srlepajce Posted Friday at 12:17 PM Share Posted Friday at 12:17 PM 14 minutes ago, DJ_Vasa said: Da li je ovo realno? https://www.instagram.com/p/DFd7_aPNl4L/ To bi mu najgori potez bio 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 12:18 PM Share Posted Friday at 12:18 PM Jebem im sve po spisku, samo na žene idu!!! Spoiler Jasno da ne smatram kako treba da krenu na muškarce, ali jeste indikativno što konstantno napadaju žene. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Friday at 12:19 PM Share Posted Friday at 12:19 PM 31 minutes ago, Kronostime said: Nakon oslobodilaca iz `45 se dosta naroda opismenilo dok ih oslobodioci iz `90ih nisu vratili na fabricka podesavanja. Na zalost. nisam rekao da su oslobodioci '45 biili najgori u istoriji a ovi koje ti pominješ su njihovi naslednici issto kao i ovi protiv koji se danas borimo, to što su ponekad menjali dres ne znači da im je metod vladanja bio drugačiji a za pola veka nešto normalno i treba da se uradi pa makar te vodili jovo kapičić i stane dolanc 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Friday at 12:19 PM Share Posted Friday at 12:19 PM (edited) 12 minutes ago, srlepajce said: Katastrofa Jebem ti SNS ovu mater. Ne tebi Srle vec svima koji ovako gaze bez pardona. To je sve odgovorna SNS vlast koji podupiru bes naroda. Edited Friday at 12:22 PM by Don Dusko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted Friday at 12:23 PM Share Posted Friday at 12:23 PM (edited) U godinama smo kad nam noge ne daju da pređemo u cugu 60 kilometara peške. Zato sad krećemo autom u Novi Sad. Lepo je vreme, a ima i šta da se vidi tamo. Idemo da posetimo i kumove, da prespavamo kod njih... Kumovi zato i služe, da budu složni kad dođu neka ovakva vremena. Edited Friday at 12:28 PM by Nek grmi jako 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Friday at 12:25 PM Share Posted Friday at 12:25 PM 7 minutes ago, DameTime said: Jebem im sve po spisku, samo na žene idu!!! Hide contents Jasno da ne smatram kako treba da krenu na muškarce, ali jeste indikativno što konstantno napadaju žene. Ode ti u banovinu opet:P 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Friday at 12:27 PM Share Posted Friday at 12:27 PM On 1/28/2025 at 6:49 PM, fancy said: Kamo Goldberg da nam objasni prednosti nacionalne desnice ili tako nešto 🤔 (Beše ima neki novi nick?) Kamo @fancy koji je tokom izbora 2023. godine zapravo podrzavao NDSS iako je ta izjava za Vulina bila poznata mnogo pre tih izbora? Da ne pricam o dvostrukim standardima da kada desnica pocne da se tuce sa SNS i neko napise "vidi ih kako su u dilu" to se prihvata, a kada su se iz proEU opozicije sukobili sa SNS u skupstini i neko napise "dogovorena tuca" o tome se cuti i to se ne komentarise. Hajde da prestanemo da politickim akterima lepimo etiketu "saradnika rezima" samo zato sto nam se ne svidjaju njihovi stavovi. U Srbiji postoji veliki prostor za pokret, stranku i pojedince koji ce da rade ono sto rade i desnicari u drugim zemljama - optuzuju desni centar da su previse mlaki, da nisu pravi desnicari, da samo pricaju, a nista ne rade i to je cinjenica. Pa kad je dosao Bodiroga neki su izneli transparent "licenca za Partizan" sto je bukvalno 1/1 ono sto radi SNS - korupcija i finansiranje igara za zamajavanje masa (+ osecaj kako smo mnogo mocni jer navijamo za el grande KKP!), to ne znaci da su ja sad da pisem kako je svejedno da li na je na vlasti Vucic ili likovi koji su za to da se "KKP da licenca". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 12:27 PM Share Posted Friday at 12:27 PM 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Ode ti u banovinu opet:P Videćemo, namerno sam stavila spojler, da ne mogu da prikače kako smatram da treba da gaze muškarce;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Friday at 12:38 PM Share Posted Friday at 12:38 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Friday at 12:38 PM Share Posted Friday at 12:38 PM 11 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ode ti u banovinu opet:P A ja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Friday at 12:41 PM Share Posted Friday at 12:41 PM 1 hour ago, Kronostime said: Kao Sremac mogu da potvrdim, period dok je ćale bio na hrono ishrani je bio najteži period mog života. Još uvek mi se plače kad se setim palačinki od heljde 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted Friday at 12:41 PM Share Posted Friday at 12:41 PM 12 minutes ago, DameTime said: Videćemo, namerno sam stavila spojler, da ne mogu da prikače kako smatram da treba da gaze muškarce;) Aoo, neće valjda, a ja sam ti i sad - kao i prošli put - dala medalju za post 😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 12:44 PM Share Posted Friday at 12:44 PM 2 minutes ago, Mina D. Harker said: Aoo, neće valjda, a ja sam ti i sad - kao i prošli put - dala medalju za post 😋 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Friday at 12:49 PM Share Posted Friday at 12:49 PM 30 minutes ago, DameTime said: Jebem im sve po spisku, samo na žene idu!!! Quote „Automobil se nije zaustavio i udario je doktorku, specijalistkinju psihijatrije i jednog mladog kolegu, specijalizanta. Oni su na sreću stabilno. Odmah je došla policija da utvrdi šta se dogodilo. Mi smo lekari koji se bave duševnim stanjem pacijenata, a ko će nama sad da pomognemo kad smo u takvom šoku i uznemireni“, kaže za Nova.rs doktorka iz ovog Instituta, koja je zamolila da ostane anonimna. Mda...samo na žene idu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Friday at 12:51 PM Share Posted Friday at 12:51 PM 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Friday at 12:58 PM Share Posted Friday at 12:58 PM (edited) Bože daj nam znak da smo na pravom putu, pokaži nam neko čudo. Bog: nema problema, evo stiže znak 1 hour ago, srlepajce said: Edited Friday at 01:04 PM by Clash 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted Friday at 12:59 PM Share Posted Friday at 12:59 PM 8 minutes ago, JPM said: Mda...samo na žene idu... Quote „Automobil se nije zaustavio i udario je doktorku, specijalistkinju psihijatrije i jednu mladu koleginicu, specijalizantkinju. One su na sreću stabilno. Odmah je došla policija da utvrdi šta se dogodilo“, kaže za Nova.rs doktorka iz ovog Instituta, koja je zamolila da ostane anonimna. Ovo je sa Nova.rs sajta. Ali to je i nebitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Friday at 01:00 PM Share Posted Friday at 01:00 PM 18 minutes ago, Урош19 said: Kao Sremac mogu da potvrdim, period dok je ćale bio na hrono ishrani je bio najteži period mog života. Još uvek mi se plače kad se setim palačinki od heljde Cuvaj se. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Friday at 01:00 PM Share Posted Friday at 01:00 PM 1 minute ago, forumko topic said: Ovo je sa Nova.rs sajta. Ali to je i nebitno. https://n1info.rs/vesti/automobil-na-blokadi-u-palmoticevoj-udario-dve-osobe/ Imaš snimak. Doktorka je u belom mantilu, odmah nakon pokošena i mlađa muška osoba u civilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Friday at 01:05 PM Share Posted Friday at 01:05 PM 2 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Friday at 01:19 PM Share Posted Friday at 01:19 PM 1 hour ago, DJ_Vasa said: Da li je ovo realno? https://www.instagram.com/p/DFd7_aPNl4L/ Ma džaba im, pokazali su stidenti da ih stoka ne može isprovocirati ni na koji način. Ali mene može, tako da nek dodju slobodno, baš sam ovih dana za dijalog. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Friday at 01:32 PM Share Posted Friday at 01:32 PM 43 minutes ago, DameTime said: Što bi Kronos rekao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Friday at 01:33 PM Share Posted Friday at 01:33 PM (edited) https://nova.rs/vesti/svet/najavljen-novi-protest-ispred-ambasade-srbije-u-becu/ Salzburg 1. februar u 11:30 Beč 1. februar u 11:52 Graz 1. februar u 13:15 Linz 2. februar u 11:30 Edited Friday at 01:34 PM by Estrella Roja 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Friday at 01:38 PM Share Posted Friday at 01:38 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Friday at 01:40 PM Share Posted Friday at 01:40 PM Sutra u 11:30 i u Berlinu protest podrske 💪 (drugi, za sad) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts