Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

2 hours ago, Don Dusko said:

Eno ne znam ni ja gde prica sa narodom.Bas pokislo izgleda 😄

Mislis dere se na narod

48 minutes ago, Kronostime said:

O, svetijbm....:roflmao:

Kako kamerman iskusno kadrira, da ne uhvati slucajno u lajv programu ako ovaj ostane bez prsta, koliko je spretan

• Like 5
  • Ha-ha 2

Malo se obraca paznja na pogibeljnu situaciju kojoj ce studenti biti izlozeni posle protesta.

Kemtrejlsi, svetska ekonmija, ivermektin, sastav repke, istorija sportskih povreda, stanje plivajuceg zamajca sve ce to morati da saslusaju u taksiju do BG. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 16

Just now, srlepajce said:

Morace opozicija da nadje nacina da pridje tim ljudima

Ovo nisu samo ljudi sendvicari, ovo su bas ljudi sa mukom

Uvek se to radi tako što neguješ dobre odnose s lokalnom zajednicom, znaš koji su problemi i nađeš način da im rešiš, ili mogućnost da sami reše.

Recimo ove eko teme, to je dobra prilika.

• Like 1

Super su ovi studentski gandijevski metodi otpora,super se stvorila sinergija između njih i građana..raste njihova energija,raste i ta sinergija. Problem će na kraju biti - izbori. Ko će na kraju biti taj koji će pobediti zlikovca na izborima?

Još jednom ćemo ih morati srušiti. I da se ne lažemo ni mi ni studenti - nema ovde promene sistema dok SnS ne ode u istoriju. Neće je možda ni onda biti,ali postojaće makar prilika.

Ovo je prilika da se ide do kraja..ne nužno odmah..ne možda ni za par meseci,ali za najduže godinu dana ovo mora biti okončano kompletnim trijumfom. Inače definitivno ostajemo privatna država siledžija,lopova i popova.

• Like 4

23 minutes ago, Drug Crni said:

Super su ovi studentski gandijevski metodi otpora,super se stvorila sinergija između njih i građana..raste njihova energija,raste i ta sinergija. Problem će na kraju biti - izbori. Ko će na kraju biti taj koji će pobediti zlikovca na izborima?

Još jednom ćemo ih morati srušiti. I da se ne lažemo ni mi ni studenti - nema ovde promene sistema dok SnS ne ode u istoriju. Neće je možda ni onda biti,ali postojaće makar prilika.

Ovo je prilika da se ide do kraja..ne nužno odmah..ne možda ni za par meseci,ali za najduže godinu dana ovo mora biti okončano kompletnim trijumfom. Inače definitivno ostajemo privatna država siledžija,lopova i popova.

To je drugi par cipela i biće jednako zeznuta stvar. Studenti mogu da stvore uslove za resetovanje sistema, a sledeće pitanje će biti koje će opcije formirati sledeću vladu, a ne ličnost. Upravo na to pitanje ne umem da odgovorim, ali biće jako zeznuto.

• Like 4