Kronostime Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Goran Vesic, zapamtite to ime. Ulazem 100 evrica da taj u novoj vladi biti ministar kulture. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 2 hours ago, Sreten Žujkić, penzioner said: ...ministar kulture Ministar kulture i infrastrukture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 1 hour ago, Div said: Ministar kulture i infrastrukture. Presaltao se na pisanje, vidim da je Prva TV ekranizovala ovu najnoviju knjigu, suklja se po udruzenjima knjizevnika, slika se juce sa Pekicevom udovicom... Kultura mu ne gine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 2 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: ... Kultura mu ne gine. Barem ono kulture što pretekne posle Maje Gojković. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 A mi imamo ministarstvo kulture? Ozb pitam? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 1 hour ago, Div said: Barem ono kulture što pretekne posle Maje Gojković. 13 minutes ago, JohnnyDragon said: A mi imamo ministarstvo kulture? Ozb pitam? Ministarstvo kulture imamo. Kulturu nemamo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 6 hours ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Goran Vesic, zapamtite to ime. Ulazem 100 evrica da taj u novoj vladi biti ministar kulture. Tesko Boga mi, malo je parica u tom sektoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Pre ce biti premijer..Boban Stojanovic vec najavio to.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 19 minutes ago, Harmonika said: Pre ce biti premijer..Boban Stojanovic vec najavio to.. Nemoj, molim te...To vec ne bih znao da ishendlujem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 kako hendlujes glupacu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Zna se ko pobedjuje na ovim izborima Quote Ševarlić kandidat za predsednika, Nestorović nosilac liste za predstojeće izbore Pulmolog Branimir Nestorović na predstojećim izborima biće nosilac liste „Profesor dr Branimir Nestorović-Snaga sabornosti naroda Srbije“ na lokalnim, republičkim i predsedničkim izborima, saopštio je predsednik Reformističke stranke Nenad Janković. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Ako vratimo nis, oce li ga neko hteti kupiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 7 minutes ago, ras kass said: Ako vratimo nis, oce li ga neko hteti kupiti. Da, Srbija. Za cirka duplo više nego što je plaćen 🙂 Ma neće NIS iz ruskih ruku dok god donosi profit. A donosi, sad su kupili i Petrohemiju Pančevo. A od svih sankcija Gasprom se pominje jedino u skidanju reklame sa dresova Šalkea 04 i još par sponzostava. Glavni biznis, gas i naftu, još nisam čuo da im iko dira. Ima da teče makar ispod žita, para vrti gde burgija neće. Pisah još pre ovog rata, neće ovde bez ruskih energenata ostati Nemačka ili Francuska, izvisiće evropska boranija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 8 hours ago, Harmonika said: kako hendlujes glupacu? Sad kad znam da je bivsa, senlucim 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Rat u Ukrajini je svetska tema br.1 i u svakodnevnom ( offline ) životu i na društvenim mrežama. I to je u redu jer je situacija ozbiljna. Diskutuje se i o mogućim nestašicama kod nas ( najpre se misli na gorivo, brašno, ulje, šećer ). A ispod žita, pre raspuštanja, sada već bivši poslanici Skupštine Srbije, usvojili su Zakon o socijalnoj karti. http://www.parlament.gov.rs/upload/archive/files/cir/pdf/zakoni/2021/95-21.pdf Ovim Zakonom koji je stupio na snagu 01.03.2022. pored registra koji imaju Centri za socijalni rad i policijski registri, uveden je i Centralni registar.. Između ostalog, u te registre biće ubačeni i kontakt telefoni svih nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Ne razumem glede ove kupovne panike, sto ljudi trpaju toliko secera, sto je uooste u istoj recenici s brasnom. Za sta koriste toliki secer, znam da meni kilo traje po cetiri meseca. A punjenje kanistera tek, pogotovo sto po zakonu sme 10 litara. Sad da hoce policija da skuplja kajmak, samo stanu posle pumpe i kontrolisu jednog po jednog. Ima da napunimo budzet za dva dana 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Cene goriva i gasa skaču što znači da će sve ostalo takođe poskupeti. Sve je jasnije da se ovo sa Rusijom neće završiti brzo i ljudi gledaju da nabave neke stvari po starim cenama. Kad smo već kod toga i ja ću danas da napunim pun rezervoar jer to će prvo da poskupi. Ja ne očekujem nestašice, samo poskupljenja. Ali ima dosta paničara kojima odma 90-e padaju na pamet kada u radnji nisi mogao ništa da kupiš osim hleba i mleka i to ako poraniš i čekićaš u redu par sati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Meni je najmanje jasno to punjenje rezervoara. Napunis rezervoar i sta onda? Imas goriva da predjes 500 kilometara? Ili mnogo manje ako vozis po gradu. Jedino ako cekas rat pa da bezis negde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 3 hours ago, handys said: Ne razumem glede ove kupovne panike, sto ljudi trpaju toliko secera, sto je uooste u istoj recenici s brasnom. Za sta koriste toliki secer, znam da meni kilo traje po cetiri meseca. A punjenje kanistera tek, pogotovo sto po zakonu sme 10 litara. Sad da hoce policija da skuplja kajmak, samo stanu posle pumpe i kontrolisu jednog po jednog. Ima da napunimo budzet za dva dana 🙃 Pa budale, nema šta drugo da se kaže. Da ih pitaš šta će sa tolikim šećerom, ne verujem da bi umeli da ti odgovore nešto suvislo. Isto važi i za gorivo, koje retki mogu da skladište u količinama koje će im dugo trajati. Kada bih sada hteo da napunim rezervoar do čepa, stalo bi mi desetak litara jer sam ga nedavno napunio. Šta bih dobio sa tih desetak litara? Možda neku minimalnu uštedu, mada je i to relativno jer nije isto da li vozim u špicu ili ne. Ne znam šta bih radio ni da imam zalihe brašna i šećera. Kod kuće skoro nikada ne pravimo kolače, niti mesimo hleb, a kilo šećera takođe dugo traje jer sam ja maltene jedini potrošač. Supruga pije kafu bez šećera, ja sipam jednu kašičicu i uopšte se ne sećam kada sam poslednji put kupio šećer. Baš me zanima i koja je bila svrha onolikog WC papira kada je počela korona. Video sam da je na zapadu bila pomama za njim, mada sam i ovde video budale koje su kupile nekoliko ogromnih pakovanja. Sećam se da je i početkom korone kod nas neka budala provalila na FB ili nekom sličnom sranju da će biti nestašice goriva, a ne samo što ga je bilo dovoljno, već je bilo i jeftinije. Zbog takvih idiota normalan svet juče i nije mogao da kupi gorivo bez čekanja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 (edited) Eto danas je kurs evra 118 - 119.1, tamo gde su uslovi najpovoljniji. Sta na to kaze uciteljica iz Vucitrna, nazvana po jednom cvetu? Kako to da menjacnice koje rade bas za komercijalne banke placaju evro vise od srednjeg kursa Narodne banke, a pri tom bi trebalo da se kurs evra utvrdjuje na osnovu ponude i potraznje na medjubankarskom trzistu? Edited March 4, 2022 by Newcastle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 1 hour ago, McLeod said: Meni je najmanje jasno to punjenje rezervoara. Napunis rezervoar i sta onda? Imas goriva da predjes 500 kilometara? Ili mnogo manje ako vozis po gradu. Jedino ako cekas rat pa da bezis negde. 'vako se to radi 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 (edited) Ljudi i to ne samo u Srbiji poodavno ne razmiljaju svojom glavom nego se vode informacijama koje dobiju. Ranije je to bila tv a sad su društvene mreže preuzele vođstvo, dovoljno je da neko vešto plasira informaciju o nestašici ili nečem sličnom i kreće panika i jurcanje za stvaranjem "zaliha". Te zalihe mogu da pomognu dan-dva u slučaju totoalne krize Edited March 4, 2022 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Ovo treba da izvozimo, ovakvih imamo koliko hocete. Ovo bi preporodilu drzavu Serbistan. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts