Tex_Willer Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: To neki skup? A jeste vidim cale mi gleda.... Šta kažu procene, koliko informer je izbrojao? Barem 50k sigurno
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 3 minutes ago, Tex_Willer said: Šta kažu procene, koliko informer je izbrojao? Barem 50k sigurno Nemam pojma samo sam cuo kako DJV vice a oni ove ljude nazivaju stokom ta stoka bezrepa sa druge strane(misli na blokadere)! Edited 19 hours ago by Don Dusko
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago https://n1info.rs/vesti/mup-na-mitingu-sns-u-areni-oko-70000-ljudi-u-samoj-sali-oko-32000/ 12
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Videh par autobusa iz mog grada pred put za BG Bake, Deke, socijalno ugroženi, nacionalne manjine.. Jadno, koliko god se busali..
Klotzen Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Iz NS je otišlo par autobusa. Pretpostavljam da je većina iz Vojvdine i okoline BG. Rekao je da će da poštedi jug jel nešto planiraju u Vranju pa će njih tamo da voze.
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 19 minutes ago, Klotzen said: Edited 16 hours ago by Petkovic Miroslav97
Volter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 22 minutes ago, Klotzen said: Rekao je da će da poštedi jug jel nešto planiraju u Vranju pa će njih tamo da voze. Obeležavanje godišnjice NATO bombardovanja, 24. marta. Inače, gledam klip sa vešerašnjeg protesta i deo mladih sa kapuljačama, svi skrivaju lice. Najverovatnije srednjoškolci, davali su im po 5000 dinara.
Perkos2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, fancy said: Zašto? Sigurnosno ili misliš da ne bi napunio?! Čitam da je oko Arene krkljanac gomile autobusa, blokirano, kao i uvek kad su njegovi cirkusi u pitanju... Na NBG je svako popodne krkljanac
Tex_Willer Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 25k ljudi je vrhovni bolesnik uspeo da nakupi, eto to je njegova snaga ucene. Orban mu je barem oko 150k skupio...
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pošto živim pored Arene imao sam prilike da vidim čovekoliku marvu dok sam vodio klinca na kej. Sa tim stvorovima, sve i da ne znam zbog čega su tu, bukvalno ne bih voleo da imam nikakva posla. Genetski otpad. 7
Edinburgh Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 48 minutes ago, Chaos Is Me said: Pošto živim pored Arene imao sam prilike da vidim čovekoliku marvu dok sam vodio klinca na kej. Sa tim stvorovima, sve i da ne znam zbog čega su tu, bukvalno ne bih voleo da imam nikakva posla. Genetski otpad. Ima jos gorih od genetskog otpada - to je trojka sa Euronews: Ivan Radovanovic, Muharm Bazdulj i neki Filip Rodic.v Njihov jad mozes sada da gledas u direktnom prenosu. 5 hours ago, Don Dusko said: To neki skup? A jeste vidim cale mi gleda.... Nisi mu razbio televizor?
Edinburgh Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Hide contents Vise ljudi dodje kada igra podmladak Partizana
Perkos2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Navijačka grupa politčke stranke, niko nema što Srbija ima😅 Spoiler Spoiler
robespierre Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 55 minutes ago, Edinburgh said: Muharm Bazdulj Kusturica sa Temua. Što reče jedan ima nešto u toj nauci o imenima. Ne može da se živi od pisanja pa se uhlebio (zli jezici bi rekli prodao veru za večeru) u upravni odbor RTS-a, kao i taj Rodić. Kad bolje razmislim to više govori o tehnologiji vladanja ove pošasti. Pošto je Kusturica protiv vlasti, morali su i oni da naprave svog preobraćenika. Edited 13 hours ago by robespierre 6
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 8 hours ago, robespierre said: Kusturica sa Temua. Što reče jedan ima nešto u toj nauci o imenima. Ne može da se živi od pisanja pa se uhlebio (zli jezici bi rekli prodao veru za večeru) u upravni odbor RTS-a, kao i taj Rodić. Kad bolje razmislim to više govori o tehnologiji vladanja ove pošasti. Pošto je Kusturica protiv vlasti, morali su i oni da naprave svog preobraćenika. Nije Kustirica protiv vlasti, on je protiv bilo kakvog Evropskog uplitanja u nasoj zemlji, a Vucic prodajom oružja Ukrajini, pa sad i masovnoj prodaji Izraelu je upravo prešao crvenu liniju za određene krugove i zato su se aktivirali Ruski ljudi, naravno sve to po instrukcijama mentora iz ,,majcice" Rusije... Ogroman protest u Ceskoj je izbio, oko 250k ljudi se podiglo protiv sistemskog gašenja demokratije od strane Babisa njihovog novog premijera, koji je još jedan od plejade Ruskih ljudi. Edited 5 hours ago by Tex_Willer 4
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Tex_Willer said: Nije Kustirica protiv vlasti, on je protiv bilo kakvog Evropskog uplitanja u nasoj zemlji, a Vucic prodajom oružja Ukrajini, pa sad i masovnoj prodaji Izraelu je upravo prešao crvenu liniju za određene krugove i zato su se aktivirali Ruski ljudi, naravno sve to po instrukcijama mentora iz ,,majcice" Rusije... Ogroman protest u Ceskoj je izbio, oko 250k ljudi se podiglo protiv sistemskog gašenja demokratije od strane Babisa njihovog novog premijera, koji je još jedan od plejade Ruskih ljudi. Aktivirali su se praktIčno od samog početka. Oni što otvoreno nose ruSSku zastavu i loknastog Džizusa se bar ne kriju, a sa njima su kojekakvi nedavači, neškopači, acoš*ptarači, lomparoidi, nosači krstača i šajkača... 1
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi im se stalno ismevamo, osporavamo im brojke, ali oni masovno izlaze na biračka mesta i niko tamo ne izostaje. Što reče @Molina23na drugom topiku: moraju ovde duboke gumene čizme, a ne šunjalice i moraće da se pokaže potpuna spremnost na fajt. Kad sam već ovde ide još nešto nepopularno: mi možemo da je kritikujemo, ali izjava one raspale ispičuture Vesne Zmijanac ("Ja sam uvek uz vlast jer onda nemate nikakvih problema") je temelj srpskog bića 3
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Drug Crni said: moraće da se pokaže potpuna spremnost na fajt. Ne samo na fajt nego spremnost da se 1. Urade većini nezamislive stvari 2. Ne vrati kući Kako stojimo s tim?
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za početak bi bilo dobro da se drugoj strani jasno stavi do znanjatm da se "ide do kraja". Naravno, sa pokrićem. Za to treba i adekvatna organizacija i liderstvo. Rekao bih da tu stojimo mnogo lošije nego sa hrabrošću
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma ima hrabrosti, ima ljudi spremnih da idu do kraja u ovoj borbi, mnogo ljudi već sada svakog dana to pokazuje, a ima i vala ljudi i znam ih iz reale koji stalno zanovetaju, mrsomude iz svojih fotelja, govore o radikalizaciji protesta, a kad je došlo do radikalizacije prošle godine većina njih je ostala u foteljama. 1
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Drug Crni said: Za početak bi bilo dobro da se drugoj strani jasno stavi do znanjatm da se "ide do kraja". Naravno, sa pokrićem. Za to treba i adekvatna organizacija i liderstvo. Rekao bih da tu stojimo mnogo lošije nego sa hrabrošću Pa to je uništeno od samog početka. Načelo čoporativne demokratije je uspelo da uništi i ono malo uspeha ostvarenih do polovine prošle godine.
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 42 minutes ago, Drug Crni said: bilo dobro da se drugoj strani jasno stavi do znanjatm da se "ide do kraja". Najava nikad nije dobra taktika. Kad krene, krenulo je... Ali koliko je ljudi spremni da održi to "krenulo je" u momentu kad se desi (inicijalna kapisla) ono zbog čega će da "krene"? 42 minutes ago, Drug Crni said: Rekao bih da tu stojimo mnogo lošije I ja, na žalost. Što naravno ne znači da treba da odustanemo od svega... 19 minutes ago, DJ_Vasa said: Načelo čoporativne demokratije Ne nego načelo uvređene levice i razmažene desnice koji neće jedni s drugima, jer jednima malo Evrope a puno Rusije, dok je drugima malo Rusije a puno Evrope. I dok su tako zaokupljeni petingom jedni s drugima, sve ih zajedno na gomili penetrira AVova mafija.
Drug Crni Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 9 minutes ago, fancy said: Najava nikad nije dobra taktika. Jeste. I 5.oktobra su režim i policija znali da je u Beograd došlo mnogo naoružanih demonstranata. Svest o tome je itekako uticala na pripadnike organa represije da ipak ne krenu na narod. Edit: ne mora uopšte biti loše, to sam hteo reći
Recommended Posts