Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, JohnnyDragon said:

Jbt , gde vi živite 😐

USrb isto since '89.

Nije isto mnogo je gore, ranije je barem drot tukao, koji nije kriminalac, pun tetovaža i sa mali milion krivičnih dela

Posted (edited)

Matori prdonja zabrinut ako ode Vučić. Arena je odavno EPP režimu, pogotovo poslednjih meseci. Hvalospevi Vučiću, a tu su i najave koncerata ćaci pevaljki i pevača. Gasićemo i ovakvu Arenu. :smiley53:

Edited by Volter
  • Ruke su vam krvave! 8
Posted
9 hours ago, Drug Crni said:

Vaso, pa gde ti živiš? 
Podrazumeva se da bi to išlo uz odobravanje Ludog Kralja Ibija..ja to svakako očekujem. Pre ili kasnije. Samo je pitanje vremena. Svi će oni sve više da se vraćaju na "osnovna podešavanja". (Sm)radikalska

Ali ono što sam napisao se upravo i slaže sa tvojom konstatacijom. Jedina autonimija koji takvi imaju jeste da odluče hoće li piti kafu sa šećerom ili bez.

• Like 1
Posted
9 hours ago, Drug Crni said:

Vaso, pa gde ti živiš? 
Podrazumeva se da bi to išlo uz odobravanje Ludog Kralja Ibija..ja to svakako očekujem. Pre ili kasnije. Samo je pitanje vremena. Svi će oni sve više da se vraćaju na "osnovna podešavanja". (Sm)radikalska

Jedino ne bih razumeo logiku takvog poteza i rizik da se domaći mađarski glasači odmaknu od esenes priče.

Posted
34 minutes ago, Barkley#34 said:

Jedino ne bih razumeo logiku takvog poteza i rizik da se domaći mađarski glasači odmaknu od esenes priče.

Pa upravo zato se to neće ni desiti. Ako bi radikali dobili blagoslov da to urade, sami sebi bi zapržili čorbu, ili u ovom slučaju, gulaš.

• Like 1
Posted
52 minutes ago, Barkley#34 said:

Ja pričam o scenariju u kojem će SVM "krenuti da menja stranu"..krenuće rafalna paljba u stilu: "pola Mađar pola ustaša"..

• Like 1
Posted
33 minutes ago, Drug Crni said:

Ja pričam o scenariju u kojem će SVM "krenuti da menja stranu"..krenuće rafalna paljba u stilu: "pola Mađar pola ustaša"..

Mađari, Rasim i ostale partije nacionalnih manjina koje su danas uz SNS će "krenuti da menjaju stranu" tek onog trenutka kad postane izvesno da će SNS da izgubi vlast, bilo na izborima bilo pobunom naroda posle krađe izbora. Više nego željno će da polete da se prišlihtaju uz pobedničku stranu.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Vučić opet o Đokiću: Nema sumnje da Brisel više podržava rektora. Ja sam suviše tvrdoglav, suviše Srbin...

Ti, ti si mi u mislima

• Like 2
Posted
10 hours ago, Stiletto said:

Mađari, Rasim i ostale partije nacionalnih manjina koje su danas uz SNS će "krenuti da menjaju stranu" tek onog trenutka kad postane izvesno da će SNS da izgubi vlast, bilo na izborima bilo pobunom naroda posle krađe izbora. Više nego željno će da polete da se prišlihtaju uz pobedničku stranu.

Jeste, ali tek kad jedared dodje do toga da fudbaleri i kosarkasi reknu neku losu o OKG, to ce im stvarno biti kraj. 

Posted (edited)
On 4/22/2026 at 11:34 AM, Stiletto said:

Rasima, Pastora i slične treba tretirati kao i ostali naprednjački ološ, to što su pripadnici nekog drugog naroda ne amnestira ih za saradnju sa huljom. Vidimo da u Pazaru imaju alternativu za Rasima a nadam se da i Mađari u Vojvodini mogu da nađu i izaberu boljeg od Pastora. Tek onda se dolazi na čist teren.

Edited by Perkos2
  • Like 6
Posted

Kao sto sam ocekivao, Pastor se zakleo na vernost Vucicu, pa otisao kod Madjara. Videcemo da li ce uspeti da istrguje nesto.

Pisao sam vec da je SVM u lose-lose poziciji i njima je to jasno. Ocigledno nemaju herca a mozda ni finansijskih interesa da napuste Vucica.

Ali, neki drugi politicki cinilac poput na primer DSVM bi mogao sa Madjarom da pregovara o povlasticama koje imaju Madjari u Vojvodini. Ako situacija ostane ista ili gotovo ista, svi glasovi za SVM ce preci njima preko noci.

Zadatak studenata bi onda bio da tim novim ciniocima pridju, i to je nenadoknadiv gubitak za SNS.

Posted

Érdekes:

Novinar iz Budimpešte: Može se očekivati preispitivanje donacija Orbanove vlade vojvođanskim Mađarima pred izbore

Novinar iz Budimpešte Gabor Bodiš kaže za N1 da najava da bi danas budući mađarski premijer Peter Mađar mogao da se sretne sa liderom Saveza vojvođanskih Mađara Balintom Pastorom nije potvrđena, ali je siguran da će doći do susreta, sudeći po tome da su razgovarali telefonom i dogovorili se da će biti sastanka. Dodaje da se može očekivati preispitivanje svih donacija koja je pred izbore Orbanova vlada dala vojvođanskim Mađarima.

...

• Like 1
Posted

Krenuli studenti sa  akcijom lepljenja nalepnica i naravno ovi bilmezi odmah uzvratili na svoj idiotski način:

Posted
17 minutes ago, Volter said:

Krenuli studenti sa  akcijom lepljenja nalepnica i naravno ovi bilmezi odmah uzvratili na svoj idiotski način:

Majko mila.Aj ako ti se ne dopada nalepnice mozes otkinuti i baciti u smece al ovo je tolika materijalna steta i za ovako siromasno drustvo.

Posted

Ali koliko su zapravo glupavi, iz ovoga ti padne na pamet rasizam. Plus, i taj FCK SNS je izasao iz generalno nacina komunikacije mladjih ljudi. Koji ne podrzavaju SNS. Kome se oni zapravo obracaju? Kako ce njihovi biraci razumeti ovo, pogotovo sto ne verujem da njihovi biraci vole grafite?

potpuno su retardirani. Cak na stranu to sto zvrljaju ljudima po kucama.

Posted

Evo i ceo Novi Beograd slično išaran. Plus još retardiranosti tipa "Blokaderi ustaše", "Blokaderi Piculjići" i kao šlag na tortu "Rektor ubica!"

Možda grešim, ali čini mi se da im guza opako žvaće gaće.

Posted

Ovo mi se graniči sa Orbanom i radikalizacijom pred izbore, jer jednostavno više nije znao kako i na koji način da zaustavi pad.

Autokrate bas gube tlo pod nogama kada padaju, sva ona usiljena čvrstina brzo pada.

• Like 3
Posted (edited)

Iz Venecije komisija kliče, vrati tužioce precedniče:

Vratiti tužioce u JTOK i ostala tužilaštva: Pogledajte 9 ključnih preporuka Venecijanske komisije

U svom mišljenju o tzv. "Mrdićevim zakonima" Venecijanska komisija je izrazila žaljenje zbog izostanka javne rasprave i ukazala na niz ozbiljnih nedostataka u izmenama koji, kako se navodi, pojedinačno i kumulativno uklanjaju ranije postojeće mehanizme zaštite samostalnosti javnog tužilaštva.

...

Komisija je Srbiji dala devet ključnih preporuka za unapređenje pravosudnih zakona, a tiču se izmena Zakona o javnom tužilaštvu, Zakona o Visokom savetu tužilaštva, Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u borbi protiv visokotehnološkog kriminala, Zakona o sudijama i Zakona o sedištima i teritorijalnoj nadležnosti sudova i javnih tužilaštava:

...

Edited by fancy