan potez, verovatno smisljeno odradjen, sinteza svega sto je prijemcivo za taj potez Sumadije, Orasac, Arandjelovac, Topola, samo pred Kragujevcom da stave Milosa i 10/10. 

Vucic ne moze ovako nesto ni da smisli a kamoli da izvede. Bukvalno nista nije krindz sto ova deca odrade. 

Od Sopota do Topole iznenadjujuca podrska naroda, a kroz lokalne dahije sve tvrda SNS mesta. Ocekujem u KG da bude ozbiljno pumpanje, sutra navecer idem. 

• Like 9
  • Love 1

17 minutes ago, 40Wins said:

Ali lik koji ulazi, a pojas mu zaguljen pravo preko qrca. 😄 

No, trebaju nam i ovakvi opancari, jer u ovome smo zajedno, bice prijemciviji za narod po selima, da nisu to neki strani placenici iz Beograda. 

Na 24. sekundi snimka vidi se kako iza konja unose 3 slike:

Jedno je freska, ok ako tim ljudima to znaci, druga je Dositej Obradovic, u mojoj glavi kao neki simbol studenata, i skroz desno Karadjordje, jer ipak ulaze u Karadjordjev grad, ustanak ovo ono. 

Solidan potez, verovatno smisljeno odradjen, sinteza svega sto je prijemcivo za taj potez Sumadije, Orasac, Arandjelovac, Topola, samo pred Kragujevcom da stave Milosa i 10/10. 

Vucic ne moze ovako nesto ni da smisli a kamoli da izvede. Bukvalno nista nije krindz sto ova deca odrade. 

Od Sopota do Topole iznenadjujuca podrska naroda, a kroz lokalne dahije sve tvrda SNS mesta. Ocekujem u KG da bude ozbiljno pumpanje, sutra navecer idem. 

Mnogo je važnije to što odgovara: Barjak slobode stig'o u Topolu 

Razbili su strah kod mnogi, ali zaista mnogo ljudi.

• Like 1

1 hour ago, BattleBender said:

Najvece poene, i najveci vrednost koju opozicija moze da uradi je nesto sto je Djindjic pricao jos onomad, mislim u Zajecaru/Knjazevcu, a tice se pozivanja naroda da se i onim novima (koji dodju na vlast) odmah stavlja pritisak da se ne zajebavaju sa narodom.

Opozicija treba dai izadje i da im glavni narativ bude "Brate, budemo li ista govna, narode, izlazi na ulice da nas gadjate paradajzom. Tako mora."
Opozicija mora igra na kartu da je spremna da preuzme odgovornost,  i da je u potpunoti razume nepoverenje naroda. Sto je logicno.
Opozicija mora da da svakom coveku u ovoj drzavi do znanja "Jebite nam mater, ako se 2 dana nakon sto osvojimo vlast, postanemo isti"
Opozicija mora da potencira na tome da se uvedu procedure po kojem ce obican narod, kao sada studenti, biti ohrabrljivani, i da cemo biti lako da traze monitoring svih drzavnih aktivnosti.
Opozicija svima da kaze "Narode razumemo sve, slobodno pretpostavljajte da smo ista govna dok ne dokazemo suprotno"

E vidis, sa ovim mogu potpuno da se slozim, odlican post.

Zasto pominjem da nam treba ujedinjenje celog politickog spektra (kao u CG), pa zato sto mora da se potencija da je ova vlast mafijaska, vlast koja je uzurpirala drzavu, vlast koju cine ljudi koji nemaju nikakve ideologije u sebi, osim ideologije da se bogate i caruju dok god to budu mogli.

Dok god vecina glasaca i stranaka bude potencirala ideologiju kao nesto sto ne valja u SNS, dotle ce i SNS imati legitimitet. Moze da dodje neki ekstremni desnicar i zavapi "stalno nas jasu ovi eurofili, prvo ovi zuti, sad ovi plavi, nikako da zbacimo izdajnike", ne moze se tako smenjivati vlast, sasvim je legitimno da eurofili vladaju zemljom dok god imaju vecinu u parlamentu. Sa druge strane, moze neko drugi da napise "vratilo se nacionalisticko zlo iz devedesetih, moramo odmah da ih rusimo, unistise nam zivote i buducnost", opet, stranke devedesetih mogu da vladaju do 2050. dok god imaju vecinu u parlamentu. Ne moze, ne znam, 20% ili 30% glasaca da se naljuti i kaze, "dosta, ne svidja nam se politika i ideologija, hajde vi sa vlasti".

Dakle, akcenat bi morao da bude na ono sto si napisao - vlast mora da bude smenjiva, a to se najbolje resava kada imamo slabe stranke i kada nemamo behemota od 40% ili 50%. Cak i pre svog ovog SNS jahanja smo imali Tadica koji je mislio da vecno pred zemlju i Evropu postavlja dilemu "ili mi ili SRS", pa kada su ovi videli sa kim imaju posla krenulo je stvaranje SNS (a Tadic je naivno mislio kako ce to biti neka verzija DSS za primitivce i siledzije) i znamo sta se desilo kasnije, odjednom su Mladja i Ivica shvatili da je Vucic taj sa kojim treba da se druze (i izmislili mu funkciju PPV, pametnom dovoljno).

Kasno je a nesto sam se prozlio, pa razmisljam o potencijalnim kaznama. Vec smo apsolvirali da cemo  Vucicevica da jasemo, pa sam razmisljao je sta je prigodno za Brnabicku i palo mi napamet prvo da je izvedemo ispred Jovankine vile, da je teramo da obuce sumadijsku zensku narodnu nosnju i onda dovedemo Vladu Panovica da svira splet kola a ona mora da igra sve dok traje muzika, a kako Vlada posustane tako svako da ubacuje po sto evra u harmoniku. :default_band:

• Ha-ha 4

9 hours ago, Helena said:

Slušala sam delove razgovora Zorane Mihajlović i advokata Prelevića.

Gospođe bivša ministarka (ja tako čujem) par puta nakaradno izgovara nadstrešnica.

Onda se pojavi ovo:

Gledajući taj intervju poptuno je jasno da ona nije izašla iz SNS nego je samo sklonjena u stranu jer njena nepopularnost negativno utiče na rejting vlasti. Branila je vlast isto kao i dok je bila ministarka. Jedino je kritikovala gosn USB-a

• Like 1

13 hours ago, Perkos2 said:

Kad se za rođenog Beograđanina proglašava neko čiji je otac stigao sa neke bosanske planine onda i ne čudi propast ovog naroda i države.

Rođeni Beograđanin je onaj koji se rodio u Beogradu. To što ti imaš jako velikih problema sa mnogim konceptima modernih društvenih vrednosti i ponašanja, samo je tvoj problem i drži to u svoja 4 zida.

To gore što si napisao, pa čak i ako se odnosi na gospodina Musliua i njegovog sina 😅 je više nego degutantno.

• Like 9

13 hours ago, Beonegro said:

To nije lijepo prema tvojoj ćerki.

Ja sam Mariniku Tepić sreo prošle godine na pumpi na pančevačkom putu. Ja u jakni, kapuljača preko glave (košava, hladno itd) jurim u objekat da platim gorivo ona izlazi u tom trenutku. Sretnu nam se pogledi i kao da sam pročitao u njenim očima "ovaj će da me bije sad" (vrv sam tako i izgledao). Kakva je kampanja protiv nje već godinama, ne bi me čudilo da žena ima taj strah kad primeti nekoga da je gleda i da je prepoznao.

• Like 2

17 minutes ago, shonke said:

Rođeni Beograđanin je onaj koji se rodio u Beogradu. To što ti imaš jako velikih problema sa mnogim konceptima modernih društvenih vrednosti i ponašanja, samo je tvoj problem i drži to u svoja 4 zida.

To gore što si napisao, pa čak i ako se odnosi na gospodina Musliua i njegovog sina 😅 je više nego degutantno.

kao što već napisah " na silu ne biva" pošto praziluk još barem 2-3 generacije viri iz dupeta

i ne podmeći za Musliji Fahrija, niti je spomenut niti dolazi sa bosanskih planina već iz pitome Metohije, 

Edited by Perkos2
  • Tuzno 1

13 hours ago, Perkos2 said:

Kad se za rođenog Beograđanina proglašava neko čiji je otac stigao sa neke bosanske planine onda i ne čudi propast ovog naroda i države. A država Srbija ne bi trebalo da bude samo Beograd već mesto gde svi mogu ravnopravno da žive.

Ajoj Perkose, ja tek sad ovo vidim.:smiley26: